واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲ آذر ۱۳۹۴ (۱۶:۵۱ب.ظ)
در آينده نزديک انجام مي شود؛ توليد داروهاي بيماران ديابتي در ايران هم تراز با استانداردهاي آمريکا و اروپا موج - قائممقام بزرگترين شرکت داروسازي بيماران ديابتي جهان (نوو نورديسک دانمارک)، از توليد داروهاي بيماران ديابتي در ايران، هم تراز با استانداردهاي آمريکا و اروپا در آينده نزديک خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، مازيار دوستدار در دهمين همايش بينالمللي ديابت ايران در سالن همايشهاي صداوسيما افزود: شرکت نوو نورديسک بهزودي عمليات اجرايي احداث يک کارخانه دارويي با تکنولوژي مدرن را در ايران آغاز ميکند.
وي ادامه داد: يکي از اهداف اين شرکت، ورود مدرن به ايران و ارائه آموزش به 160 نفر از متخصصان ايراني با نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي است.
قائممقام شرکت نوو نورديسک دانمارک افزود: توليدات اين کارخانه از نظر کيفيت هم تراز با توليدات جهاني در دانمارک يا ديگر کشورها خواهد بود. ضمن اينکه متخصصان ايراني پس از آشنا شدن با تکنولوژيهاي مدرن، اين مساله را مديريت خواهند کرد.
دوستدار با بيان اين که ايران پس از مصر و پاکستان بيشترين شيوع ديابت را در منطقه دارد، گفت: براي اين شرکت اهميت دارد که طرف قرارداد هم مثل ما فکر کند و براي مبارزه با ديابت با اين شرکت همسو و علاقهمند به سرمايهگذاري باشد و به همين جهت ايران را انتخاب کرديم.
وي افزود: اين شرکت همکاريهاي خود را با ايران از سال 1998 ميلادي شروع کرد و سرمايهگذاري ما در ايران نشان ميدهد که همکاريهاي شرکت با ايران بلندمدت خواهد بود.
قائممقام شرکت نوو نورديسک دانمارک درباره اين که آيا مکان مناسبي براي ايجاد کارخانه در ايران شناسايي شده، گفت: تيمهاي کارشناسي و تخصصي ايران و شرکت نوو نورديسک در تلاش براي انتخاب مکاني مناسب هستند و بهزودي نتايج فعاليتهاي خود را به وزارت بهداشت اعلام خواهند کرد.
دوستدار، ميزان سرمايهگذاري شرکت نوو نورديسک در ايران را براي احداث کارخانه 70 ميليون يورو اعلام کرد و افزود: به جزء احداث کارخانه، اين شرکت، سرمايهگذاريهايي را در رشتههاي مختلف در ايران انجام داده و ادامه خواهد داد.
وي ادامه داد: با راهاندازي اين کارخانه در ايران براي 160 نفر اشتغال مستقيم و به ازاي ايجاد هر شغل مستقيم، هفت شغل جانبي يا غيرمستقيم نيز ايجاد خواهد شد.
قائممقام شرکت نوو نورديسک با بيان اين که در اين کارخانه علاوه بر توليد سه نوع از انسولينهاي مدرن، چندين قلم داروي مرتبط نيز توليد خواهد شد، گفت: هدف از راهاندازي اين کارخانه در ايران، ابتدا تأمين نيازهاي ايران به دليل آمار شيوع بالاي ديابت است و در ادامه و در صورت لزوم در خصوص صادرات نيز وارد خواهيم شد.
دوستدار با اشاره به شرايط جديد اقتصادي ايران در دوران پساتحريم افزود: براي ما تغيير ديابت مهم است و از ابتدا هدف شرکت خدمت به بيماران ديابتي بوده است. در زمان قبل از تحريم و يا دوران تحريم با ايران همکاري کردهايم و همکاري خود را با ايران ادامه خواهيم داد.
وي تصريح کرد: هيچ فرد يا شرکتي نميتواند به تنهايي ديابت را مديريت کند، اين کار نياز به همکاري بخشهاي دولتي و خصوصي دارد.
دوستدار گفت: خوشبختانه در ايران هم دستگاههاي دولتي و هم شرکتهاي خصوصي، همکاري بسيار خوبي با يکديگر دارند و فعاليتها تقسيمبندي شده تا جان ميليونها انسان را نجات دهند.
قائممقام شرکت نوو نورديسک دانمارک ابراز اميدواري کرد، برگزاري اين همايش در ايران منجر شود که برنامههاي درمان ديابت در اين کشور مديريت و هزينههاي آن کاهش يابد.
دهمين همايش بينالمللي راهبري ديابت روز دوشنبه با حضور سيد حسن هاشمي وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي، وزراي بهداشت چند کشور و مقاماتي از سازمان بهداشت جهاني و نيز جمعي از مسوولان عالي رتبه وزارت بهداشت در مرکز همايشهاي بينالمللي صداوسيما آغاز شد و فردا (سهشنبه) پايان مييابد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]