واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:

۲ آذر ۱۳۹۴ (۱۴:۳۳ب.ظ)
حرکت روان زائران اربعين حسيني در سه مرز مهران، چذابه و شلمچه موج - فرمانده ناجا گفت: حرکت زائران اربعين حسيني در سه مرز مهران، چذابه و شلمچه به صورت روان ادامه دارد و همکاري مردم با مجموعه نيروي انتظامي بسيار مناسب بوده است.
به گزارش خبرگزاري موج، حسين اشتري در نشست هماهنگي نيروهاي انتظامي و مرزباني در پايانه مرزي چذابه در غرب خوزستان افزود: با توجه به اين که زيرساختهاي لازم در پايانههاي مرزي نسبت به سالهاي گذشته بسيار بهتر شده، امسال با کمترين مشکل در تردد آسان زائران اربعين حسيني در مسيرهاي منتهي به مرزها روبهرو هستيم.
وي همکاري مسوولان عراقي با مرزبانان و ماموران پليس را به منظور تسهيل در تردد اربعين حسيني بسيار خوب و مطلوب توصيف کرد و گفت: دولت عراق همکاري خوبي با ما دارد و تلاش ميشود تردد زائران حسيني با تعامل و همکاري دوسويه به بهترين وجه انجام شود.
سردار اشتري با اشاره به اين که امکانات و تجهيزات ترافيکي در شهرهاي منتهي به پايانههاي مرزي فراهم و هماهنگي لازم به منظور تردد زائران اربعين از مدتها پيش انجام شده، ابراز اميدواري کرد: با همکاري مردم مشکلات به حداقل خود برسد.
فرمانده ناجا با اشاره به اين که مشکلات صدور ويزا در روزهاي آينده کاهش خواهد يافت، اظهار کرد: وزارت کشور و امور خارجه کشورمان در حال پيگيري اين مشکل هستند تا تراکم جمعيت براي گرفتن ويزا در مناطق مرزي به حداقل برسد.
وي هماهنگي و تعامل دستگاههاي اجرايي و ماموران پليس در سه مرز مهران، چذابه و شلمچه را بسيار مطلوب توصيف و ابزار اميدواري کرد: در روزهاي آينده که موج جديد زائران اربعين حسيني بيشتر ميشود، مشکلات به حداقل خود برسد.
فرمانده نيروي انتظامي کشور افزود: با اقدامهايي که از ماههاي پيش انجام شده شاهد هستيم که امسال براي سومين سال متوالي تردد زائران با حداقل مشکلات انجام ميشود.
سردار اشتري پيش از ظهر از طريق بالگرد به همراه جمعي از فرماندهان ارشد انتظامي و مرزباني وارد پايانه مرزي چذابه شد و از امکانات، زيرساختها و نحوه تردد زائران اربعين حسيني ديدن و با شماري از زائران نيز ديدار و گفت و گو کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 118]