تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):نشانه هاى مؤمن پنج چيز است: ... و بلند گفتن بسم اللّه  الرحمن الرحيم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867418428




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روزی که پدر و پسر با هم تشییع شدند


واضح آرشیو وب فارسی:مشرق نیوز: در 25 آبان صحنه هایی داشتیم که تنها در صحرای کربلا می توان دید مثلا تشییع پدر و فرزند داشتیم و یا با خانواده هایی روبه رو بودیم که دو برادر با هم تشییع شدند.به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق، سیدعلی قریشی معاون فرهنگی و امور اجتماعی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان می گوید: پیروزی های بسیار بزرگی در دفاع مقدس به دست جوانان کشور رقم خورد و عمده فعالیت های عملیات محرم بر دوش رزمندگان اصفهان بوده و استان اصفهان بالاترین سطح حضور رزمندگان و خط شکنی در عملیات های مختلف را عهده دار بوده است. اوج ایثار و حماسه آفرینی مردم اصفهان در 25 آبان 1361 رخ داد یعنی زمانی که 370 شهید سرود رهایی را خواندند و مردم اصفهان وفاداری خود را به اسلام و نهضت حضرت سیدالشهدا به نحو احسن به اثبات رساندند. امام راحل پس از مراسم تشییع با شکوه شهدا در اصفهان در جمع مردم خراسان فرمودند که در کجای دنیا جایی مثل اصفهان می توانید پیدا می کنید؟ این مردم حماسه 25 آبان را به خوبی آفریدند و در عمل نشان دادند که مردانه پای مسلمانی خود ایستاده اند. در 25 آبان اکثر مساجد شهر میزبان شهدا بودند و با زیارت عاشورا و با سکوتی پر معنا شب را صبح کردند و تمام خیابان ها و کوی و برزن ها با حجله های شهدا آذین بندی شده بود. بیش از 1300 شهید در استان اصفهان در آبان 61 تشییع شد و هفت شهرستان استان اصفهان یعنی نایین، نطنز، کوهپایه، کاشان، چادگان، شاهین شهر، برخوار و شهر اصفهان روز ایثار و شهادت خود را در آبان ماه نامگذاری کردند. وی با بیان اینکه اصفهان پس از 25 آبان در اعزام نیرو و کمک رسان بسیار فعال عمل کرد، گفت: در 25 آبان تشییع پدر و فرزند داشتیم و یا با خانواده هایی رو به رو بودیم که دو برادر با هم تشییع شدند. فقط در صحرای کربلا می توان این چنین صحنه هایی دید. پاسداشت شهدا وظیفه همه جوانان امروز است و باید از مرام و زندگی این شهدا بهره برد تا در راستای عمل صحیح قدم گذاشت. جشنواره ای با موضوع کلیپ و نماهنگ را همزمان با روز شهید و تأسیس بنیاد شهید در اسفندماه سال جاری داریم که محوریت آن ترویج اخلاق و منش شهدا و گسترش فرهنگ ایثارگری است. فراخوان این جشنواره را نیز به مناسبت 25 آبان منتشر کرده ایم.جشنواره در دو بخش مسابقه ای و جنبی برگزار می شود و از همه جوانان خلاق و با استعداد دعوت می کنم که هنر خود را در این جشنواره به نمایش بگذارند و آثار خود را به دبیرخانه ارسال کنند.


یکشنبه ، ۱آذر۱۳۹۴


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مشرق نیوز]
[مشاهده در: www.mashreghnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن