واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: تحقیر رئال مادرید دربرنابئو در شب نیمکت نشینی مسی/یاران رونالدو 4 گل خوردند!
تیم بارسلونا در ال کلاسیکوی شماره 263 در زمین رئال مادرید به برتری چشمگیر 4 بر صفر رسید.
به گزارش نامه نیوز، حساس ترین مسابقه فوتبال باشگاهی اروپا امشب در سانتیاگوبرنابئو برگزار شد و بارسلونا در حالی که لیونل مسی را روی نیمکت می دید به مصاف یاران رونالدو رفت.
بنیتس رئال را با ترکیب ناواس، واران، راموس، دانیلو، مارسلو، کروس، خامس، مودریچ، بنزما، بیل و رونالدو به میدان فرستاد و انریکه نیز ترکیب براوو، آلوس، پیکه، ماسکرانو، پیکه، آلبا، بوسکتس، راکیتیچ، روبرتو، اینیستا، نیمار و سوارز را انتخاب کرد.
بارسا که در بازی های اخیر با درخشش سوارز و نیمار نشان داد که بدون مسی هم تیم قدرتمندی است در برنابئو نیز بازی خوبی به نمایش گذاشت و در دقیقه 11 توسط سوارز به گل رسید. در حالی که رئال برای گل تساوی تلاش می کرد نیمار با پاس خوب اینیستا در دقیقه 39 توانست دروازه ناواس را باز کند تا اوضاع برای میزبان سخت شود. نیمه نخست با دو گل به سود بارسا خاتمه یافت.

نیمه دوم نیز در حالی شروع شد که همچنان مسی روی نیمکت بود و زیاد هم جایش خالی به نظر نمی رسید. در دقیقه 53 تماشاگران رئال از کسب پیروزی به طور کامل ناامید شدند؛ کار ترکیبی بارسا و پاس پشت پای نیمار با شوت دیدنی اینیستا به گل سوم تبدیل شد.

کمی بعد مسی بالاخره به میدان رفت تا شاید رکورد خارق العاده اش در گلزنی در ال کلاسیکو ها را افزایش دهد. یک هوادار رئال پرچم سفید را تکان داد تا مشخص شود که سفیدپوشان مادرید شکست را پذیرفته اند اما این پایان کار نبود. سوارز در دقیقه 74 گلزنی کرد تا نتیجه ای عجیب روی تابلوی نتایج درج شود؛ بارسلونا 4 – رئال مادرید صفر!

رئالی ها عصبی شده بودند و ایسکو که به عنوان بازیکن جانشین وارد میدان شده بود در دقیقه 84 با خطای شدید روی نیمار کارت قرمز گرفت تا تیمش را ده نفره کند. دقایق پایانی با حملات گسترده رئال مادرید و سوپرواکنش های براوو همراه بود و در نهایت نیز بازی با چهار گل به سود بارسا خاتمه یافت تا فاصله دو تیم در صدر جدول به 6 امتیاز افزایش یابد.
۳۰ آبان ۱۳۹۴ - ۲۲:۳۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]