واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مدیركل امور بانوان و خانواده استانداری یزد مطرح کرد؛ مصداق های حقوق کودکان در جامعه بازتعریف شود مدیركل امور بانوان و خانواده استانداری یزد حمایت از حقوق مادی و معنوی كودكان را ضروری دانست و بر بازتعریف مصداقهای حقوق كودكان در جامعه تأكید كرد.
۱۳۹۴ شنبه ۳۰ آبان ساعت 13:30
به گزارش خبرنگار پانا از یزد، گروه كاری حقوق كودك و نوجوان با حضور مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری یزد، نمایندگان دستگاههای مرتبط و برخی از صاحبنظران در حوزه كودك و نوجوان برگزار شد.
مدیركل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری یزد در این جلسه اظهار داشت: وظایف مرجع ملی كنوانسیون حقوق كودك وزارت دادگستری به استانها تنفیذ اختیار شده است.
فخرالسادات خامسی هامانه گفت: با عنایت بهضرورت انجام هماهنگی امور مربوطه در سطح استانها دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اقدام به تشكیل گروه كاری در این رابطه نموده است تا زمینه برگزاری جلسات موضوعی در خصوص حقوق كودكان و نوجوانان در استان فراهم شود.
وی ادامه داد: بنا بر پیشنهاد وزارت كشور مقررشده است كه دفاتر امور بانوان و خانواده استانداریهای سراسر كشور عهدهدار رسیدگی به مسائل مرتبط با حقوق كودكان و نوجوان و رفع مشكلات مربوط به این حوزه شوند.
خامسی هامانه افزود: گروه كاری حقوق كودك و نوجوان میتواند متشكل از دستگاههای اجرایی و نهادهای مرتبط در این حوزه از قبیل: فرهنگ و ارشاد اسلامی، زندانها، آموزشوپرورش، كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان، بهزیستی، نیروی انتظامی، دادگستری، صداوسیما و بسیج باشد.
مدیركل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری تصریح كرد: مباحث مربوط به حوزه زنان و خانواده و كودكان و نوجوانان نیاز به یك همافزایی و هماهنگی بین دستگاهی دارد و با تشكیل گروه كاری پیشزمینه تبادلنظر برای تشكیل كارگروه حمایت از حقوق كودكان و نوجوانان فراهم میشود.
وی بابیان اینكه تشكیل یك اتاق فكر میتواند ما را دررسیدن به اهداف موردنظر موفقتر نماید گفت: باید با استفاده از اساتید دانشگاه، افراد صاحبنظر، سازمانهای مردمنهاد، رسانهها، مشكلات مربوط به حوزه كودك و نوجوان موردبحث و تبادلنظر قرار گیرد.
خامسی هامانه با اشاره به اینكه میتوان از پتانسیل خیرین و مؤسسات خیریه در حوزه كودك و نوجوان نیز استفاده كرد افزود: از طریق كارگروه حقوق كودك و نوجوانان میتوانیم در رابطه با مشكلات كودكان از قبیل: كودكان بد سرپرست و بیسرپرست، کودکآزاری، كودكان دربند، طرحهایی را تعریف كنیم و به شكل پایلوت در استان اجرا نماییم تا در صورت اجرای موفق مورد بهرهبرداری سایر استانها نیز قرار گیرد.
مدیركل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری در پایان سخنان خود به برخی از وظایف و اختیارات مرجع ملی كنوانسیون حقوق كودك اشاره و خاطرنشان كرد: تدوین طرحها و برنامههای ارتقای حقوق كودك و ترویج احترام به شخصیت كودكان و نوجوانان، پایش و ارزیابی رعایت حقوق كودك در سطح ملی، ارائه نظرات مشورتی در زمینه قوانین و برنامههای مرتبط با حقوق كودك به دستگاههای اجرایی، مؤسسات و تشكیلات غیردولتی، تهیه گزارش در رابطه با موارد نقض حقوق كودك در جامعه و هماهنگی و تبادلنظر اطلاعات علمی و تحقیقی با مراجع داخلی و بینالمللی در موضوعات حقوق كودك و نوجوان ازجمله این وظایف است.
گفتنی است در ابتدای این جلسه هرکدام از صاحبنظران و نمایندگان دستگاههای مرتبط با حوزه كودك به بیان دیدگاههای خود در این حوزه پرداختند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]