تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش، نابود كننده نادانى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860867538




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

زمينهاي آلوده به مين در خوزستان در يك برنامه چهارساله پاكسازي مي‌شوند


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: زمينهاي آلوده به مين در خوزستان در يك برنامه چهارساله پاكسازي مي‌شوند
داخلي. فرهنگي.

معاون امنيتي انتظامي استاندار خوزستان گفت: در يك برنامه چهارساله تمام زمينهاي آلوده به مين و ادوات انفجاري در اين استان به طور كامل پاكسازي مي‌شوند.

"عبدالرحيم يوسف‌آبادي" پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: يك ميليون و ‪۳۸۰‬هزار هكتار از زمينهاي خوزستان در طول جنگ تحميلي، منطقه عملياتي بوده و در معرض انواع مواد منفجره،گلوله‌هاي عمل نكرده و ساير ادوات جنگي قرارگرفتند.

وي گفت: از سال ‪ ۷۲‬پاكسازي اين زمينها آغاز شد و دراين مدت ‪ ۷۴۹‬هزار هكتار از اين زمينها كاملا پاكسازي و ‪ ۶۳۰‬هزار هكتار نيمه پاكسازي شده و نياز به بازنگري كلي دارند.

يوسف آبادي افزود: ازاين رقم ‪ ۲۹۰‬هزار هكتار آلوده به مواد منفجره‌است كه ‪ ۲۵‬هزار هكتار از اين سطح آلوده به مين است كه در يك برنامه پنج ساله تمام اين زمينها بايد به طور كلي از مواد منفجره و خطرزا پاكسازي شوند.

وي گفت: براي انجام عمليات پاكسازي اين زمينها، دولت هيچ گونه محدوديت اعتباري ندارد ولي براي انجام اين حجم عمليات از لحاظ امكانات تخصصي و نيروي متخصص آموزش ديده با تنگناهايي روبه رو هستيم.

يوسف‌آبادي همچنين گفت: براي اجراي طرحهاي خاص دولت نظير راه آهن خرمشهر بصره، رونق بازارچه‌هاي مرزي شلمچه و چذابه و گمركات اين مناطق، عمليات اجرايي منطقه نفتي آزادگان و.... ‪ ۱۱‬هزار هكتار در اولويت نخست پاكسازي از مين وادوات انفجاري براي امسال هستند و تاپايان سال برنامه پاكسازي ‪۷۰‬ هزار هكتار را داريم.

وي با تاكيد برنقش مرزنشينان در تامين امنيت استان و كشور گفت: براي دستيابي به امنيت پايدار بايد امكانات معيشتي،اشتغال و رفاه نسبي اين قشر از جامعه ايراني فراهم شود و پاكسازي زمينها و تلاش براي رونق اقتصادي منطقه از جمله راههاي تحقق اين مهم است.

معاون امنيتي و انتظامي استاندار خوزستان با اشاره به توجه ويژه دولت براي تامين امنيت اجتماعي ورواني پايدار در استان گفت: ‪ ۳۶‬كميسيون ويژه بحثهاي مختلف مرتبط با امنيت زير نظر شوراي تامين استان فعال هستند تا به تامين زيرساختهاي مورد نياز تحقق امنيت بپردازند.

وي همچنين اظهار داشت: مبارزه با قاچاق سوخت، مبارزه با روند صدور ناامني از عراق به استان باهوشياري مراجع مربوطه، تلاش براي برقراري امنيت در مرزهاي استان و تامين نيازهاي پاسگاههاي مرزي و.. از جمله اقدامات صورت گرفته دراين راستاست.

"يوسف آبادي" افزود: پارسال ‪ ۳۵‬پروژه راه، آب، برق اسكله‌سازي و ساير موارد مرتبط با صرف ‪ ۸۰‬ميليارد ريال در مناطق مرزي اجرا شد.

وي همچنين به اجراي طرحهاي مختلف مرتبط با امنيت اجتماعي،تلاش براي مقابله با جرايم وارتقاي رتبه استان در اين زمينه درسطح كشور پرداخت و گفت: امسال نيروي انتظامي، مبارزه با كيف قاپي را در اولويت كاري خود در استان قرار داده است.

معاون امنيتي انتظامي استاندار خوزستان ادامه داد: مبارزه با اراذل و اوباش و سارقان سيمهاي برق،جمع آوري معتادان پرخطر، پيگيري سرقتهاي منازل ،وساير شاخصهاي امنيت اجتماعي از جمله محورهاي تلاش نيروي انتظامي در سال گذشته وامسال مي‌باشد كه خوشبختانه آمار نشان از موفقيت استان دراين زمينه دارد.

وي گفت: تعامل مناسب با رسانه‌ها و تاكيد برنقش آموزشي آنان و ساماندهي بحث اطلاع‌رساني مرتبط با امنيت اجتماعي از جمله راهكارهاي مورد نظر براي ارتقاي سطح امنيت رواني اجتماع است.

يوسف آبادي دربخش ديگري ازاين گفت وگو به وجود سلاح غيرمجاز دردست برخي افراد و ورود آن به استان از طريق مرزها را معضل ديگر امنيت استان برشمرد و گفت: دراين راستا طرحي براي ساماندهي اين سلاحها دراستان تهيه شده وامسال به عنوان سال تشديد مبارزه به قاچاق سلاح و خلع سلاح افراد مورد اشاره درنظر گرفته شده است.ك/‪۶۴۰/۶۴۳ ۲‬
 پنجشنبه 9 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 467]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن