واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
دانشگاه آزاد بین 200 دانشگاه برتر جهان
روز نو : رییس دانشگاه آزاد اسلامی از قرار گرفتن این دانشگاه در بین 200 دانشگاه برتر جهان خبر داد و گفت: رتبه دانشگاه آزاد در سال 2015 در پایگاه اطلاع رسانی زیر مجموعه تامسون رویترز(ESI) از نظر تولید علمی 188 جهان است،درواقع دانشگاه آزاد جزو 200 دانشگاه برتر جهانی قرار دارد.این در حالی است که رتبه دانشگاه آزاد در چهار سال گذشته در همین پایگاه حدود 770 بوده است.
دکتر حمید میرزاده در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به شرایط پساتحریم اظهار کرد: برای همه دانشگاههای ایران به طور اعم و دانشگاه آزاد اسلامی به طور اخص بهترین فرصت است که از شرایط پساتحریم استفاده کنند و رابطه خود را با جامعه علمی جهانی تقویت کنند. زیرا علم یک مقوله جهانی است و سطح علمی کشوری که رابطه علمی جهانی نداشته باشد رو به پیشرفت نخواهد رفت.حتی کشورهای پیشرفته نیز یکی از مهمات کار خود را توسعه روابط علمی با سایر کشورها قرار دادهاند.
وی با بیان اینکه در سند آمایش دانشگاه آزاد اسلامی، توسعه ارتباطات علمی جزو اولویتها قرار دارد،افزود: در سند آمایش دانشگاه آزاد اسلامی، توسعه ارتباطات علمی کشورهای همسایه،کشورهای اسلامی و کشورهای اروپایی جزو اولویتها قرار دارد.در همین راستا اقدام اخیر دانشگاه آزاد در زمینه توسعه روابط بین المللی تاسیس واحد دانشگاهی در عراق و شهرهای کربلا و نجف است که برای این منظور مسافرتهای دو جانبه زیادی صورت گرفته است.
آغاز فعالیت واحد دانشگاه آزاد در مسکو
رییس دانشگاه آزاد اسلامی از آغاز فعالیت واحد این دانشگاه در مسکو خبر داد و افزود: واحد دیگر دانشگاه در مسکو تاسیس شده و فعالیت خود را اخیرا آغاز کرده است.دانشگاه آزاد قصد دارد علاوه بر همکاریهای علمی و پژوهشی با دانشگاههای فدراسیون روسیه همکاری های مربوط به جذب دانشجو را نیز انجام دهد.
علاوه بر این یکی دیگر از اهداف دانشگاه آزاد از حضور در کشورهای اروپایی،توسعه زبان و ادبیات فارسی،توسعه هنر اسلامی،توسعه تاریخ و تمدن ایران است که می تواند مخاطبان اروپایی نیز داشته باشد.همچنین ایجاد یک شعبه اروپایی بعد از آکسفورد در کشور اتریش در دستور کار هیات امنا قرار گرفته است.بنابراین به احتمال زیاد تا آواخر سال جاری شعبه ای در اتریش تاسیس خواهد شد که دومین شعبه اروپایی دانشگاه آزاد است.
دکتر میرزاده با تاکید بر اینکه رابطه با کشورهای خارجی پس از پسابرجام بسیار مهم است،افزود:دانشگاه آزاد دارای تعداد زیادی موافقت نامه همکاریهای علمی و پژوهشی با کشورهای مختلف اعم از آسیایی و اروپایی است.
متاسفانه اغلب این موافقتنامهها در سنوات اخیر مسکوت مانده بود.بنابراین برنامه بعدی دانشگاه آزاد احیای این موافقت نامهها است و سعی میشود از این طریق اعزام دانشجوی دو طرفه،اساتید،جلب همکاری های علمی و پژوهشی،روند توسعه کیفی علمی افزایش یابد.
تا پایان سال 30 درصد دانشجویان دانشگاه آزاد، دانشجویان تحصیلات تکمیلی خواهند بود
رییس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه با اشاره به تقدیر مجلس شورای اسلامی از فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: نامه مجلس واقعا یک نامه تاریخی است زیرا در تاریخ پارلمان ایران،حداقل بعد از انقلاب،سابقه نداشته است که حدود 83 درصد نمایندگان مجلس از طیفهای فکری مختلف سیاسی از یک روند علمی از طریق دانشگاه آزاد حمایت کنند.
دکتر میرزاده با بیان اینکه این حمایت دلایل مختلف دارد،توضیح داد:نمایندگان مجلس مشاهده کردند دانشگاه ازاد دارای بیش از 70 هزار هایت علمی تمام وقت و نیمهوقت است،همچنین این دانشگاه دارای بیش از 11 هزار کارگاه و آزمایشگاه است که در شبکه ساها با یکدیگر مجتمع شدند و موضوع کمبود تجهیزات آزمایشگاهی دیگر در این دانشگاه موضوعیت ندارد.
وی ادامه داد: از طرف دیگر بسیاری از خانوادهها تمایل دارند فرزندانشان دارای تحصیلات عالیه باشند که دولت با توجه به امکاناتی که دارد پاسخگوی این تقاضای اجتماعی نیست.دانشگاه آزاد این توانایی را دارد که بیش از 60 درصد بار آموزشی ایران را بر عهده بگیرد.این امر در سند آمایش دانشگاه نیز ذکر و تقدیم شورای عالی انقلاب فرهنگی شده است.بنابراین تا پایان سال 94 میزان دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد 30 درصد دانشجویان دانشگاه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 9]