تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):همه خوبى‏ها با عقل شناخته مى‏شوند و كسى كه عقل ندارد، دين ندارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860889630




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ساخت چسب‌های بافتی محکم با نانوذرات توسط محققان کشور


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: ساخت چسب‌های بافتی محکم با نانوذرات توسط محققان کشور
یک شرکت صنعتی در طرحی مشترک با محققان دانشگاه تهران اقدام به ساخت آزمایشگاهی گونه‌ای چسب‌های بافتی کرده است. این چسب‌ها که در ساخت آن‌ها از نانوذرات استفاده شده، استحکام بیشتری نسبت به نمونه‌های تجاری متداول داشته و نیازی به آماده سازی قبل از مصرف ندارند.


به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درمان جراحات و پارگی ناشی از جراحی‏، بیماری‌ها‏، حوادث‏ طبیعی‏، تصادف‏، جنگ و... یکی از شایع‌ترین مشکلاتی است که مراکز درمانی و اورژانس با آن مواجه هستند. گذشته از هزینه‌ درمانی، اگر چه بیشتر این جراحات بدون مراقبت خاصی التیام می‌یابد‏، اما عدم مراقبت صحیح از آن می‌تواند باعث ایجاد عفونت‏، افزایش دوره‌ نقاهت‏، نقص عملکرد و یا حتی مرگ بیمار شود.



جواد صابری مجری طرح، در اشاره به هدف پژوهش صورت گرفته عنوان کرد: «از زمانی که نخ بخیه وارد علم پزشکی شد، این تصور پیش آمد که اگر بتوان بدون استفاده از نخ با یک چسب قطعات را کنار هم قرار داد، کار با سهولت بیشتری انجام می‌شود. بنابراین چسب‌های بافتی به عنوان جایگزین مناسبی برای بخیه یا گیره ظهور کردند. هدف این پژوهش، تهیه‌ نانوذرات هیبریدی پلی‌ آکریلیک اسید- کیتوسان به‌ عنوان چسب بافتی بوده است.»


وی در ادامه لزوم بهبود کیفیت چسب‌های بافتی را بدین شرح بیان کرد: «به رغم تلاش‌های زیاد جامعه علمی در طول دهه‌های گذشته، در حال حاضر چسب‌های بافتی در دسترس هنوز هم دارای محدودیت‌های قابل توجه و اشکالاتی هستند. به طور مثال چسب‌های بیولوژیک بافتی مانند چسب‌های فیبرینی و یا کلاژنی از آنجایی که از بافت زنده یا خود فرد ‎مشتق می‌شوند، نسبتاً گران قیمت و محدود هستند. این چسب‌ها همچنین با استحکام کششی و چسبندگی نسبتاً ضعیفی عرضه شده و به آماده سازی طاقت‌ فرسایی، درست قبل از کاربرد، نیاز دارند. از طرفی چون منشأ انسانی یا حیوانی دارند، می‌توانند باعث بروز عفونت‌های ویروسی مثل ویروس نقص ایمنی‎، هپاتیت و یا سندرم نقص ایمنی شوند. از طرف دیگر چسب‌های جراحی مصنوعی و نیمه مصنوعی (مانند چسب‌های سیانواکریلاتی‏) ‎نیز زیست تخریب پذیری پایینی داشته و در کنار سمیت سلولی (زیست سازگاری کم) و چسبندگی کم به سطوح مرطوب، التهاب مزمن ناشی از انتشار برخی از محصولات تخریب مربوطه را ایجاد می‌کنند.»


این در حالی است که چسب طراحی شده توسط این محققان برخلاف چسب فیبرینی، گران قیمت نبوده و نیاز به آماده سازی آنچنانی قبل از مصرف ندارد. همچنین به ندرت باعث بروز عفونت‌های ویروسی‌ و باکتریایی در فرد بیمار می‌شود. به علاوه در مقایسه با چسب‌های سنتزی، زیست‌سازگاری بالا و استحکام چسبندگی مطلوبی داشته و التهاب ناشی‌ از انتشار برخی‌ از محصولات تخریب آن بسیار کمتر از چسب‌های سنتزی موجود در بازار است.


صابری معتقد است که استفاده از چنین چسب‌هایی‌ نه تنها از لحاظ مالی‌ مقرون به‌ صرفه‌تر است بلکه برای بیمار و سیستم سلامت جامعه شرایط بهتری را ایجاد خواهد کرد. در واقع انتظار می‌رود به کمک این گونه چسب‌ها بتوان فرایند ترمیم زخم را به بهترین نحو تسریع کرد و هزینه‌های بیمار را با مدیریت صحیح و درمان مناسب زخم کاهش داد.


جلوگیری از نشت هوا، کاهش زمان عمل جراحی و خونریزی بیمار، کاربرد آسان، نتیجه‌ عالی در زیبایی ظاهری و رهایش موضعی دارو از دیگر مزایای استفاده از چسب‌های بافتی به شمار می‌رود.


این طرح در قالب پایان نامه‌ کارشناسی ارشد جواد صابری از دانشگاه تهران به راهنمایی دکتر بهمن ابراهیمی، دکتر سهیلا کردستانی و دکتر محمد برشان انجام شده است. این پایان نامه با حمایت یک شرکت صنعتی صورت گرفته و تحت عنوان پایان نامه‌ مورد نیاز صنعت به تأیید ستاد ویژه‌ توسعه‌ فناوری نانو رسیده است.
منبع: ایسنا
 برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان اينجا را کليک کنيد.

انتهای پیام







اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

اندازه‌گیری مهم‌ترین داروی قلبی عروقی با «حسگر پلاسمونیک» محققان کشور
وجود نانو ذرات زیستی در رگ‌های مسدود شده قلب
ساخت میکروراکتور تولید نانوذرات صنعت دارو در کشور
تلاش محققان ایرانی برای استخراج DNA‌ جنین از خون مادر
صادرات تجهیزات نانویی ایرانی به چین/ معرفی ۱۵ محصول نانویی
داروهایی نانوئی درمانی برای سکته های مغزی





۲۹ آبان ۱۳۹۴ - ۰۳:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن