واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۵ آبان ۱۳۹۴ (۲۳:۲۳ب.ظ)
همايش اخلاق در ورزش با حضور 300 مربي ورزش استان در خرم آباد برگزار شد موج - خرم اباد - همايش اخلاق در ورزش با حضور 300 مربي ورزش استان امروز در خانه تکواندوي شهر خرم آباد با هدف ترويج فرهنگ اخلاق در ورزش برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج، امروز همايش بزرگ اخلاق در ورزش با حضور 300 نفر از مربيان ورزشي عضو بسيج ورزشکاران استان در خانه تکواندوي شهر خرم آباد برگزار شد.
اين همايش با هدف ترويج فرهنگ اخلاق در ورزش و با توجه به نفوذ پذيري و اثر بخشي مربيان بر ورزشکاران در جهت ارتقاي سطح اخلاق در ورزش ويژه مربيان ورزشي استان به همت سازمان بسيج ورزشکاران سپاه حضرت ابوالفضل (ع) و اداره کل ورزش و جوانان لرستان و با همکاري سازمان فرهنگي-ورزشي شهرداري خرم آباد و هيأت تکواندو برگزار شد.
در اين مراسم در ابتدا علي ياور عزيزپور، مدير کل ورزش و جوانان لرستان، ضمن عرض خير مقدم به حضار به بيان ويژگي هاي يک ورزشکار اخلاقي پرداخت و گفت: لازم است مربيان، ورزشکاران، متوليان، مسوولان مربوطه و دست اندرکاران براي نهادينه شدن سجاياي اخلاقي و منش پهلواني در ورزش تلاش کنند.
مدير کل ورزش و جوانان لرستان مهمترين راهکار تبيين و نهادينه کردن فتوت و جوانمردي در ورزش را الگوگيري از امامان معصوم (ع) عنوان کرد و گفت: ورزشکار بايد خدمتگزار مردم، متعهد و مجري خوبي در دفاع از ارزش ها و هنجارهاي نظام مقدس جمهوري اسلامي بوده و در رفتار و اخلاق اجتماعي و فردي نمونه باشد.
علي ياور عزيزپور اظهار کرد: ورزش وسيله اي براي پرورش روح و جسم است، بنابراين بايد ورزشکاران ايران اسلامي به رعايت مسائل اخلاقي و اسلامي در اين عرصه بيش از پيش توجه داشته باشند.
وي بيان کرد: نشر و اشاعه معنويت و فرهنگ اسلامي بعد اصلي ورزش است که اين موضوع کاربردي بايد از رده هاي سني پايه مورد توجه باشگاه ها و مربيان قرار گيرد.
مدير کل ورزش و جوانان لرستان يادآور شد: تعامل اداره کل ورزش و جوانان با سازمان بسيج ورزشکاران مي تواند براي پر رنگ تر شدن فرهنگ اسلامي و منش پهلواني در ورزش کمک کند.
جافر وفايي، عضو شوراي قشر بسيج ورزشکاران، نيز هزينه کردن در بخش فرهنگ و ورزش را ارزشمند دانست و گفت: اين همايش مصداق يک معروف در جامعه است چراکه امروز در بخش فرهنگي و ورزشي نقش مربيان به عنوان الگوهاي موفق و محبوب جامعه در سوق دادن ورزشکاران به سمت ارزش ها تعيين کننده وبسيار حائز اهميت است.
وفايي همچنين ورزش را يکي از شاخص هاي ارزيابي توسعه يافتگي جوامع دانست و اخلاق رايکي از شاخص هاي زيربناي ورزش در ابعاد مختلف معرفي کرد که براي پيشرفت موزن، هماهنگ و مثبت جامعه ورزشي و در سطح وسيعتر کل جامعه لازم و ضروري است.
حجت الاسلام درويش پور سرمربي صالحين بسيج ورزشکاران و رئيس ستاد اقامه نماز استان نيز از امير المومنين (ع) به عنوان پهلوان حقيقي و الگوي کامل براي اقتداي ورزشکاران کشور نام برد و گفت: گذشت، جوانمردي، صبر و بزرگواري حضرت علي (ع) در زندگي از جمله بارزترين ويژگي هايي است که اين شخصيت را الگوي بي مانند براي ورزشکاران و عامه مردم کرده است.
وي همچنين محبوبيت، مقبوليت و موفقيت را سه رکن اصلي شاخص شدن يک ورزشکار عنوان کرد و گفت: سجاياي اخلاقي در ورزش موجب دوام و پايداري الگو ماندن يک ورزشکار مي شود و هرچه قدر شناخت هاي ديني و معنوي در زندگي يک ورزشکار افزايش يابد به طبع شاهد رفتارهاي معقولانه تر و به دور از احساسات منفي و هيجاني خواهيم بود و مربيان که در حقيقت نقش هدايت کننده اي براي ورزشکاران دارند مي توانند در کنترل احساسات ورزشکاران نقش به سزايي داشته باشند.
مهدوي مسوول تعليم و تربيت بسيج سپاه حضرت ابوالفضل (ع) نيز درادامه صحبت هاي سخنرانان مراسم به نقش خودشناسي و خداشناسي پرداخت و گفت: اگر در اين زمينه ها تلاش و اهتمام جدي صورت گيرد کمتر شاهد موارد غير اخلاقي در صحنه هاي ورزشي هستيم.
وي يکي از راه هاي صدور انقلاب به خارج از مرزهاي کشور را ورزش عنوان کرد و گفت: اين امر بايد به گونه اي باشد که سبب معرفي ارزش ها و فرهنگ ايراني اسلامي به دنيا باشد.
وي با اشاره به اقبال و محبوبيت ورزش در دنيا و برگزاري رقابت ها و مسابقاتي که بيش از نيمي از مردم دنيا را متوجه خود مي کند آن را بهترين فرصت براي نشان دادن مشترکات انساني از جمله جوانمردي، انسانيت؛ تلاش و آزادي دانست که نقش فرهنگ و ارزش هاي ايراني اسلامي با حضور ورزشکاران ايران در ميادين مختلف پررنگ تر شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 9]