واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
بررسی 8 گروه مقدماتی جام جهانی در آسیا
با آغاز بازی ششم مقدماتی جام جهانی در آسیا، تیم های حاضر در مسابقات با انجام 5 و 6 بازی، به آرایش نهایی تیم های حاضر در مرحله نهایی مقدماتی در آسیا نزدیک می شوند.
ورزش سه: 8 تیم اول گروه های هشت گانه به علاوه 4 تیم از بهترین تیم های دوم جدول، 12 تیم نهایی مرحله نهایی مقدماتی جام جهانی را تشکیل خواهند داد تا در دو گروه 6 تیمی با یکدیگر به رقابت بپردازند. در آن مرحله، دو تیم اول دو گروه به طور مستقیم به جام جهانی خواهند رفت و برنده تیم های سوم دوگروه به سراغ نماینده حاضر از کنکاکاف در پلی آف می روند تا در صورت پیروزی پنجمین نماینده آسیا در جام جهانی را تشکیل بدهند.
اکنون به بررسی تیم های احتمالی صعود کننده در گروه های هشت گانه می پردازیم:
گروه A – تیم اول؛ عربستان
در این گروه که تیم های عربستان و امارات و فسطین و مالزی و تیمور شرقی حضور دارند عربستانی ها با 13 امتیاز و با توجه به بازی های باقیمانده می توانند به عنوان اولین تیم صعود کننده از این گروه باشند.
اما برای تیم دوم امارات 10 امتیازی و فلسطین 9 امتیازی رقابت سختی با یکدیگر خواهند داشت، تنها برگ برنده اماراتی ها بازی کمتر آنهاست، اماراتی ها اکنون با 5 بازی 10 امتیازی هستند و فلسطینی ها نیز با 6 بازی 9 امتیازی هستند.
گروه B – تیم اول؛ اردن و شاید استرالیا
در این گروه نیز اردن، استرالیا، قرقیزستان، تاجیکستان و بنگلادش حضور دارند و در حال حاضر اردنی ها بالاتر از قهرمان جام ملت های آسیا ایستاده اند. این دو تیم با 5 بازی و اختلاف یک امتیازی (اردن 13 و استرالیا 12 امتیاز) یقینا تیم های اول و دوم این گروه را تشکیل خواهند داد.
گروه C – تیم اول؛ قطر
قطر، هنگ کنگ، چین، مالدیو و بوتان نیز در این گروه به بازی پرداختند و قطری ها با کسب تمام امتیازات، اکنون نام خود را به عنوان اولین تیم صعود کننده مطرح کردند.
اما برای تیم دوم باید به سراغ هنگ کنگ و چین رفت چراکه هنگ کنگی ها با 13 امتیاز از 6 بازی و چینی ها نیز با 10 امتیاز از 5 بازی در رده دوم و سوم این گروه به سر می برند.
گروه D – تیم اول؛ ایران
تیم های گروه چهارم نیز ایران، عمان، ترکمنستان، گوام و هند با یکدیگر به رقابت می پردازند، ایران و عمان 11 امتیازی قطعا تیم های اول و دوم این گروه خواهند بود و با توجه به بازی های باقیمانده تیم ملی کشورمان با گوام و هند و عمان (در ایران) احتمال اولی تیم ملی ایران در این گروه بیشتر از سایر تیم ها خواهد بود.
گروه E – تیم اول؛ ژاپن
ژاپن، سوریه، سنگاپور، افغانستان و کامبوج تیم های گروه پنجم این بازی ها هستند و ژاپن و سوریه دو تیمی بودند که در تمام هفته ها تیم های اول و دوم بودند و با توجه به تجربه بین المللی این دو تیم و البته امتیاز بیشتر می توان ژاپن را به عنوان تیم اول دانست و سوریه نیز که در بازی مستقیم با حریفش به بازی خواهد پرداخت تیم دوم دانست.
گروه F – تیم اول؛ تایلند
بعد از تعلیق اندونزی از این بازی ها، تایلند، عراق، ویتنام و چین تایپه تیم های این گروه هستند و تایلندیها یقینا اولین تیم صعود کننده از این گروه هستند زیرا اختلاف امتیاز بالایی با سایر تیم ها دارند. عراقی ها با 5 امتیاز از 3 بازی تیم دوم هستند که احتمالا در همین رده نیز باقی خواهند ماند.
گروه G – تیم اول؛ کره جنوبی
کره جنوبی، کویت، لبنان، میانمار و لائوس در حالی در این گروه به سر می برند که کره ای ها با کسب هر 15 امتیاز ممکن در 5 بازی خود توانستند نام خود را به عنوان اولین تیم صعود کننده از این گروه دانست. کویت و لبنان 10 امتیازی نیز تیم هایی هستند که می توانند برای دومی بجنگند، البته برگ برنده کویتی ها یک بازی کمتر آنها نسبت به لبنانی هاست که می توانند با 3 احتمالی آن به عنوان دومی چشم داشته باشند.
گروه H – تیم اول؛ کره شمالی
دیگر تیم کره ای نیز در گروهی که شامل کره شمالی، ازبکستان، فیلیپین، بحرین و یمن است نام خود را در حال حاضر به عنوان اولین تیم ثبت کرده اند. البته اختلاف امتیاز آنها با ازبکستانی ها بسیار کم (یک امتیاز) است و ممکن در بازی های آتی نام تیم اول این گروه تغییر کند اما آن چیزی که احتمالا تغییری نخواهد داشت حضور تیم دیگری مانند فیلیپین 7 امتیازی در بین دو تیم اول است.
بنابراین عربستان، اردن (استرالیا)، قطر، ایران (عمان)، ژاپن (سوریه)، تایلند، کره جنوبی و کره شمالی (ازبکستان) تیم هایی هستند که تاکنون نام خود را به عنوان تیم های احتمالی اول صعود کننده به مرحله بعد مطرح کرده اند.
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]