تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز شب، موجب رضايت پروردگار، دوستى فرشتگان، سنت پيامبران، نور معرفت، ريشه ايم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870710830




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

كارشناسان مصري: مركز آكادميك اسرائيلي در قاهره مزدور موساد است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: كارشناسان مصري: مركز آكادميك اسرائيلي در قاهره مزدور موساد است
خبرگزاري فارس: گروهي كارشناسان مصري مركز آكادميك اسرائيلي فعال در قاهره را دفتر سازمان اطلاعات رژيم صهيونيسيتي (موساد) در پايتخت مصر دانستند.


به گزارش خبرنگار فارس در قاهره، اين كارشناسان تاكيد كردند كه اين مركز اسرائيلي خطري بر امنيت ملي مصر است.
اين كارشناسان افزودند: اين مركز با برگزاري همايش "يهوديان مصر" كه قرار بود روز سه‌شنبه گذشته در قاهره برگزار شود و دولت مصر آن را لغو كرد، مي‌خواستند حق بازگشت فلسطيني‌ها را به وطن خود لغو كنند.
اين گروه ادامه دادند: معاون مدير اين مركز اسرائيلي در سال 1987 متهم به وارد كردن ماده مخدر هروئين به مصر شده بود و تحقيقات نشان داد كه وي مزدور و عنصر سازمان اطلاعات اسرائيل (موساد) است.
اين كارشناسان اظهار كردند: اين مركز تاكنون شش پژوهش ارائه كرده است و طي آن تاكيد كرده‌اند كه يهوديان در زندگي اجتماعي بر مصريان اولويت و برتري دارند.
كارشناسان مصري تصريح كردند: در واقع اين موضوع راه را براي دانشجويان و تحصيل‌كردگان يهود براي نفوذ در اجتماع مصر و كشورهاي عربي باز مي‌كند.
دراين ارتباط ، ‌"محمد بسيوني"، سفير سابق مصر در تل‌آويو تاكيد كرد كه مصر هرگونه همايشي را در اين راه رد خواهد كرد، حتي اگر بيش از صد درخواست در اين زمينه ارائه شود.
"احمد الحملي"، كارشناس مصري مسايل اسرائيل در اين ارتباط گفت: اسرائيل به دنبال فرصتي است تا حضور يهوديان اسرائيل را در كشورهاي عربي گسترش دهد.
الحملي افزود: فعاليت‌هاي اين مركز اسرائيلي تحت نظارتي شديد است، زيرا فعاليت‌هاي آن بسيار خطرناك است و بيشتر كاركنان آن در موساد اسرائيل آموزش ديده‌اند و در اين سازمان كار كرده‌اند.
اين در حالي است كه مسئولان امنيتي مصر همايش يهوديان اين كشور را لغو كردند كه قرار بود روز سه‌شنبه در قاهره تشكيل شود.
اين همايش از سوي يهوديان مصر تنظيم شده بود كه از اين كشور مهاجرت كرده‌اند و طي آن مي‌خواستند اين موضوع را به اثبات برسانند كه يهوديان در مصر املاكي دارند و به دنبال آن هستند.
"ليوانا زامير"، رئيس انجمن دوستي مصر و اسرائيل "كارمن ‌فاينشتاين"‌ رئيس شوراي اجتماع يهود را متهم كرد كه باعث لغو اين همايش شده است.
زامير تاكيد كرد: كارمن از اين مي‌ترسد كه يهوديان مصري مقيم خارج تقاضا كنند اداره معابد يهودي قاهره را در دست گيرند و تغييراتي در آن ايجاد كنند.
رئيس انجمن دوستي مصر و اسرائيل اظهار كرد كه بسيار تلاش كرده ‌است تا از طريق مدير مركز آكادميك اسرائيل در قاهره با كارمن تماس بگيرد و برخي مسايل را با وي هماهنگ كند.
برخي منابع پيش‌بيني كردند تشكيل اين همايش هيچ سودي براي يهوديان نداشته باشد،‌ زيرا يهوديان مصر به هنگام مهاجرت به اسرائيل تمامي املاك و وسايل خود را به بالاترين قيمت فروختند و داوطلبانه به سرزمين‌هاي اشغالي هجرت كردند.
يك روزنامه مصري اعلام كرد كه برگزاري اين همايش يهودي همزمان با صدور قطعنامه كنگره آمريكا مبني بر پناهنده بودن يهوديان است.
از ديدگاه صهيونيست‌هاي كنگره آمريكا افراد نجات‌يافته از حادثه هولوكاست در ساير سرزمين‌ها پراكنده تا اينكه گروهي در فلسطين مستقر شدند.
منابع مصري پيش‌بيني كردند كه به دليل عدم برگزاري همايش يهوديان مصر رسانه‌هاي اسرائيل حمله‌اي شديد به مصر كنند و دولت اين كشور را متهم نمايند كه در برابر برگزاركنندگان اين همايش مانع‌تراشي مي‌كنند.
پيش از اين اعلام شده بود يهودياني كه در مصر زندگي مي‌كردند، سپس از آن مهاجرت نمودند امروز سه‌شنبه، در قاهره همايش برگزار خواهند كرد.
قرار بود اين همايش با حمايت سفارت اسرائيل تشكيل شود كه به طور غير طبيعي در دوره اخير فعال شده است.
در اين ارتباط گروهي از يهوديان موفق شدند در برخي هتل‌هاي پايتخت مصر اقامت كنند.
اين كنفرانس قرار بود به مدت سه روز به برخي مسايل روز بپردازد.
اين در حالي است كه برخي يهوديان به دليل مشاركت سفارت اسرائيل از حضور در اين كنفرانس خودداري كردند.
انتهاي پيام/.
 پنجشنبه 9 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 288]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن