تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):گوش خود را به شنيدن خوبى‏ها عادت بده و به آنچه كه به صلاح و درستى تو نمى‏افزايد گو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826659373




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زنان باردار بخوانند


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
زنان باردار بخوانند




بسیاری از خانم‌ها در دوران بارداری از چربی پوست و جوش و آکنه شکایت می‌کنند.





هفته نامه سلامت: بسیاری از خانم‌ها در دوران بارداری از چربی پوست و جوش و آکنه شکایت می‌کنند.

ترک‌های پوستی به دلیل افزایش حجم بدن خانم در دوران بارداری بروز می‌کند و تحقیقات علمی نشان داده نمی‌توان از آن پیشگیری کرد، چون استعداد ژنتیکی در آن دخیل است. بهترین توصیه برای پیشگیری، مراقبت از افزایش بیش از اندازه وزن است.

دکتر تهرانچی، متخصص پوست معتقد است که خانم‌ها به دلیل تغییرهای هورمونی دچار برخی تغییرهای پوستی در دوران بارداری می‌شوند که از آن جمله می‌توان به موراد زیر اشاره کرد:
 
– پرمویی: در دوران بارداری ممکن است خانم دچار هیرسوتیسم یا پرمویی شود یا اگر قبلاً دچار آن بوده مشکلش تشدید شود.

این مساله گاهی بعد از زایمان به حالت طبیعی برمی‌گردد و گاهی باقی می‌ماند و روش درمان آن لیزر است که در دوران بارداری مقدور نیست و باید آن را به بعد از زایمان موکول کرد.
 
– افزایش طول زمان رشد موها: در دوران بارداری ریزش موهای سر کم می‌شود، اما چهار ماه بعد از زایمان ناگهان ریزش مو شدید شده تا جایی که ممکن است خانم 40 درصد موهای خود را از دست بدهد.

جای نگرانی نیست و درمانی نیاز ندارد و در طی 3 تا 4 ماه مجددا موهای ریخته جایگزین خواهند شد. برای این منظور کافی است در طول بارداری و بعد از زایمان، از ترکیب‌های آهن و اسید فولیک زیر نظر متخصص زنان استفاده کنید.

– افزایش تیرگی پوست: این موضوع به خصوص در نژاد ما که پوست نسبتا تیره‌ای داریم، بیشتر دیده می‌شود. در دوران بارداری احتمال بروز لک صورت، تیرگی اطراف آرئول پستان و خط روی شکم بیشتر می‌شود. این تیرگی‌ها نیاز به پیشگیری یا درمان ندارند و بعد از زایمان از بین می‌روند.

تنها ماسک بارداری (ملاسما) است که اگر بروز کند، گاهی بعد از زایمان رفع می‌شود و گاهی تا مدت‌ها باقی می‌ماند. برای پیشگیری از این مساله می‌توان از ضدآفتاب استفاده کرد و از تماس طولانی با نور خورشید خودداری کرد.

در استفاده از ضدلک‌ها باید بسیار مراقب بود، زیرا استفاده از برخی ترکیب‌ها در دوران بارداری مضر است. بهتر است هر نوع درمانی را به بعد از زایمان موکول کنید.

خانم‌های باردار بهتر است تا جای ممکن از آرایش کردن یا استفاده همزمان از محصولات آرایشی بهداشتی متنوع خودداری کنند، زیرا به اثبات رسیده که این مواد حاوی ترکیب‌های شیمیایی مضر است

– آکنه: بسیاری از خانم‌ها در دوران بارداری از چربی پوست و جوش و آکنه شکایت می‌کنند. برای درمان کافی است از صابون‌های مناسب برای شستشو استفاده کنید و تحت نظر پزشک داروهای مجاز دریافت کنید.

– تشدید یا تسکین برخی بیماری‌های پوستی: علائم برخی بیماری‌های پوستی مانند لوپوس یا پسوریازیس در بارداری فروکش کرده و بعد از زایمان تشدید می‌شوند. برای این منظور حتماً باید زیر نظر متخصص باشید و او را از بارداری خود آگاه کنید.

– استریا یا ترک‌های پوستی: به دلیل افزایش حجم بدن در دوران بارداری این ترک‌ها بروز می‌کند و تحقیقات علمی نشان داده نمی‌توان از آن پیشگیری کرد، چون استعداد ژنتیکی در آن دخیل است.

بهترین توصیه برای پیشگیری، مراقبت از افزایش بیش از اندازه وزن است. بعد از شیردهی می‌توان به کمک لیزر و رادیوفرکوئسی این خطوط را تا حدی ترمیم کرد.

– خارش: یکی از گله‌های اصلی خانم‌های باردار خارش‌های شدید است که می‌توان در موارد آزاردهنده به کمک داروهای آنتی هیستامین آن را رفع کرد. در استفاده از استروئیدهای موضعی باید مراقب بود، زیرا در سطح وسیعی می‌تواند عوارضی مشابه استروئیدهای خوراکی روی جنین داشته باشد.

بهترین راه مقابله با خارش، چرب و مرطوب نگه داشتن پوست است. با سرد شدن هوا گرچه دوش گرفتن با آب گرم لذت بخش است، اما بهتر است خانم‌ها دمای آب را خیلی بالا نبرند و با آب ولرم دوش بگیرند، زیرا این کار باعث از بین رفتن چربی طبیعی روی پوست و خشکی و خارش می‌شود.

بهتر است خانم‌ها بعد از حمام و تا هنوز پوستشان نمناک است و رطوبت دارد، از کرم‌های مرطوب کننده و چرب کننده استفاده کنند.

در دوران بارداری انجام لیزر برای از بین رفتن موهای زائد توصیه نمی‌شود
 
دکتر میری، متخصص پوست نیز به خانم‌های باردار توصیه می‌کند که از چهار کار زیر پرهیز کنند:

1- لیزر، ممنوع! در دوران بارداری انجام لیزر برای از بین رفتن موهای زائد توصیه نمی‌شود اما می‌توان به روش‌های دیگر این کار را انجام داد. بهتر است با روش‌های دیگری مثل شیو کردن، موهای زائد را از بین برد.

2- آرایش کمتر! خانم‌های باردار بهتر است تا جای ممکن از آرایش کردن یا استفاده همزمان از محصولات آرایشی بهداشتی متنوع خودداری کنند، زیرا به اثبات رسیده که این مواد حاوی ترکیب‌های شیمیایی مضر است.

3- دکلره ممنوع! رنگ کردن مو ایرادی ندارد، اما استفاده از مواد شیمیایی قوی برای فر یا صاف کردن مو و یا دکلره توصیه نمی‌شود.

4- مانیکور و پدیکور بااحتیاط ! انجام مانیکور و پدیکور ایرادی ندارد، اما باید با رعایت بهداشت انجام گیرد و از وسایل شخصی و استریل برای این منظور استفاده شود تا احتمال بروز عفونت کاهش یابد.

دکترکاشانیان، متخصص زنان می‌گوید: «یکی از مسائلی که در خانم‌های باردار گاهی رخ می‌دهد، ادم گوده گذار یا مساله احتباس آب است. این خانم‌ها وقتی پوست و گوشتشان را با انگشت به داخل فشار دهند، کمی طول می‌کشد تا به حالت نخست بازگردد.

این موضوع به دلیل پرفشاری خون یا افزایش ترشح آلبومین در ادرار است و نیاز به درمان دارد. اما در صورتی که فشار خون طبیعی باشد و آزمایش‌ها مشکلی را نشان ندهند، این مساله به تغییرهای هورمونی مربوط می‌شود و کاملاً طبیعی است و بعد از زایمان رفع خواهد شد و جای نگرانی نیست.

به دلیل احتباس آبی که معمولاً خانم‌ها درگیر آن می‌شوند، توصیه می‌کنیم لباس‌های صنعتی و تنگ نپوشند. پوشیدن لباس تنگ، جریان صحیح خون را دچار اختلال می‌کند و عامل ایجاد مشکلات گوارشی، ریفلاکس، نفخ و درد شکم هستند.

عدم جریان هوا بین لباس و پوست نیز فضای تنگ و مرطوبی ایجاد می‌کند که مناسب رشد باکتری‌هاست.

پوشیدن لباس‌های زیر تنگ از جنس پلاستیک در خانم‌ها می‌تواند باعث انتقال باکتری‌های مقعد به دستگاه تناسلی شود و احتمال ابتلا به عفونت را بالا ببرد. ضمن این که احتمال عفونت ادراری در بارداری خود بالاست.

احتمال بروز کهیر، مخصوصاً کهیر فشاری و درماتیت تماسی نیز با پوشیدن لباس‌های تنگ در بارداری افزایش می‌یابد.»






تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن