تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم میراث گرانبهائی است و ادب لباس فاخر و زینتی است و فکر آئینه ای است صاف.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829949981




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ورود مسلمانان ممنوع!/ جان کری: گامی جهت دموکراسی است


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
میانمار ورود مسلمانان ممنوع!/ جان کری: گامی جهت دموکراسی است

نگاهی به انتخابات در میانمار؛
ورود مسلمانان ممنوع!/ جان کری: گامی جهت دموکراسی است
پس از 25 سال انتخاباتی در میانمار برگزار شد که یک میلیون مسلمان روهینجا سهمی در آن نداشتند اما با وجود این وزیرخارجه آمریکا از این انتخابات به عنوان گامی در جهت دموکراسی تمجید کرد.



به گزارش جام نیوز، اولین انتخابات در میانمار (برمه) پس از 25 سال بدون حضور مسلمانان "روهینجا" که اقلیت بزرگ این کشور هستند، برگزار شد.     در حالی که نتایج این انتخابات هنوز مشخص نشده حزب مخالفان در میانمار به رهبری آنگ سان سوچی گفته که بیش از ۸۰ درصد آراء در مناطق مرکزی کشور را از آن خود کرده است.     "وین تین" سخنگوی حزب مخالفان اعلام کرده است: «ما در حال بردن بیش از ۷۰ درصد کرسی‌های پارلمانی در سراسر کشور هستیم، ولی کمیسیون انتخاباتی هنوز نتایج را رسماً تایید نکرده است».     

آنگ سان سوچی   رسانه‌های غربی در خبرها و تحلیل‌هایشان از خانم سوچی که سال‌ها در غرب زندگی کرده، حمایت می‌کنند. آنگ سان سوچی به دلیل آنکه شوهر و فرزندانش تابعیت انگلیسی دارند طبق قوانین میانمار نمی‌تواند رئیس جمهور شود.     طبق ماده ۵۹ قانون اساسی میانمار، شخصی که همسرش تبعه این کشور نباشد و فرزندانش هم تابعیت این کشور را نداشته باشند، نمی‌تواند به عنوان نامزد ریاست جمهوری در انتخابات شرکت کند.     اما وی با آنکه نمی تواند رئیس جمهور شود گفته است اگر حزبش برنده انتخابات شود در جایگاهی "بالادست رئیس جمهور" قرار خواهد گرفت.     بی بی سی می گوید "انتظار می رود که لیگ ملی برای دمکراسی، حزب آنگ سان سوچی، پیروزی های مهمی کسب کند و به دهه ها تسلط نظامیان بر سیاست پایان دهد."     رقیب اصلی حزب مخالفان، حزب حاکم همبستگی و توسعه است که از حمایت نظامیان برخوردار و از سال ۲۰۱۱ در قدرت بوده است.    

  

با سکوت غرب، اقلیت یک میلیون نفری مسلمان، شرایط فاجعه باری در میانمار دارند     رسانه دولتی انگستان نوشته است: ناظران بین المللی می گویند که فرآیند رای گیری عموما آرام بوده و فقط در موارد نادر مشکلاتی گزارش شده است.     مسلمانان میانمار (موسوم به روهینجا) از شرکت در انتخابات محروم بودند و هیچ کدام از احزاب شرکت کننده در انتخابات از جمله حزب متعلق به خانم آنگ سان سوچی نامزد مسلمان ندارند؛ مساله ای که باعث نگرانی در مورد انصاف در رای گیری شده است.     سوچی که در سال 1991 جایزه صلح نوبل را دریافت کرده نسبت به کشتار بی رحمانه مسلمانان این کشور توسط برخی بوداییان تندرو در سال های گذشته موضعی نگرفته است.    

    جان کری وزیر خارجه آمریکا از این انتخابات به عنوان گامی در جهت دموکراسی تمجید کرد، اما افزود که فاصله زیادی با یک انتخابات خیلی خوب داشته است. وزیرخارجه آمریکا همچون دیگر دولتمردان غربی، عدم شرکت مسلمانان در این انتخابات را محکوم نکرد.     حدود ۳۰ میلیون نفر برای شرکت در انتخابات، واجد شرایط بودند و بیش از شش هزار نامزد از ۹۰ حزب مختلف برای به دست آوردن ۶۶۴ کرسی پارلمان میانمار با یکدیگر رقابت کردند. 25درصد صندلی های مجلس به نمایندگان منتخب نظامیان می‌رسد.     گفته می‌شود که بیش از هشتاد در صد واجدان شرایط، آرای خود را به صندوق‌های رای ریخته‌اند.     ویدئو/ گزارشی از انتخابات     تین سین، رئیس جمهوری میانمار هم گفته است که نتایج انتخابات را خواهد پذیرفت. مین اونگ هلاینگ فرمانده کل ارتش برمه هم اظهار امیدواری کرده که این انتخابات به برقراری یک دموکراسی پایدار منتهی شود.     او همچنین قول داد که وضعیت انتخابات سال ۱۹۹۰ تکرار نخواهد شد. در آن سال حزب لیگ ملی برای دمکراسی با اکثریت قاطع برنده انتخابات شد اما دولت نظامی نتیجه انتخابات را تایید نکرد.       444


لینک


۱۸/۰۸/۱۳۹۴ - ۱۳:۲۷




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن