واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۸ آبان ۱۳۹۴ (۱۱:۲۷ق.ظ)
متخصصان مرکز کنترل فضاي کشور مفهوم جديدي از امنيت را خلق کردند موج - مدير عامل شرکت فرودگاههاي کشور گفت: متخصصان مرکز کنترل فضاي کشور با مسووليتپذيري و ايجاد ظرفيت براي پذيرش پروازهاي عبوري مفهوم جديدي از امنيت را خلق کردند.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي شرکت فرودگاههاي کشور، رحمتاله مه آبادي در پنجمين جلسه مشترک معاونان توسعه مديريت و منابع سازمانها و شرکتهاي وابسته به وزارت راه و شهرسازي که امروز به ميزباني شرکت فرودگاههاي کشور برگزار شد٬ به تشريح وظايف اين شرکت پرداخت و گفت: شرکت فرودگاهها بهصورت کلي دو خدمت ارائه ميکند يکي خدمات فرودگاهي که امکان جابه جايي مسافر و بار بين فرودگاه و هواپيما را فراهم ميکند و ديگري که ويژگي خاصي به شرکت داده ارائه خدمات ناوبري به هواپيماها و تمامي پرندگان نظامي و غيرنظامي در فضاي کشور است.
وي اظهار کرد: شرکت فرودگاهها حساسترين و پيچيدهترين شرکت در پهنه ايرانزمين است و دليل اين ادعا نوع فعاليت متخصصان ترافيک هوايي است که در حوزه مراقبت پرواز مشغول هستند. شغل اينان بسيار منحصر به فرد است به طوري که قدرت اثرگذاري نه تنها بر روي کشور که بر روي قارهها را دارند.
مدير عامل شرکت فرودگاهها در ادامه با اشاره به دستاوردهاي متخصصان مرکز کنترل فضاي کشور گفت: ما در حوزه نظارت راداري براي اين که بتوانيم ايمني هواپيماها را حفظ کنيم٬ جداسازي افقي و عمودي به پروازها داده و با اين ابزار ظرفيت ايجاد ميکنيم. بر اين اساس هرچه فاصله اين جداييها از هم کمتر باشد و هواپيماها به هم نزديکتر باشند ظرفيت بيشتري در فضاي کشور براي پذيرش پروازهاي عبوري خواهيم داشت. اين جداييها و فواصل تماما توسط کنترلرهاي ترافيک هوايي تنظيم ميشود.
وي با بيان اينکه کنترلرهاي ترافيک ما توانستهاند با رفتار ماهرانه و ايمن خود براي کشور و شرکت افتخار بيافرينند و اين عملکرد منبعث از اقدامات مسوولانه و مسووليتپذيري آنها است، ادامه داد: البته اين رويداد با پشتيباني مسوولانه مهندسان توانمند ما که سامانهها و تجهيزات برخوردار از فناوري برتر را در سه دهه تحريمهاي ظالمانه بهروز و عملياتي نگه داشتهاند، از شکوه و ارزش بيشتر برخوردار شده است و از همين رو است که ما به داشتن چنين همکاراني و کار کردن در چنين شرکتي افتخار ميکنيم.
مه آبادي با اشاره به وضعيت پروازهاي عبوري در گذشته و اکنون گفت: به دنبال ناامن شدن فضاي عراق و اوکراين، بسياري از شرکتهاي هواپيمايي از فضاي ايران براي پرواز استفاده کردند که اين امر منجر به افزايش ۱۰۰ درصدي پروازهاي عبوري شد در حالي که نه در تعداد نيروي انساني و نه در تجهيزات و تکنولوژي تغييري ايجاد شد.
وي با اشاره به دنبال اذعان شرکتهاي هواپيمايي مبني بر اينکه دالانهاي هوايي ايران امنترين دالانهاي هوايي منطقه است، گفت: سازمان بينالمللي ايکائو براي پذيرش اين پروازها و عبور ايمن پروازها از فضاي ايران، از کشورمان قدرداني کرد.
مدير عامل شرکت فرودگاهها گفت: نکته بسيار مهم اين رويداد اين است که همکاران ارزشمند ما با اقدامات خود مفهوم جديدي از امنيت را خلق کردند که بايد اين مفهوم در حد امکان تحليل و پردازش شود.
وي با اشاره تمرکز به ساختوساز فرودگاهها در سنوات گذشته براي بهرهمندي مسافران گفت: ساختوساز امري طبيعي بوده؛ چراکه بدون فرودگاه نميتوان توسعه پايدار را حفظ کرد با اينحال اين مساله باعث دو غفلت تاريخي در توجه به نياز مسافران و پاسداشت حقوق چنين همکاراني شده است.
مه آبادي گفت: در راستاي توجه به حقوق مسافران و با هدف استرسزدايي و پاسخگويي به مسافران، طرح تحول خدمات فرودگاهي را در فرودگاه مهرآباد به عنوان کهنترين و مشهد به عنوان مقدسترين فرودگاه به طور پايلوت شروع کرديم و اميدواريم به ديگر فرودگاهها نيز تسري پيدا کند.
وي اظهار کرد: شرکت فرودگاههاي کشور با دارا بودن نزديک به هفت هزار پرسنل٬ برخورداري از بالاترين تنوع در مشاغل تخصصي و اختصاصي و داشتن حساسترين مأموريتها و قرار داشتن در رديف نخست پيچيدهترين شرکتهاي کشور، حتي داراي چارچوبهاي قانوني يک شرکت ساده هم نيست.
مه آبادي با بيان اين که غفلت تاريخي ديگر، به روز نشدن قوانين و مقررات شرکت است و با قوانين موجود امکان تأمين انتظارات بزرگ دولت و مردم بسيار سخت است، اضافه کرد: ما تنها شرکتي در حوزه حملونقل هوايي هستيم که مشمول قانون خدمات کشوري هستيم و اين در حالي است که قانونگذار با درايت مثالزدني و هوشمندانه شرايط ما را بهصورت خاص ديده و اين غفلت ما بوده که به موقع از ظرفيتهاي قانوني ايجاد شده براي تجديد مقررات و ساختار بهره نگرفتهايم.
وي در بيان مصاديقي براي ادعاي خود عنوان کرد؛ تناسب عرضه با تقاضاي خدمات، انتظار به حق دولت و مردم از ما است. اما تحقق اين انتظار نيازمند شرايط خاص خود است. اگر قرار باشد به تناسب پروازها ما از هواپيماي تايپ بزرگتري بهره بگيريم؛ موضوع تنها به وجود منابع مالي براي تعريض و تطويل باند و ارتقاي مقاومت عوامل ميدان پروازي و توسعه ترمينال و... وابسته نيست. يکي از دهها الزام پيادهسازي اين انتظار به ظاهر ساده، تأمين نيروي انساني آتشنشان و تجهيزات ايمني و نجات است. به اين مفهوم که ما بايد تعداد اين نيروها و حتي بعضا تعداد شيفتها را افزايش دهيم، اما؛ اين کار به ظاهر ساده مستلزم گرفتن مجوز استخدام و پستهاي سازماني و تأمين منابع مالي و... است که عمده اين موارد، خلاف قوانين جاري است. حتي ما اجازه جابه جايي نيروها را هم نداريم و به همين دليل است که بارها گفتهايم که نگراني از تبديل شدن فرودگاهها به گلوگاه تحريم دغدغه بزرگ ما است.
مدير عامل شرکت فرودگاهها در پايان، با اشاره به غفلت از توسعه نيروي انساني و سازمان گفت: متأسفانه مطابق بررسيهاي اوليه، شرکت ما در حال حاضر در پايينترين سطح از نظر تعالي سازماني قرار دارد و من براي برون رفت از اين شرايط از همان روزهاي اول که به عنوان معاون توسعه مديريت و منابع کار را در شرکت شروع کردم، پروژهاي را تعريف و با گرفتن مشاور آن را به فوريت اجرايي نموده و براي اين منظور، مدل پلکاني تعالي سازماني را انتخاب کرديم و استاندارسازي مشاغل را در برنامه قرار داديم.
در اين جلسه سيد سعيد سيد علايي معاون توسعه مديريت و منابع وزارت راهوشهرسازي، معاونان سازمانها و شرکتهاي تابعه وزارت راه و شهرسازي موضوعات مربوط به تحولات اداري را مورد بررسي قرار دادند.
تهيه، تدوين و تنظيم برنامه عملياتي سه ساله اصلاح نظام اداري کشور و شاخصهاي عمومي ابلاغيه سازمان مديريت و برنامهريزي کشور، همچنين تبديل وضع نيروهاي قراردادي داراي کارنامه قبولي آزمون ادواري از جمله محورهاي بحث در اين جلسه بود.
جلسه مشترک معاونان توسعه مديريت و منابع سازمانها و شرکتهاي تابع وزارت راهوشهرسازي هر ماه يک بار تشکيل ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]