تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 17 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كمال ادب و مروت در هفت چيز است: عقل، بردبارى، صبر، ملايمت، سكوت، خوش‏اخلاقى و مدا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851217809




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مانند کیف پول‌تان از اطلاعات شخصی محافظت کنید


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: مانند کیف پول‌تان از اطلاعات شخصی محافظت کنید
اطلاعاتی که در فضای مجازی ذخیره می کنیم همانند دارایی های ما هستند. همانطور که از اموال و دارایی های خود نگهداری می کنیم، باید از رمز های عبور خود در فضای مجازی هم نگهداری و مراقبت کرد.
به گزارش دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ معمولاً برای محافظت از اشیاء و وسایل ارزشمند، آن‌ ها را در مکانی مطمئن قرار داده، در آن جا را قفل کرده و کلید را پیش خود نگه میدارید. قفل‌ های خانه، اتومبیل و حتی دوچرخه همگی دارای کلید های فیزیکی و قابل لمس هستند؛ در مقابل فایل‌ های محرمانه و حساس، کارت‌ های بانکی و ... دارای رمز عبور هستند. همه‌ ی این کلید ها اعم از فیزیکی یا دیجیتال یک ویژگی مشترک دارند: این کلید ها چه در دست شما و چه در دست هر کس دیگری باشند، قفل‌ های مرتبط با خود را به راحتی باز می‌کنند.

اگر رمز های عبوری که انتخاب می‌ کنید، ضعیف و قابل حدس باشند و یا به دست افراد غیر مجاز افتاده باشند، استفاده از دیوار های آتش پیشرفته، شناسه‌ های رایانامه‌ ای (ایمیل) امن و وسایل ذخیره‌ ساز رمز گذاری شده هیچ، فایده‌ ای برای حفظ اطلاعات محرمانه‌ تان نخواهد داشت.


اجزای سازنده‌ رمز های عبور قوی


رمز عبور باید آنقدر مشکل و پیجیده باشد که برنامه‌ های رایانه‌ ای رمزیاب توان حدس زدن و گشایش آن را نداشته باشد. رعایت نکته‌ های زیر به شما در ایجاد رمز عبور قوی و مطمئن کمک می‌کند.


* از رمز عبورهای طولانی استفاده کنید

هرچه رمز عبور طولانی تر باشد، احتمال آن که برنامه‌ های رمز یاب در زمانی معقول قادر به کشف آن باشند، کمتر است. همواره سعی کنید رمز عبور هایی بسازید که دارای ۱۰ یا بیش از ۱۰ حرف باشند. برخی افراد در رمز عبورها از بیش از یک کلمه، همراه با فاصله یا بدون فاصله بین کلمه‌ ها، استفاده می کنند. این گونه رمز عبورها را اغلب «password» یا «رمز عبور» یا «گذرواژه» می نامند. پس توصیه می شود که اگر برنامه یا سرویس مورد استفاده شما امکان می دهد، رمز عبور طولانی بسازید.



مراقبت از اطلاعات مانند کیف پول



* رمز عبور خود را پیچیده کنید

علاوه بر طولانی بودن، پیچیدگی رمز عبور مانع از آن می شود تا برنامه‌ های رمزیاب موفق به حدس دقیق ترکیب حرف‌ ها و در نتیجه کشف رمز عبور شوند. یک رمز عبور خوب باید علاوه بر حروف کوچک، حاوی اعداد، حروف بزرگ و ترجیحا علایم و نشانه‌ ها ( !،@ و *) نیز باشد.


* رمز عبوری بسازید که در عین مشکل بودن بتوان آن را به خاطر سپرد

 اگر رمز عبور انتخابی شما به گونه‌ ای است که قادر به حفظ کردن آن نیستید و مجبورید آن را در جایی یادداشت کنید، این خطر وجود دارد که افراد غیر مجاز با آگاه شدن از محل نگهداری یادداشت‌ های شما که می‌تواند در کشوی میز، جایی در منزل، داخل کیف پول یا حتی سطل آشغال به آن رمز ها دست یافته و اطلاعات محرمانه‌ شما را در معرض تهدید جدی قرار دهند. اگر نمی‌ توانید رمز عبوری بسازید که طولانی و پیچیده و در عین حال قابل حفظ کردن باشد، اطلاعات بخش چگونگی به خاطر سپردن رمز عبور های مطمئن ممکن است به شما کمک کند.

اگر پس از مطالعه‌ ی آن بخش، باز هم به نتیجه‌ ی دلخواه دست نیافتید نباید از انتخاب و ایجاد رمز عبورهای محفوظ و مطمئن ناامید شوید. زیرا برنامه‌های مدیریت بانک اطلاعاتی رمز عبورهای مانند KeePass شما را در ذخیره و نگهداری امن رمز عبورهایتان یاری می‌دهند. توجه داشته باشید که نباید از فایل‌های قابل محافظت با رمز (چون Microsoft Word یا WinRAR) برای ذخیره‌ی رمز عبورهای استفاده کنید. رمز این گونه فایل‌ها به راحتی و با استفاده از برنامه‌های رمزیابی که در سطح اینترنت و به صورت رایگان پراکنده‌اند، خیلی ساده و در عرض چند ثانیه گشوده می‌شود.


* رمز عبور نباید ارتباطی با مشخصات فردی شما داشته باشد

 برای ساختن رمز های عبور خوب از کلمه یا عبارتی استفاده نکنید که در برگیرنده‌ نام، شماره ملی، شماره تلفن، نام فرزند، تاریخ تولد و یا هر ویژگی دیگری که بشود با انجام کمی تحقیق در مورد شما و زندگی شخصی تان آن را حدس زد، باشد.



مراقبت از اطلاعات مانند کیف پول



* رمز عبورتان را مخفی نگه دارید. رمز عبور خود را به هیچ‌کس مگر آن که واقعاً لازم باشد ندهید

 اگر مجبور شدید که رمز عبور خود را به یکd از دوستان، اعضای خانواده یا همکارتان بگویید، بهتر است ابتدا آن را به یک رمز عبور موقتی تغییر دهید و در اختیار فرد مورد نظر قرار دهید. پس از آن که وی دیگر احتیاجی به آن نداشت، رمز عبور را به شکل اولش برگردانید. البته راه‌ های دیگری نیز غیر از بازگو کردن رمز عبور به دیگران وجود دارد، مثلاً می‌ توان برای فردی که نیاز به استفاده از رایانه‌ شما دارد، شناسه‌ جداگانه ساخت. در این صورت، این فرد علی رغم استفاده از رایانه‌ شما امکان دسترسی به اطلاعاتتان  را نخواهد داشت. مخفی نگهداشتن رمز عبور همچنین مستلزم آن است که مراقب باشید تا در هنگام تایپ کردن آن و یا جستجوی آن در بانک اطلاعاتی رمز عبور های، افراد غیر مجاز با نگاه دزدکی از روی شانه‌ های شما قادر به دیدن آن نباشد.


* از رمز های عبور منحصر به فرد و غیر یکسان استفاده کنید

استفاده از یک رمز عبور برای بیش از یک شناسه جدا خود داری کنید. در غیر این صورت، اگر فردی موفق به کشف رمز عبور شما شود، حجم وسیع‌ تری از اطلاعات شما در معرض خطر خواهد بود. اهمیت این مسأله خصوصا از آن جهت است که برخی از برنامه‌ های رمزیاب می‌ توانند به سادگی برخی رمز ها را کشف کنند. مثلاً اگر از یک رمز عبور یکسان برای ورود به ویندوز و ورود به شناسه‌ی رایانامه‌ی (ایمیل) خود استفاده کنید، فرد بدنیت با شکستن رمز ویندوز که کار چندان سختی هم نیست می‌تواند به نامه‌ های شما از طریق ورود به شناسه‌ رایانامه‌ تان دسترسی یابد. علاوه بر این، حتی اگر دارای چندین رمز عبور متفاوت هستید، هرگز آن‌ ها را بین شناسه‌ های مختلف خود جا به‌ جا نکنید.



مراقبت از اطلاعات مانند کیف پول



* رمزهای عبور را به طور دوره‌ای تغییر دهید. حداقل هر سه ماه یک بار رمزهای عبور خود را تغییر دهید

برخی افراد به یک رمز عبور خاص عادت کرده، هرگز آن را تغییر نمی‌ دهند. لطفاً از این ایده پیروی نکنید. هر چه رمز شما به مدت طولانی‌ تری بدون تغییر باقی بماند، احتمال حدس زدن یا کشف کردن آن توسط دیگران بالاتر می‌رود. به علاوه اگر کسی بدون آن که متوجه شوید موفق به کشف و دزدیدن رمز عبور شما شود، تا زمانی که آن رمز عبور خاص تغییر نکرده است، به اطلاعات شما از هر نوعی که هست، دسترسی خواهد داشت.


گزارش از مجتبی غنی دل


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/








اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

لزوم امن‌سازي فضاي سايبري
امنیت زیر ساخت از مهم ترین موضوعات پدافند غیر عامل است
گلایه های مدیر یکی از شبکه های اجتماعی داخلی از وزیر ارتباطات





۱۸ آبان ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن