تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اى مردم همانا نمازگزار هنگام نماز با پروردگار بزرگ و بلند مرتبه اش مناجات مى كند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816316802




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

علت کاهش پرداخت وام به مردم


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: علت کاهش پرداخت وام به مردم


قائم مقام بانک مرکزی با بیان اینکه دولت ۱۵۴هزار میلیارد تومان به بانک ها بدهکار است، گفت: این میزان بدهی باعث کاهش اعتبارات و ارائه تسهیلات بانکی شده است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، قائم مقام بانک مرکزی از ۱۵۴هزار میلیارد تومان بدهی بخش دولتی به نظام بانکی خبر داد و گفت: این میزان بدهی ها به بانک مرکزی باعث کاهش اعتبارات و ارائه تسهیلات بانکی شده است.
اکبر کمیجانی در کنفرانس تامین مالی و جذب سرمایه گذاری خارجی در ایران پساتحریم با اشاره به اهمیت تامین مالی در سال های اتی با توجه به هدف گذاری در برنامه ششم توسعه گفت: برای تامین مالی بنگاه های بزرگ و سرمایه گذاری باید بازار سرمایه ، تقویت و نیازهای موقتی باید از طریق نظام بانکی تامین شود.
وی ادامه داد: هنوز بازار سرمایه نقش خود را نتوانسته است ایفا کند و بار سنگینی بر دوش سیستم بانکی است.
کمیجانی ادامه داد : تامین مالی از طریق جذب سرمایه های خارجی و استفاده از امکانات مالی با توجه به شرایط با محدودیت هایی مواجه بوده است و موفقیتی در جذب منابع خارجی نداشتیم.
وی تصریح کرد: در کشورهای توسعه یافته قسمت عمده تامین مالی ازطریق بازار استقراض تامین می شود و در ایران هم نیاز مالی از طریق منابع بانکی تامین می شود ما اوراقی به نام قرضه نداریم و عمده اوراق مشارکت برای شرکت های دولتی بوده است.
قائم مقام بانک مرکزی ادامه داد : تامین مالی ما در داخل بوده است که اگر مراقبت های لازم را نداشته باشیم مشکلاتمان دو چندان می شود.
کمیجانی اظهار کرد : امروزه نظام بانکی و بازار پولی کشور در ترازنامه از سلامت قابل قبولی برخودار نیست و با ورود  دولت در بازار مالی سهم معناداری از این منابع محدود در اختیار دولت قرار می گیرد و سهم بخش خصوصی محدود خواهد بود.
وی ادامه داد: قفل شدن منابع بانکی استفاده از امکانات را محدود کرده است.
قائم مقام بانک مرکزی با اشاره به رقابت ناسالم بین خود بانک ها گفت: حضور موسسات غیر مجاز که سهم قابل توجهی از بازار را به خود اختصاص دادند تحت نظارت بانک مرکزی نبوده و در دولت یازدهم تلاش بی وقفه در جهت به نظم در آوردن موسسات آغاز شده که امید است با ساماندهی موسسات چتر نظارتی برای ساماندهی بازار پولی افزایش پیدا کند.
وی تصریح کرد: در سال های گذشته مداخله دولت در نرخ های سود که نقش دستوری داشته ،باعث شده است نرخ سود بانکی از حد تعادلی پایین تر باشد و کم کار بودن بازار سرمایه باعث ارزانی سرمایه و پایین بودن هزینه سرمایه شد که سبب انتقادهایی به سیستم بانکی کشور می شود.
کمیجانی درباره سود واقعی یا سپرده در برابر تورم گفت : از سال 88 تا 89  تورم پایین بوده و نرخ سود سپرده مثبت بوده است و از اواسط سال 93 عملا نرخ سود واقعی پرداختی منفی بوده اما امروزه شاهد وضعیت مثبتی هستیم و رقابت ناسالم باعث می شود که شیرینی آن به خوبی لمس نشود اگرچه در پنج ماه سال جاری نرخ تورم به مرز 14 درصد رسیده است.
وی ادامه داد : اقداماتی برای کاهش نرخ سود سپرده مسکن مهر ، بازبینی در مقررات تامین مالی خود مسکن و اعطای تسهیلات به کالاهای بادوام صورت گرفته است که امیدواریم با این اقدام تحریک تقاضا صورت گیرد.
قائم مقام بانک مرکزی افزود: توسعه عقد خرید دین از سال 90 دستور العمل اجرایی صورت گرفته است و اکنون از این ابزار بیشتر استفاده خواهد شد.
کمیجانی تاکید کرد: همه مشکلات بنگاه های ما تنها تامین مالی نیست بلکه کیفیت پایین محصولات ، بهره وری پایین ، فناوری غیر مدرن و ... است که قیمت محصولات را بالا برده و قدرت رقابت با محصولات مشابه خارجی را کاهش داده است.
وی درباره موانع بر سر راه تولید بنگاه های اقتصادی در سال 93 را کافی نبودن تقاضا برای تولیدات داخل دانست و گفت : کمبود نقدینگی کالاها ، گرانی مواد اولیه ، رکود در سایر فعالیت های اقتصادی عمرانی وجود دارد و البته ‌نقدینگی کافی در کشور وجود دارد اما توزیع آن نامناسب است.
کمیجانی ادامه داد: انتظارات بانک مرکزی در شرایط جدید اقتصاد کشور شامل جذب سرمایه گذاری های خارجی ، معرفی ابزار تامین مالی و سهم بالای بازار سرمایه ، ارتباط سازنده با ابزارهای مالی جهان ،‌ معرفی و انتشار ابزار تامین مالی و جذب سرمایه گذاری های جدید است.


یک شنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن