واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۶ آبان ۱۳۹۴ (۱۷:۵۲ب.ظ)
تصويب رشد 11 درصدي قيمت خريد تضميني محصولات زراعي موج - رئيس مرکز روابط عمومي و اطلاع رساني وزارت جهاد کشاورزي گفت: تصويب ميانگين رشد 11 درصدي قيمت خريد تضميني محصولات زراعي در سال 95-94، نشان دهنده استمرار حمايتهاي دولت از بخش کشاورزي است.
به گزارش خبرگزاري موج، شاهرخ رمضان نژاد با اشاره به شرايط حاکم بر اقتصاد جهاني و ملي و کاهش قيمت جهاني برخي محصولات کشاورزي، رشد 11 درصدي قيمت خريد تضميني محصولات زراعي در سال زراعي آتي را مناسب و نشان دهنده حمايتهاي دولت از توليد و اقتصاد ملي عنوان کرد و افزود: دولت از آغاز استقرار هر سال پيش از آغاز فصل زراعي جديد، قيمت خريد محصولات کشاورزي را اعلام ميکرد و کمي دير اعلام شدن قيمت خريد تضميني محصولات زراعي امسال به خاطر تغيير ساختار اداري تصميم گيري بوده است.
وي خاطرنشان کرد: پيش از اين قيمت محصولات کشاورزي در هيات وزيران مطرح و تصويب ميشد اما امسال اين قيمتها در شوراي اقتصاد مورد بررسي و تصويب قرار گرفت.
رئيس مرکز روابط عمومي و اطلاع رساني وزارت جهاد کشاورزي در ادامه، اقدام دولت در تعيين رشد قيمت محصولات زراعي به ويژه در محصولات راهبردي گندم و دانههاي روغني (کلزا و دانه سويا) که به ترتيب 10 و 15 درصد افزايش داشته را قابل تقدير دانست و گفت: دولت با تعيين قيمتهاي منصفانه براي محصولات زراعي در مسير اتکا به توليدات داخلي و تحقق سياستهاي اقتصاد مقاومتي گام برداشت.
رمضان نژاد با مناسب دانستن قيمت تضميني مصوب براي سال زراعي جديد اظهار داشت: قيمت تضميني محصولات کشاورزي در وزارت جهاد کشاورزي در انطباق با سياستها و اهداف کلان کشاورزي تعيين شده به طوري که حمايت از محصولات راهبردي و دانههاي روغني، کشتهاي پاييزه متکي به آب سبز و محصولات بهره ور بالاترين سهم افزايش قيمت را دارند و همه اينها در راستاي سياستهاي اقتصاد مقاومتي، بهره وري از منابع آب و خاک و نيز کاهش وابستگي به واردات و افزايش ضريب خوداتکايي در تأمين محصولات کشاورزي از منابع داخلي بوده و اين نوع سياستها ميتواند به ترغيب کشاورزان به فعاليت در عرصه کشاورزي کمک کند.
وي با اشاره به اجراي ناقص طرح هدفمندي يارانهها در سالهاي قبل و تأثير نپرداختن سهم توليد بر بخش کشاورزي گفت: دولت يازدهم از ابتداي استقرار با افزايش ميانگين 50 درصدي قيمت خريد تضميني محصولات کشاورزي و تأمين ديگر نهادههاي توليد (نظير کود، سم، تسهيلات و...) انگيزه کشاوزان در کار و تلاش براي افزايش توليد محصولات کشاورزي را بالا برد.
رمضان نژاد تصريح کرد: در اثر اتخاذ سياستهاي اصولي دولت، تأمين به موقع نهادههاي توليد، اجراي عمليات فني و بهزراعي و نيز با کوشش و پشتکار کشاورزان، توليد داخلي محصولات کشاورزي علي رغم محدوديتهاي اقليمي و کاهش 18 درصدي بارشها و از دسترس خارج شدن 500 هزار هکتار اراضي ديم به خاطر خشکسالي، 6.6 درصد افزايش يافت و در مورد محصول راهبردي گندم امسال با توليد 11.5 ميليون تن و خريد بيش از 8 ميليون تن گندم مازاد بر نياز کشاورزان، نان سفرههاي مردم از محل توليد داخلي تأمين شد.
وي افزود: علاوه بر اين، براساس گزارشهاي آماري، رشد اقتصادي بخش کشاورزي در شش ماهه نخست امسال بالاتر از ساير بخشهاي اقتصادي به 5.7 درصد رسيد که اين امر نشان ميدهد کشاورزي کشور در مسير رونق و رشد خود حرکت ميکند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]