تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زيبايى مرد به شيوايى زبان اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827449037




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگاهی به کارنامه دوسال حضور مقانلو در تیم ملی تکواندو


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
نگاهی به کارنامه دوسال حضور مقانلو در تیم ملی تکواندو

تکواندو


شناسهٔ خبر: 2959278 - شنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۳
ورزش > ورزش های رزمی

تیم ملی تکواندو درحالی به کسب چهار سهمیه المپیک ۲۰۱۶ ریو نزدیک شده که سرمربی این تیم از فردا وارد سومین سال حضور خود در راس کادر فنی می شود. به گزارش خبرنگار مهر ، فدراسیون تکواندو بعد از مسائلی که در خصوص رضا مهماندوست یکسال قبل از بازیهای المپیک ۲۰۱۲ لندن تجربه کرد، فریبرز عسگری و مرتضی کریمی را در راس تیم ملی مورد آزمایش قرار داد و در نهایت ۱۶ آبان ماه ۱۳۹۲ سکان هدایت تیم ملی را به بیژن مقانلو سپرد.  مردی که سابقه حضور در تیم ملی را داشت و مربیگری را نیز در رده های سنی مختلف تجربه کرده بود، یکسال قبل از آنکه حکم سرمربیگیری تیم را بگیرد، حضور در کادر فنی را نپذیرفت. مقانلو تنها چند روز بعد از قبول مسئولیت تیم ملی راهی مسابقات بین المللی منچستر شد و توفیق چندانی نداشت.  در ماههای نخست مربیگری، تیم ملی روند سینوسی را طی می کرد ولی کامل شدن ترکیب کادر فنی با حضور مهدی بی باک و مهرداد یوسفی در کنار مشخص شدن مسیر تیم ملی تا المپیک ۲۰۱۶ ریو به عنوان هدف نهایی تکواندو ایران باعث شد تا به قول خود مقانلو، تیم ملی مسیر خود را پیدا کرده و آرام آرام به روزهای اوج برسد.  بیژن مقانلو در خلال سالهای ۱۹۹۰ تا ۲۰۰۰ ، ده سال سابقه عضویت در تیم ملی را داشته و در چهار سال پایانی سرگروه این تیم بوده که نقره و برنز جام جهان ، یک طلا و دو برنز قهرمانی آسیا  و برنز بازیهای آسیایی را در کارنامه خود ثبت کرده است. 

وی بعد از خداحافظی از دنیای قهرمانی به مربیگیری روی آورد و از سال ۲۰۰۱ که هدایت تیم ملی نوجوانان را در مسابقات قهرمانی آسیا برعهده گرفت تاکنون در بخش های مختلف تیم های ملی حضوری مستمر داشته است. مقانلو از معدود مربیانی است که ۹ دوره حضور در رقابتهای قهرمانی جهان را تجربه کرده است. چهار دوره روی «شی هاپ چانگ» جهانی مبارزه کرده، سه دوره مربی، یک دوره سرمربی بوده و مسابقات جهانی ۲۰۰۳ آلمان را نیز با هزینه شخصی از نزدیک تماشا کرده است. سرمربی فعلی تیم ملی تکواندو در مدت زمانی که این مسئولیت را داشته با تیم ملی یکبار به مسابقات جهانی اعزام شده که در همان یکدوره نیز (مسابقات جهانی ۲۰۱۵- روسیه) عنوان قهرمانی را کسب کرده است. وی رقابتهای قهرمانی جهان را با دو نایب قهرمانی و یک قهرمانی به عنوان مربی تجربه کرده است.  مغانلو در مسابقات قهرمانی آسیا دو دوره سرمربی تیم ملی بوده که یک نایب قهرمانی (۲۰۱۲ ویتنام) و یک قهرمانی(۲۰۱۴ ازبکستان)حاصل تلاش وی و مجموعه کاری او بوده است. دو نایب قهرمانی و دو قهرمانی را نیز به عنوان مربی در کادر فنی حضور داشته است. در بازیهای آسیایی اینچئون نیز با کسب چهار طلای آشورزاده ، اسبقی ، خدابخش و حجی زواره کارنامه ای درخشان از خود برجای گذاشت. وی در سالهای ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ هم به ترتیب در قاره کهن و جهان عنوان بهترین مربی را به خود اختصاص داده است. بعد از آنکه فدراسیون جهانی مسیر کسب سهمیه المپیک را برای بازیهای ریو ۲۰۱۶ تغییر دارد ، استراتژی تیم ملی نیز مشخص شد و برنامه های کادر فنی در این مدت باعث شد تا ملی پوشان ایران در مدتی که بیژن مقانلو سرمربی تیم ملی بوده به بیش از 20 تورنمنت از جمه قهرمانی آسیا ، بازیهای آسیایی ، جام جهانی ، قهرمانی جهان ، جایزه بزرگ ها و رقابتهای آزاد اعزام شود که حاصل تلاش آنها کسب 42 مدال طلا ، 26 مدال نقره و 27 مدال برنز بوده که با قطعی کردن دو سهمیه ، در آستانه تثبیت هر چهار سهمیه سفر به برزیل قرار بگیرد. اما نکاهی به تاریخچه تیم ملی نشان می دهد که هر زمان کادر فنی به ترکیبی هماهنگ و یکدل دست پیدا کرده تیم ملی نیز به موفقیت های زیادی دست پیدا کرده است. دوره ای حسن ذوالقدر با مرتضی کریمی و اصغر رحیمی به این هماهنگی رسید که تیم ملی کشورمان عناوین متعدد نایب قهرمانی در آسیا و جهان را کسب کرد. بعد از ماندن تکواندو ایران پشت سد نایب قهرمانی و مشکلاتی که در سال ۲۰۰۷ گریبان تیم ملی را گرفت ، رضا مهاندوست بعد از مسابقات انتخابی المپیک (منچستر - ۲۰۰۷) هدایت تیم ملی را عهده دار شد.  مهماندوست با افلاکی و مقانلو یک کادر فنی هماهنگ و یکدل را تشکیل داد که باعث شد تیم ملی خیلی زود روند رو به رشد را آغاز کرده و سد نایب قهرمانی را شکسته و عنوان قهرمانی جهان و آسیا را کسب کند. و حالا مغانلو این کادر فنی هماهنگ را با مهدی بی باک و مهرداد یوسفی ساخته است. 

مهدی بی باک و بیژن مقانلو سالها در تیم ملی حضوری توام داشته و در برهه ای از زمان هم رقیب جدی هم در لیگ و هم در تیم ملی بوده اند که همین موضوع باعث بروز دوستی عمیقی بین این دو شده که اکنون یک کادر فنی با تجربه و هماهنگ را ساخته است. تیم  کاری که مسابقات مختلف جهانی و آسیایی را در کنار هم به عنوان تکواندوکار تجربه کرده است. حضور مهرداد يوسفی که از تکواندوکاران تحصلیگرده است در کنار این دو باعث شده تا خیال مسئولان فدراسیون از داشتن یک کادر فنی مقتدر راحت باشد. البته در کنار این سه مربی باید از حسن ذوالقدر هم نام ببریم که به عنوان رئیس سازمان تیم های ملی به خوبی تجربیات خود را در اختیار قرار می دهد.  سرمربی تیم ملی در مورد دو سال مربیگری خود به خبرنگار مهر گفت: دو سال خیلی سخت را پشت سر گذاشتیم . در عین حال که تکلیف فدراسیون را انجام دادیم به کسب امتیاز ورودی المپیک نیز پرداختیم. تکلیف فدراسیون جوانگرایی در تیم ملی و حضور در مسابقات آسیایی ، جهانی و تورنمنت ها بود. وی در مورد حرکت سینوسی تیم ملی در ماههای نخست گفت: این جریان بخاطر استراتژی و تثبیت یک قانون مشخص برای حضور در تیم ملی بود. من زمینه رشد را برای جوانان فراهم کردم  تا جوانان با آتیه از بلاتکلیفی خارج شوند. من خود و تیم ملی را اسیر اسم ها نکردم و هر کس تکلیف خود را می داند.  مقانلو به هماهنگی کادر فنی به عنوان یکی از عوامل موفقیت تیم ملی اشاره کرد و اظهار داشت: این موضوع تو یک راه سخت خیلی موثر است. برای رسیدن به موفقیت در این راه سخت  وجود یارای همدل و هم فکر نیاز اصلی است که در راس آن مدیریت حرف اول را می زند. هر شخص باید تکلیف و محدوده کاری خود را بداند. در این بین شخصیت افراد خیلی مهم است که این شخصیت را به تیم منتقل کرده و باورها را منتقل می کند. تو ایران پتانسیل هست و تدبیر استفاده از آن خیلی مهمتر است.  مقانلو در مدت زمان دو سال هدایت تیم ملی حرکت رو به جلوی داشته که در کنار کسب سهمیه المپیک ، باعث شده تا تیم ملی پوست اندازی کرده و نفرات جدیدی راه ورود به ترکیب اصلی را پیدا کنند. در واقع تیم ملی با برنامه ریزی دقیق به خوبی پوست انداخت و امید می رود با کسب هر چهار سهمیه المپیک در ادامه این روند رو به رشد به کسب مدالهای خوشرنگ در المپیک دست پیدا کند. 









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن