واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: رييس اتحاديه نويسندگان عرب: انقلاب ايران مفهومي نو به دمكراسي بخشيد
خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا): دمشق - رييس اتحاديه نويسندگان عرب گفت : انقلاب اسلامي به رهبري حضرت امام خميني (ره) مفهومي نو به اجراي دمكراسي در كشورهاي اسلامي بخشيد كه تا قبل از آن در كشورهاي اسلامي شناخته شده نبود.
"حسين جمعه" روز چهارشنبه در آستانه نوزدهمين سالگرد ارتحال رهبر كبير انقلاب در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: برگزاري انتخابات متعدد در جمهوري اسلامي ، عظمت دموكراسي اسلامي انقلاب امام خميني (ره ) را نشان داده است .
وي تصريح كرد: پيروزي انقلاب اسلامي به رهبري امام خميني (ره) تاثيري مثبت در زمينه هاي سياسي ، فرهنگي اجتماعي در داخل و خارج ايران داشت .
به باور رييس اتحاديه نويسندگان عرب ، با آمدن امام خميني(ره) نه فقط چهره سياسي و فرهنگي بلكه چهره ديني ايران نيز تغيير يافت.
جمعه خاطرنشان كرد: امام خميني كوشيد كشور را بر اساس اصول شريعت اسلامي اداره كند امري كه در داخل ايران رويكرد ايجاد فضاي باز در برابر ديگران از طريق مرتبط ساختن مسائل داخلي با مسائل اسلامي و انساني را به وجود آورد.
وي گفت : رهبر فقيد ايران از نظر اصول سياسي شعار نه شرقي نه غربي را سر داد كه به معناي عدم وابستگي به سياستهاي دو بلوك غرب و شرق و اعتقاد به اين موضوع بود كه امت اسلامي مي تواند موقعيتي سياسي در رويدادهاي جهان داشته باشد.
جمعه يادآور شد: امام نسبت به مساله فلسطين ديدگاه متفاوتي داشت و معتقد بود كه دشمن اصلي امت اسلامي و عربي نه يهود بلكه جنبش صهيونيسم است .
وي افزود: بر اين اساس ايشان مساله فلسطين را در فرهنگ ايران قرار داد بدين معنا كه مسائل ملتها به ويژه امت اسلامي در قلب روند ايجاد تحول سياسي مورد نظر امام قرار داشت .
به گفته اين نويسنده ، انقلاب اسلامي همچنين كذب ادعاهاي غرب درباره مخالفت اسلام با آزادي زن را ثابت كرد.
وي اظهار داشت : در جمهوري اسلامي ايران زنان تا نيمه شب در بسياري از موسسات و شركتها مانند فرودگاه ها مشغول بكار هستند امري كه مغاير با اتهامات وارده به اسلام مبني بر مخالفت با كار و آزادي زن است .
در اين كشور، زنان در عرصه علم بسيار فعال هستند كه نشان دهنده ، عملي شدن ديدگاههاي آن بزرگوار است .
به گفته جمعه ، ديدگاه اساسي امام مبتني بر استقلال جهان اسلام نفي وابستگي به شرق و غرب بود. به عنوان مثال قبل از دهه 80 قرن بيستم حتي يك خودروي ايراني وجود نداشت اما امروز انواع خودروهاي ساخت ايران در كشورهاي مختلف ازجمله در سوريه مشاهده مي شود.
وي افزود: انقلاب اسلامي خواستار وحدت اسلامي و پيشرفت امت در زمينه هاي علمي ، فناوري ، صنعتي و ساير موارد است .
خاورم**2131 **2312 **1577**1158 * 1514
چهارشنبه 8 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 283]