محبوبترینها
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1840270273
یاقوت سرخ ایران متولی ندارد
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: یاقوت سرخ ایران متولی ندارد
کد خبر: ۵۴۵۱۱۳
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۳ - 06 November 2015
نمایندگان خانه ملت،داشتن مدیریت صحیح، توسعه مراکز تحقیقاتی و دانش بینان برای مبارزه با آفات، آبیاری نوین، برند سازی و خرید تضمینی را راههای تقویت صادرات یاقوت سرخ ایران می دانند.
خبرگزاری خانه ملت- گروه اقتصادی- روح الله فرقانی فدافن : "انار" از جمله محصولات کشاورزی کشورمان است که می تواند سهم قابل توجهی از بازار جهانی را در صادرات محصولات غیرنفتی به خود اختصاص دهد. پژوهش های اخیر نشان می دهد که یاقوت سرخ ایران در بازار اتحادیۀ اروپا مورد توجه جدی است و مردم این کشورها انار ایرانی را به سبد غذایی خود اضافه کردند.
این امر زمانی مهمتر جلوه می کند که بتوانیم حمایت های بیشتری را برای صادرات اینگونه محصولات کشاورزی به خارج از کشور داشته باشیم.
از این رو خانه ملت در گفت وگو با چند تن از نمایندگان مجلس به بررسی صادرات محصولات غیر نفتی پرداخته است که به آن می پردازیم:
محمد اسماعیل نیا درگفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت،با اشاره به اینکه سالانه 100 هزار تن انار در منطقه دیار ترشیز تولید می شود و صادرات آن نیازمند حمایت دولت است،گفت: انار خراسان رضوی به خصوص" دیار ترشیز"دارای کیفیت بالا است و سطح زیر کشت زیادی را به خود اختصاص داده است. خوشبختانه تولید این محصول در سطح بالایی درخراسان بزرگ تولید شده و برای صادرات و حمایت از کشاورزان و باغداران، دولت و وزارت جهاد کشاورزی باید همراهی های لازم را انجام دهند.
یاقوت سرخ صادراتی ایران نیازمند توجه دولت
نماینده مردم کاشمر،بردسکن و خلیل آباد درمجلس شورای اسلامی،با تاکید براینکه فرآوردههای انار دیار ترشیز در بازاهای اروپایی علاقمندان زیادی را به سوی خود جلب کرده است، افزود: باغات انار با زحمت و تلاش زیاد کشاورزان آماده محصول دهی می شود،تنها با صادرات و حمایت کشاورزان می توان این یاقوت سرخ صادراتی را تقویت کرد.
جهاد کشاورزی در سایه بد مدیریتی موفق عمل نکرده است
اسماعیل نیا با بیان اینکه درحال حاضرمصرف و صادرات محصول انار کاهش یافته است، ادامه داد: ما به عنوان عضو کمیسیون کشاورزی مجلس از سازمان های مسئول دراین باره گله مندیم،چرا که ما اختیاراتی را به سازمان جهاد کشاورزی محول کردیم ولی در سایه بد مدیریتی این محصول استراتژیک دارد کم رنگ می شود. دولت باید برنامه های 5 ساله و یا 10 ساله برای این محصول ارایه دهد.
کشاورزان دیار ترشیز خواستار ایجاد سردخانه محصولات هستند
عضوکمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی،یادآور شد: باید قابلیت ها و ظرفیت های عرصه کشاورزی و باغداری شناسایی شوند. دولت می تواند با ایجاد سردخانه برای محصولات کشاورزی و یا خرید توافقی این محصولات را مورد حمایت خود قرار دهد تا کشاورزان زحمتکش انگیزه بیشتری برای افزایش تولید داشته باشند.
حضور یاقوت سرخ ایران درسبد دارویی
وی تصریح کرد: انار با داشتن خواص بالا و فرآورده های منحصر به فردش می تواند حتی در سبد دارویی جامعه قرار گیرد چرا که پزشکان خواص درمانی زیادی را برای آن نام برده اند. مثلا اهمیتی که در ژاپن و کره به این محصول دارند بیشتر از ما به فرآورده های آن در درمان بیماران خود توجه می کنند.
نابودی کرم گلوگاه انار قابل حل است
این نماینده مردم در مجلس نهم، با بیان اینکه آفات انار را می توان به راحتی ازبین برد،گفت: نابودی کرم گلوگاه در انار راهکار مناسبی دارد و مبارزه با آن از سوی محققان کشور قابل حل است.
از بین بردن آفت انار همت جهادی می طلبد
وی با انتقاد از اینکه نباید برای مبارزه با کرم گلوگاه انار،درختان آن را قطع کرد: افزود: نباید زیر پای کشاورزان را خالی کرد و گفت قطع درختان باعث نابودی این آفت می شود،غیرت جهادی باید به کار گرفته شود تا خیلی از مسائل حل شود.
اسماعیل نیا با بررسی راهکارهای مبارزه با این آفت انار،ادامه داد: آموزش های لازم توسط مروجان کشاورزی، ورود بخش خصوصی به توسعه محصولات کشاورزی و مطالعات علمی و مدیریت شایسته می تواند این آفت موجود در انار و یا دیگر محصولات کشاورزی را نابود کند.
از سویی دیگر شهلا میرگلوی بیات با بیان اینکه انار محصول اصلی شهرساوه است و تبدیل به یک برند جهانی شده است، به خبرنگار خبرگزاری خانه ملت گفت: انار ساوه نزدیک به 800 نوع ژنتیک منحصر به فرد دارد که در دیگرانارهای کشور وجود ندارد.
مراکز تحقیقات انارکشور ملی و بین المللی شود
نماینده مردم ساوه درمجلس شورای اسلامی، افزود: اکنون در شهرهای انارخیز کشورمرکز تحقیقات انار داریم و باید این مراکز را در سطح ملی فراگیر کنیم و از طریق جهاد کشاورزی این مراکز ملی را در سطح جهانی پیگیری کنیم.
آبیاری نوین نیاز جدی باغداران ساوه
عضو کمیسیون بهداشت و درمان و آموزش مجلس یادآور شد: کمبود آب یکی از مشکلاتی باغداران ساوه ای است وباید با حمایت سازمان های مسئول در این زمینه آبیاری نوین را برای این محصول نهادینه کنیم.
میرگلو بیات ، تصریح کرد: حفظ برند جهانی انار ساوه یکی ازمطالبات اصلی باغداران این شهرستان است و منابع کشاورزی این شهر تقویت شود.
برند جهانی انار ساوه حفظ شود
نماینده مردم ساوه درمجلس،اظهارداشت:متاسفانه وزارت جهاد کشاورزی منابع مالی خود را به شهرهای محروم درعرصه کشاورزی اختصاص می دهد و به شهرهایی که دارای محصولات کشاورزی خوبی هستند کمتر توجه می کند ومنابع مالی اختصاص نمی دهد.این یکی ازمشکلات اصلی این سازمان است که به شهرهای موفق درکشاورزی منابع مالی نمی دهند.
این نماینده مردم درمجلس نهم،با بررسی آفت کرم گلوگاه در انار ایران، یادآورشد: باید درجهت تحقیق و توسعه حرکت کنیم و سیستم آموزشی را تقویت کنیم.
انار ایران نمونه خارجی ندارد
ازسویی دیگرمحمد صالح جوکاردرگفت و گو با خبرنگارخانه ملت،با بیان اینکه برای محصول انار هنوز نمونه خارجی سراغ نداریم،گفت:محصولات کشاورزی ما دارای سیاست گذاری به خصوصی ندارد. مثلا با وجود اینکه کشور ما ظرفیت تولید انواع مرکبات را دارد،ولی این محصولات وارد می شوند و توجه به تولید داخلی و چگونگی صادرات آن ندارند.
بی سرو سامانی در ساختار جهاد کشاورزی
نماینده مردم یزد و صدوق با اشاره به اینکه بیم آن می رود که انار هم وارد شود، افزود: متاسفانه ساختاردستگاه های جهاد کشاورزی بی سرو سامان شده است. مثلا شرکت تعاونی روستایی داریم و می تواند نقش فزاینده ای در روستاها ایفا کند ولی تنها توزیع کننده برخی مواد در روستاها تبدیل شده است.
به دلیل نبود امکانات انار به صورت سنتی نگهداری می شود
این عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، یادآور شد: محصول انار در شهرهای انار خیز کشور به طورت سنتی نگهداری و ذخیره می شود و به دلیل وجود آفت کرم گلوگاه بعد از چند ماه از بین می رود.
کرم گلوگاه نفس انار را بریده است
وی با بیان اینکه باید تسهیلاتی برای اینگونه محصولات در نظر گرفته شود، تصریح کرد: متاسفانه بهای خرید انار از کشاورز خیلی نازل است و چیدن آن هم هزینه بر است و سود کلان این محصول را دلالان تصاحب می کنند چرا که کشاورز به دلیل نداشتن انبار مجهز و یا نبود حمایت از سوی شرکت های تعاونی مجبور است محصول خود را بفروشد چرا که به دلیل وجود آفت کرم گلوگاه زود از بین می رود.
تعطیلی کارخانه انار یزد/ لزوم توجه به فرآوری انار
جوکار با اشاره به اینکه محصول انار را می توان به کنسانتره تبدیل کرد، افزود: فرآوری این محصول با ارزش را باید مد نظر قرار دهیم. تولید آب انار،رب انار و دیگر فرآورده های آن می تواند رونق دوباره این میوه بهشتی را در کشور هموار سازد.
وی تصریح کرد:چندین سال است که دو کارخانه فرآوری انار دریزد تعطیل شده است و با توجه دوباره به این محصول می توانیم صادرات فرآورده های آن مد نظر قرار دهیم.
نهادینه کردن آموزش برای مبارزه با آفت انار
نماینده مردم یزد در مجلس،ادامه داد: آموزش کشاورزان برای نابودی کرم گلوگاه وصادرات انار با کیفیت را باید لحاظ کنیم.
ورود سازمان اتمی برای عقیم سازی کرم گلوگاه انار
این نماینده مردم درمجلس نهم، تصریح کرد: خوشبختانه سازمان اتمی کشور برای عقیم سازی کرم گلوگاه محصول انار به صورت آزمایشی در استان یزد مطالعاتی را انجام داده است.
وی با اشاره به اقدامات سازمان اتمی کشور، افزود: این مطالعات توسط مرکز پرتودهی انجام شده و امیدوارم گام های خوبی برای نقشه ژنتیکی و اصلاح آفت های این محصول برداشته شود.
توقف تحقیقات کشاورزی به دلیل نبود اعتبار لازم
جوکار ادامه داد: مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی یزد هرچند مطالعاتی برای مبارزه با این کرم انجام داده است اما هنوز آن را تکثیر نکرده؛چراکه نیازمند اعتبار و بودجه لازم است و درحال حاضر این مطالعات متوقف شده است.
لزوم وجود ترمینال صادراتی برای محصولات کشاورزی
این عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، یادآور شد: هر چند محصول انار استان یزد باید مورد توجه قرار گیرد ولی دیگر محصولات این استان همچون پسته و خیاردرختی که توان صادرات به کشورهای خارجی از جمله روسیه را دارد،حتی دارای ترمینال صادراتی نیستند و باید این امر را هم در صادرات محصولات غیر نفتی خود مورد توجه قرار دهیم.
صادرات انار نیازمند توجه جدی دولت
همچنین،دخیلعباس زارعزاده مهریزی درخصوص صادرات محصول انار وجایگاه آن در صادرات محصولات غیر نفتی کشور،به خبرنگار خبرگزاری خانه ملت گفت:"انار"یکی از محصول های درآمدزا برای کشاورزان مهریز و بافق است و نیازمند توجه جدی است،چراکه با وجود آفت کرم گلوگاه،رونق این محصول کاهش یافته است.
نماینده مردم مهریز و بافق درمجلس شورای اسلامی،تصریح کرد: وجود دلال ها درهنگام برداشت محصول انار باعث شده است تا بهای ارزشی و واقعی این محصول به دست کشاورز نرسد.
خرید تضمینی و مبارزه باآفت انار مورد توجه جدی قرار گیرد
این عضو کمیسیون داخلی مجلس ادامه داد: با وجود اینکه برداشت و صادرات انار می تواند ارزآوری خوبی برای کشور داشته باشد،ولی توجه جدی به خرید تضمینی و یا مبارزه جدی با آفت این محصول صورت نگرفته است و اگر هم تلاشهایی ازسوی جهاد کشاورزی یزد شده، ولی نتایج آن را ما هنوز ندیدیم.
زارع زاده تصریح کرد:حق وحقوق کشاورز قابل احترام است ولی ما آن را رها کردیم و تلاشی برای خدمت بهتر به این قشر زحمتکش ازسوی نهادهای مسئول انجام نمی گیرد.
محمد فیروزی درگفت و گو با خبرنگار خانه ملت با بیان اینکه افزایش تولید و صادرات انار نیازمند حمایت دولت است،گفت:با توجه به اینکه اقتصاد مقاومتی مطرح شده است باید نگاه ویژه ای به توسعه کشاورزی داشته باشیم. تولید و صادرات محصولات کشاورزی علاوه برایجاد اشتغال این قابلیت را دارد تا ارزآوری خوبی برای کشور داشته باشد.
لزوم توجه دولت به صادرات انار
نماینده مردم نطنز،بادرود و قمصر درمجلس شورای اسلامی درادامه افزود: درسالهای گذشته شاهد صادرات انار به آلمان، ایتالیا و فرانسه بودیم اما متاسفانه به دلیل تحریم ها و عدم ارتباط خوب و توجه نکردن به این محصول کشاورزی انار به دیگر کشورها صادر نمی شود.
انار دربستههای ویژه صادراتی دیده شود
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با رایه راهکارهایی برای صادرات بیشتر انار، یادآور شد: خرید تضمینی محصول انار، بیمه کردن محصول، توجه به بسته های ویژه صادراتی می تواند بار دیگر انار ایران را در دنیا مطرح و خسارت های گذشته را جبران کرد.
کشاورزان کرم گلوگاه انار را با تخریب باغات از بین می برند
وی با اشاره به چگونگی رفع آفت کرم گلوگاه درانار،گفت: باید راهکارمناسبی برای رفع این آفت صورت گیرد. وجود کرم گلوگاه در انار مشکل اساسی کشاورزان ما است که هنوز موفق نشده ایم نسبت به دفع آن داروی خاصی ارایه دهیم. خیلی از کشاورزان برای نابودی این کرم باغات انار خود را از بین می برند تا مگر بتوانند اینگونه با این آفت مبارزه کنند.
محصولات کشاورزی تکاپوی هزینههای تولیدشان را ندارند
حسین آذین درگفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به ارزآوری خوب صادرات محصولات غیرنفتی کشورمان،گفت: محصولات کشاورزی منطقه کرمان تکاپوی هزینه های خودش را نمی کند و کشاورز دیگر انگیزه ای برای تولید اینگونه محصولات ندارد،چرا که بستههای حمایتی از کشاورز دراین عرصه صورت نمی گیرد.
نبود راهکار درست دولتی برای صادرات محصولات کشاورزی
نماینده رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بارها مشکلات کشاورزان خطه کرمان را با وزرای جهاد کشاورزی یادآور شدیم اما هم وزرای دولت قبل و هم وزرای کنونی این دولت راهکار درستی برای حمایت از محصولات کشاورزی ما از جمله پسته و انار صورت ندادند.
محصولات کشاورزی رفسنجان و کرمان متولی درستی ندارد
دبیراول کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی افزود:اکنون محصولات کشاورزی رفسنجان و کرمان متولی درستی ندارد و حتی جایی برای حمایت جدی ازصادرات محصولات غیرنفتی این استان صورت نگرفته است.
آذین با بیان اینکه ارزآوری محصولات کشاورزی می تواند جای نفت را بگیرد،ادامه داد:محصولات کشاورزی مثل پسته و انار و یا دیگر محصولات خیلی راحت تر از نفت می تواند در بازارهای جهانی به فروش برسد و با تقویت صادرات آن می توان شاهد ارز آوری خوبی به کشور بود.
به گزارش خانه ملت،صد دانه یاقوت دسته به دسته روایت میوه ای ترش و شیرین است که به دلیل بی توجهی به صادرات و اصلاح ارگانیک آن دیگر قلب سفیدش نمی تپد. یاقوتهای سرخ از سبد حمایتی دولت خارج شده اند و کشاورزان برای نابودی کرم گلوگاه انار که در این پوشش زیبا لانه کرده ،باغات سرخ و زیبای خود را تخریب و یا آتش می زنند.
همچنین بررسی بسته ارائه شده اقتصادی دولت برای تسریع خروج از رکود نشان می دهد در کنار نقاط قوتی که در راستای سیاست تحریک تقاضا در این بسته وجود دارد، برخی حوزه ها به کلی فراموش یا مغفول واقع شده اند ،یکی از این موارد که فقط به طور کلی در مورد آن صحبت شده است، مسئله حمایت از صادرات غیرنفتی است که می توان نکته مغفول بسته خروج از رکود دولت نامید.
نبود راهکار درست دولتی در صادرات محصولات کشاورزی به خصوص برای محصول انار باعث شده است تا کشاورزان انگیزه کمتری برای تولید داشته باشند و حتی برای نابودی کرم گلوگاه انار باغ های خود را تخریب کنند
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 9]
صفحات پیشنهادی
بام ایران درحال تبدیل به قطب تولید طلای سرخ/ سطح زیرکشت ۲ برابرشد
بام ایران درحال تبدیل به قطب تولید طلای سرخ سطح زیرکشت ۲ برابرشد استانها > چهارمحال و بختیاری - مهرنوشت کشت زعفران موردتوجه کشاورزان چهارمحالی قرارگرفته بهطوریکه امسال سطح زیر کشت گیاه زعفران دو برابر شده و ادامه این روند این استان را تبدیل به یکی از قطبهای توتیم منتخب هفته یازدهم لیگ برتر ایران |سرخابی ها اینجا هم مساوی شدند!
روش کار به این صورت است که سرمربیان یا آنالیزور های 16 تیم لیگ برتری نفرات برتر تیم شان را به عنوان بهترین بازیکن معرفی کرده و به آنها از یک تا 10 نمره می دهند تیم منتخب هفته یازدهم به شرح زیر است دروازه بان مهدی رحمتی 10 از استقلال مدافعان موسی کولیبالی از استقلال خوزستانسفورای فرانسه در کنار «سیب زمینی سرخ شده» و «همبرگر» آمریکا به ایران آمد/افتتاح شعبه های لوازم آرایشی در دوران
به گزارش لنجانا با وارد شدن مذاکرات به مرحله جدید حضور هیئت های خارجی برای تعامل اقتصادی در ایران بسیار بیشتر شد پس از به سرانجام رسیدن برجام در مذاکرات جامع وین شرکت های اروپایی زیادی به دنبال فعالیت اقتصادی پر بازده وارد ایران شدند و برای اجناس خود بازارهای ایران را تشنه یساخت نخستین دستگاه نوار مغز فروسرخ توسط دانشمند ایرانی
دکتر احسان کامرانی محقق دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد برای نخستین بار موفق به ساخت دستگاه نوار مغز نوری به کمک حسگر امواج فروسرخ شد که هر دو عملکرد ام آرآی و نوار مغز را انجام داده و در آینده می تواند به نظارت بر مغز متحرک بیماران و کنترل هندزفری دستگاه ها برای معلولان کمک کنداولین دستگاه نوار مغز فروسرخ ایرانی ساخت شد
دکتر احسان کامرانی محقق دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد برای نخستین بار موفق به ساخت دستگاه نوار مغز نوری به کمک حسگر امواج فروسرخ شد که هر دو عملکرد ام آرآی و نوار مغز را انجام داده و در آینده می تواند به نظارت بر مغز متحرک بیماران و کنترل هندزفری دستگاه ها برای معلولان کمک کند باقدام عربستان علیه نفوذ ایران در بندر راهبردی دریای سرخ
الشرق الاوسط ادعا کرد اقدام عربستان علیه نفوذ ایران در بندر راهبردی دریای سرخ اتیوپی جیبوتی و سومالی از جمله کشورهای مهمی هستند که در منطقه شاخ آفریقا قرار دارند کشورهایی که بر کرانه باختری دریای سرخ مشرف هستند به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز روزنامه فرامنطقه ای &laquمخالفت ایران با همکاری با آمریکا در سوریه، سرخط روزنامه های لبنان/ 14 آبان
بیروت – ایرنا – مخالفت ایران با هرگونه همکاری با آمریکا در سوریه بازپس گیری جاده حلب توسط ارتش سوریه قوت گرفتن احتمال وقوع انفجار در هواپیمای روسی در سینا از مهمترین عناوین روزنامه های لبنان در روز پنجشنبه 14 آبان است السفیر - حلب رگ حیاتی خود را پس گرفت لاوروف معتدل ها و ترئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور: تفاهمی برای تجمیع متولیان امنیت سایبری نشده است/ دامپینگ داخلی و خارجی برای ش
رئیس سازمان پدافند غیرعامل در باره استفاده شبکه های اجتماعی از اطلاعات کاربران گفت داده های بزرگی از اطلاعات شبکه های اجتماعی تولید می شود که ثروت ملی کشورهاست و اغلب بک آپی از این اطلاعات به شرکت های چند ملیتی قرار می گیرد سردار غلامرضا جلالی امروز در هفته پدافند غیر عامل دربام ایران درحال تبدیل به قطب تولید طلای سرخ/ سطح زیرکشت 2 برابرشد
مهر گزارش میدهد بام ایران درحال تبدیل به قطب تولید طلای سرخ سطح زیرکشت 2 برابرشد شناسهٔ خبر 2954654 - یکشنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۴ - ۰۸ ۳۱ استانها > چهارمحال و بختیاری شهرکرد - کشت زعفران موردتوجه کشاورزان چهارمحالی قرارگرفته بهطوریکه امسال سطح زیر کشت گیاه زعفران دو برابر شده وروحانی:برجام پیروزی عظیم سیاسی ملت ایران و الگویی جهانی برای حل مشکلات است/ عقب نشینی از اصول، راهی در دستگاه
روحانی برجام پیروزی عظیم سیاسی ملت ایران و الگویی جهانی برای حل مشکلات است عقب نشینی از اصول راهی در دستگاه دیپلماسی ندارد به دنیا ثابت کردیم که دوران ایران هراسی به سر آمده است رییس جمهوری نقش سفرا را به عنوان نمایندگان ملت برای تحقق اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بسیار-
گوناگون
پربازدیدترینها