تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):راست ترين سخن و رساترين پند و بهترين داستان، كتاب خداست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860912818




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

از شایعه فوت علی‌ انصاریان تا حضور ضرب‌العجلی جومونگ در ایران


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
از شایعه فوت علی‌ انصاریان تا حضور ضرب‌العجلی جومونگ در ایران
«از شایعه تا واقعیت»
از شایعه فوت علی‌ انصاریان تا حضور ضرب‌العجلی جومونگ در ایران هفته گذشته 3 شایعه گاه مغرضانه و گاه از سر بی‌اطلاعی و عدم‌ آگاهی در شبکه‌های اجتماعی دست به دست شد.


به گزارش فرهنگ نیوز ، به منظور جلوگیری از گسترش شایعات مجازی در شبکه‌های اجتماعی مهم‌ترین و جدیدترین شایعه منتشر شده در فضای مجازی که توسط کاربران شبکه‌های اجتماعی نقل می‌شود را در بسته خبری «از شایعه تا واقعیت» بررسی می شود. 


*شایعه فوت علی انصاریانهفته گذشته 3 شایعه گاه مغرضانه و گاه از سر بی‌اطلاعی و عدم‌ آگاهی در شبکه‌های اجتماعی دست به دست شد؛ نخستین شایعه منتشر شده مربوط می‌شود به شایعه فوت علی انصاریان بازیکن فوتبال که در ادامه مشاهده می‌کنید: «متأسفانه ساعتی قبل علی انصاریان توسط سه شرور در محله قیطریه تهران با ضربات چاقو جان باخت...».

 *شایعه اعدام «شیخ نمر باقر النمر»دومین شایعه منتشر شده مربوط می‌شود به خبر اجرای اعدام «شیخ نمر باقر النمر» از چهره‌های برجسته شیعه عربستان. گفتنی است این چندمین بار است که خبر اعدام وی بصورت شایعه در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است.

 *شایعه حضور جومونگ در ایران به دعوت یک کودکسومین شایعه منتشر شده در هفته گذشته مربوط می‌شود به حضور «سان ایل گوگ» بازیگر نقش جومونگ در ایران به درخواست یک کودک مبتلا به سرطان آنهم در مدت 12 ساعت از دریافت یک ایمیل از سوی این کودک ایرانی! که در ادامه متن آن را می‌خوانید: «یکی از بچه‌های سرطانی بیمارستان محک یه چند روز پیش به جومونگ ایمیل میزنه؛‌ اون بنده خوب خدا ظرف 12 ساعت از کره خودش رو به ایران می‌رسونه و یک روز را با بچه‌های بیمارستان می‌گذرونه، خیلی جالبه انسانیت به مسلمونی نیست خیلی از ما اینجور کارها که تو دینمون واجب هم هست رو انجام نمی‌دیم. اگر هم مسئولی همچین کاری را انجام بدهد اینقدر تبلیغات می‌کنند که انگار آسمان را به زمین دوخته است».

 **واقعیت** *تصویر انصاریان مربوط به آخرین صحنه فیلم کلاف است علی انصاریان این شایعه را تکذیب کرده و درمورد عکس پخش شده هم توضیح داد. انصاریان در مورد پخش شدن عکس صحنه قتلش گفت که: «از دیشب تماس‌های زیادی از دوستانم داشتم و آنها نگران بودند. باید بگویم عکسی که در حال پخش شدن است، مربوط به آخرین صحنه فیلم کلاف است. صحنه‌ای که من و لیلا اوتادی به یک دیگر شلیک می‌کنیم و هر دو کشته می‌شویم. متأسفانه شایعه پردازان تلاش نکرده‌اند یک عکس خوب بگذارند و یکی از بدترین عکس‌های مربوط به این صحنه را گذاشتند». * اعدام شیخ انقلابی صحت ندارداعدام شیخ نمر صحت ندارد و تاکنون هیچ منبع موثقی چنین خبری را اعلام نکرده است؛ هفته پیش خبری در رسانه‌ها منتشر شد که در آن از نهایی شدن حکم اعدام دادگاه «شیخ نمر باقر النمر» از چهره‌های برجسته شیعه عربستان که از سه سال پیش در زندان به سر می‌برد، خبر داد؛ حکمی که منتظر تایید نهایی پادشاه عربستان سعودی است.تصویر منتشر شده فوق نیز مربوط می‌شود به ترور این شیخ انقلابی در سال 1391، روز یکشنبه «هشتم جولای» یعنی همان روزی که نیروهای امنیتی آل‌سعود به خودروی حامل آیت‌الله شیخ نمر باقر النمر، امام جمعه انقلابی العوامیه حمله کرده و او را ربودند، سر آغاز انقلاب جاری در عربستان به شمار می‌رود از همین روی، این انقلاب را «انقلاب هشتم جولای» نامیده‌اند.

 *جومونگ در سال 88 به ایران آمده استخبر حضور جومونگ در ایران به دعوت یک کودک نیز صحت ندارد و تصاویر منتشر شده مربوط می‌شود به حضور «سانگ ایل گوک» بازیگر نقش جومونگ در سریال افسانه جومونگ در سفری که در سال 88 به ایران داشته و از موسسه خیریه محک دیدن کرده است. وی به دعوت یکی از شرکت های تولیدکننده لوازم خانگی به ایران سفر کرده بوده است.

منبع: فارس


94/8/14 - 08:45 - 2015-11-5 08:45:14





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن