تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):همه خوبى‏ها با عقل شناخته مى‏شوند و كسى كه عقل ندارد، دين ندارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871217492




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نماز موجب افزایش نشاط معنوی و تعالی جامعه وکاهش آسیب های اجتماعی میشود


واضح آرشیو وب فارسی:پانا: اعمال ما زمانی مقبول است که نماز قابل قبولی داشته باشیم و همه کارهای خیر دیگر متکی به اجرای این فریضه است.به گزارش خبرنگار پانا از قزوین، آیت الله عبدالکریم عابدینی نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین گفت ظهر چهارشنبه در دیدار با محمود مظفر قائم مقام و منصور سرگزی معاون فرهنگی، آموزش و پژوهش ستاد اقامه نماز کشور و جمعی از مدیران استانی گفت: توجه به نماز باید در همه ابعاد اجتماعی مورد توجه قرار گیرد. ایشان افزود: اگر اقامه نماز در مدارس، ادارات و سطوح مختلف جامعه جدی گرفته شود می توان امیدوار بود ضمن ترویج فریضه ای دینی زمینه سالم سازی فضای معنوی جامعه نیز فراهم شود. نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین تصریح کرد: اعمال ما زمانی مقبول است که نماز قابل قبولی داشته باشیم و همه کارهای خیر دیگر متکی به اجرای این فریضه است. ایشان ضمن تقدیر از تلاش مسئولان ستاد اقامه نماز در سالهای گذشته، برگزاری اجلاس نماز را ضروری دانست و یادآورشد:برگزاری اجلاس نماز موجب می شود بتوانیم از تجارب گذشته در این زمینه نیز برخوردار شویم و رحمت خداوند بر مردم شامل شود و معنویت نیز ترویج شود. وی تصریح کرد: همان گونه که کاهش نزولات آسمانی موجب نگرانی، ناراحتی و افزایش بیماری ها و بدی ها در جامعه می شود، اگر فضای نماز و بندگی هم که بالاترین بارش رحمت الهی و عامل حیات طیبه است باریدن نگیرد، جامعه دچار انحراف و افسردگی خواهد شد. نماینده ولی فقیه در استان قزوین ادامه داد: در آیات قرآن کریم آمده که شیطان همواره انسان را به فحشا و منکر دعوت می کند و از سوی دیگر نماز همواره انسان را از هر کار زشت و ناپسندی بازمی دارد لذا در همه شرایط ضرورت آحاد مردم به اقامه، احیا و ایجاد نشاط معنوی حول محور نماز کاملاً مشهود است. محمود مظفر قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور در ابتدای این دیدار گزارشی از اقدامات انجام شده برای برگزاری اجلاس نماز در استان قزوین ارائه کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب نسبت به برگزاری این اجلاس توجه ویژه ای دارند و همواره پیگیر برگزاری و کم و کیف کار اجلاس هستند. وی افزود: خوشبختانه مسئولان استان قزوین علاقه و اتحاد بسیار خوبی برای برپایی اجلاس نماز دارند به همین دلیل از میان هشت استانی که برای میزبانی اجلاس بیست و چهارم نماز اعلام آمادگی کرده بودند، قزوین انتخاب شد. قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور تصریح کرد: انتظار داریم با توجه به موقعیت، سوابق و نیروهای توانمندی که در استان قزوین فعالیت دارند، اجلاس متفاوتی را نسبت به سال های گذشته شاهد باشیم و این استان به عنوان الگویی برای سایر استان ها در این زمینه معرفی شود.


چهارشنبه ، ۱۳آبان۱۳۹۴


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن