تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه خداوند براى خانواده اى خير بخواهد آنان را در دين دانا مى كند، كوچك ترها بزرگ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872022406




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آخرين وضعيت بيمه تمام شهروندان موجود است/بيشتر مردم استحقاق استفاده از يارانه دولتي را ندارند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۳ آبان ۱۳۹۴ (۱۱:۹ق.ظ)
آخرين وضعيت بيمه تمام شهروندان موجود است/بيشتر مردم استحقاق استفاده از يارانه دولتي را ندارند موج - قائم‌مقام وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي گفت: آخرين وضعيت بيمه تمام شهروندان موجود است و کساني که از دو بيمه استفاده مي‌کنند، بايد تعيين تکليف شوند.
به گزارش خبرگزاري موج، سيد ابوالحسن فيروزآبادي در سومين گردهمايي بسيج فرماندهان بسيج دستگاه‌هاي تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي در مشهد اظهار کرد: وجود اتحاد و پرهيز از انحراف و نيز استراتژي‌هاي رهبري باعث وجود امنيت و قدرت در جمهوري اسلامي ايران شده است.
وي با اشاره به تقويت پدافند غيرعامل طي 10 ساله اخير در کشور گفت: هرچند اين رشد بايد افزايش بيشتري داشته باشد، ولي واقعيت اين است که بايد از تمرکز ثروت و سرمايه در يک نقطه پرهيز کنيم و چنانچه مجبور به اين کار شديم بايد امکانات غيرعامل آن را هم فراهم کنيم.
فيروزآبادي به اهميت فضاي مجازي در امنيت کشور اشاره و اظهار کرد: فضاي مجازي مي‌تواند در عرصه نبرد مورد توجه قرار گيرد؛ زيرا زماني که جمعيت افزايش يابد و شهرهاي بزرگ شکل بگيرد، بخش‌هايي از حاکميت بايد مبتني بر الکترونيک و نرم‌افزار باشد، در غير اين صورت به ثمر رسيدن بسياري از فعاليت‌ها امکان‌پذير نيست.
فيروزآبادي با اشاره به اين که تعداد قابل‌توجهي از افراد استحقاق استفاده از يارانه دولتي را ندارند، اظهار کرد: آخرين وضعيت بيمه تمام شهروندان موجود است و بايد کساني که از دو بيمه استفاده مي‌کنند، تعيين تکليف شوند.
وي با بيان اين‌که امروزه حوزه سايبري مورد توجه ابرقدرت‌ها است نه قدرت نظامي، تصريح کرد: حوزه‌هاي دفاعي و نظامي تا حوزه سايبري توسعه‌يافته و اين نشان‌دهنده اهميت اين موضوع است.
قائم‌مقام وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي، بسيج را يکي از مهم‌ترين گروه‌ها براي ايجاد سلامت اداري عنوان کرد و گفت: بسيج به عنوان نيروي عقيدتي و آرماني در درون سازمان‌ها نقش مؤثري در گسترش سلامت در ادارات دارد، همچنين در کنار حضور بسيج، ابزارها و راهکارهايي از جمله الکترونيکي کردن فعاليت‌ها براي گسترش سلامت اداري وجود دارد.
فيروزآبادي ايجاد دولت الکترونيکي را راهکاري براي ارائه خدمات بيشتر و ساده‌تر به مردم عنوان دانست و افزود: ايجاد دولت الکترونيک علاوه بر اينکه خدمت‌رساني را به مردم تسهيل مي‌کند، سبب گسترش مقوله شفاف‌سازي نيز مي‌شود.
وي با اشاره به برخي از اقدامات وزارت تعاون گفت: قطع يارانه دهک‌هاي پردرآمد يکي از اقدامات مهم اين وزارتخانه بوده و تاکنون يارانه بيش از دو ميليون خانوار قطع شده است، در همين راستا بايد تمام هم‌پوشاني‌ها استخراج شده تا وضعيت افرادي که از دو بيمه استفاده مي‌کنند، مشخص شوند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن