تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):بنده به ايمان ناب نرسد، مگر آن كه شوخى و دروغ را ترك گويد و مجادله (بگومگو) را رها كن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868648739




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

موافقت با امضای سند بازطراحی راکتور اراک


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: موافقت با امضای سند بازطراحی راکتور اراک


سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: همه کشورهای طرف مقابل به جز یک کشور موافقت شان را با صدور سند رسمی بازطراحی راکتور اراک اعلام کردند که آن کشور نیز امروز یا فردا موافقتش را اعلام می کند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،  بهروز کمالوندی در حاشیه نشست بررسی تأثیر پسابرجام بر جایگاه ژئوپلتیک ایران در جمع خبرنگاران افزود: ضمانت نامه هایی که باید از طرف مقابل دریافت می شد در وزارت امورخارجه در حال بررسی است تا مطمئن شویم که این ضمانت ها برای لغو تحریم ها کافی است یا نه.

او اضافه کرد: همان طور که آقای عراقچی اشاره کرد به نظر می رسد این ضمانت نامه ها کافی باشد البته حتماً باید حقوقدانان در این باره نظر بدهند.

معاون سازمان انرژی اتمی گفت: آنچه ما انجام می دهیم مذاکره درباره مباحث مربوط به بازطراحی راکتور اراک و مبادله سوخت است.

کمالوندی افزود: درباره اراک سند دیگری نیز به نام سند رسمی مطرح است که باید امضا شود که می توان گفت نهایی شده است و همه کشورها بجز یک کشور موافقت شان را با آن اعلام کرده اند.

او با پرهیزازنام بردن این کشور گفت: آن کشور نیز امروز یا فردا موافقتش را اعلام می کند که اگر اعلام شود سندی است که براساس آن تضمین می دهند که با جمهوری اسلامی ایران در این باره همکاری داشته باشند.

کمالوندی افزود: درارتباط با راکتور اراک ما حتی خودمان می توانیم آن را بازطراحی کنیم اما تضمین برای این است که اگر بخواهیم کاررا به سرعت انجام دهیم با ما همکاری کنند و به عنوان نمونه به جای اینکه پمپ مورد نیازمان را خودمان بسازیم آن را وارد کنیم تا بتوانیم به کار سرعت دهیم.


او گفت: ما داریم بازطراحی را پیگیری می کنیم تا بهینه شود و درعین حال نگرانی آنان را رفع کنیم ؛ آنان نیز حتماً باید تعهداتی بدهند که در این سند رسمی پیش بینی شده است.


سخنگوی سازمان انرژی اتمی درباره علت نام نبردن از کشوری که هنوز موافقتش را با سند بازطراحی راکتور اراک اعلام نکرده است گفت: این کشور نیز به طور کلی اعلام موافقت کرده است اما کارهای بروکراسی داخلی دارند که باید انجام شود و نیازی نیست که نام این کشور را اعلام کنیم.


کمالوندی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه آیا تعداد سانتریفیوژهای ما کاهش یافته است اظهار داشت: تعداد سانتریفیوژها کاهش نیافته است اما کارهایی که انجام می دهیم اقداماتی است تا زمانی که خواستیم تعداد سانتریفیوژها را کاهش دهیم به سرعت به نقطه مشخص در تعهدات برسیم و زمان اجرای برجام را کاهش دهیم.


بررسی حقوقی نامه های طرف مقابل هسته ای


سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: بخش عمده تعهدات و نامه هایی که طرف مقابل مذاکرات هسته ای باید صادر می کردند دریافت شده و در حال بررسی حقوقی است.


بهروز کمالوندی درحاشیه همایش بررسی تاثیر پسابرجام بر جایگاه ژئوپلتیک ایران در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چگونه قبل از دریافت تضمین های لازم، اجرای برجام را آغاز کرده ایم؟ تاکید کرد: قطعا آنچه که مدنظر رهبر معظم انقلاب است نصب العین ما بوده است و خواهد بود و ما آن را مو به مو اجرا می کنیم.


اوبا تاکید بر اینکه قطعا باید تضمین ها گرفته شود و قرارداد محکم داشته باشیم، گفت: همانطور که آقای عراقچی در این باره صحبت کرد ما اکنون در همین مرحله هستیم.


کمالوندی افزود: دو بند بسیار مهم که رهبر معظم انقلاب در نامه شان اشاره فرمودند این است که قبل از روشن شدن تکلیف مساله پی ام دی، تعهدات ما  در دو موضوع راکتور اراک  و مبادله سوخت صورت نگیرد که بر همین اساس هم اقدام شده است.


او گفت: اگرچه براساس قانون برجام ما مجموعه ای از کارها را آغاز کرده ایم که به ما فرصت می دهد زمان را در اختیار بگیریم بدون اینکه ظرفیت غنی سازی را کاهش دهیم.


کمالوندی افزود: با این اقدامات زمان را مدیریت می کنیم تا بلافاصله پس از اینکه طرف مقابل تعهداتش را انجام داد و نتیجه پی ام دی معلوم شد زمان زیادی  برای اقدامات لازم صرف نکنیم تا بتوانیم برجام را اجرا کنیم.


معاون سازمان انرژی اتمی گفت: بخش عمده تعهدات آنان و نامه هایی که باید صادر می کردند و نیز کارهایی را که باید انجام دهند انجام داده اند و همانطور که آقای عراقچی اشاره کرد باید بررسی حقوقی شود که دقیقا همان تعهدات مد نظر است.


کمالوندی افزود: سازمان انرژی اتمی نیز با هماهنگی وزارت امورخارجه و مجموعه دولت کارهایی را به شکل هماهنگ انجام می دهد که بتوانیم تا حدود دو ماه دیگر پس از اینکه طرف مقابل هم تعهداتش را انجام داد برجام را اجرا کنیم.
 


سه شنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن