تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر خانه‏اى كه ميهمان بر آن وارد نشود، فرشتگان واردش نمى‏شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868347835




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حسینی: دنبال سواستفاده از نام رحمتی اند


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
حسینی: دنبال سواستفاده از نام رحمتی اند




مدافع تیم ملی فوتبال کشورمان می‌گوید که بازیکنان این تیم خیلی دردها کشیده‌اند و حرفی نمی‌زنند اما پشت میز نشین‌ها با صحبت‌های‌شان آنها را زیر سؤال می‌برند.





خبرگزاری تسنیم: مدافع تیم ملی فوتبال کشورمان می‌گوید که بازیکنان این تیم خیلی دردها کشیده‌اند و حرفی نمی‌زنند اما پشت میز نشین‌ها با صحبت‌های‌شان آنها را زیر سؤال می‌برند.

سیدجلال حسینی در خصوص آخرین وضعیتش و اینکه گفته شده بازی‌های تیم ملی مقابل ترکمنستان و گوام را از دست داده است، گفت: هنوز چیزی نمی‌دانم، اما آن طور که پیدا بود در بازی نفت مقابل استقلال خوزستان نتوانستم بازی کنم. به طور قطع در بازی جام حذفی مقابل پدیده هم نمی‌توانم بازی کنم و باید ببینم وضعیتم به کجا می‌کشد.

وی در خصوص اینکه آیا میزان مصدومیت و زمان بازگشتش به تمرینات مشخص شده یا نه، اظهار داشت: در حال حاضر زیر نظر دکتر پرهان خانلری و علیرضا شهاب که از پزشکان تیم ملی هستند، در کمپ تیم‌های ملی کار می‌کنم تا ببینم چه زمانی می‌توانم به تمرینات برگردم اما هنوز چیزی مشخص نشده است.

مدافع تیم فوتبال نفت تهران درباره حواشی اخیر و اینکه بین کارلوس کی‌روش و علیرضا اسدی جنگی لفظی ایجاد شده و به عنوان بازیکن بزرگ تیم ملی چه نظری در این خصوص دارد، خاطرنشان کرد: این‌طورها هم نیست که آقای اسدی می‌کند. بالاخره او وقتی درباره کارلوس کی‌روش صحبت می‌کند، یعنی درباره تیم ملی صحبت کرده و تیم ملی هم بازیکنانی دارد که خیلی برای آن زحمت کشیده و تلاش کرده‌اند. وقتی چنین صحبت‌هایی علیه کی‌روش می‌شود، تیم ملی و زحمات تمام بازیکنان زیر سؤال می‌رود.

حسینی تصریح کرد: ما امکانات نداریم، زمین تمرینی نداریم و شرایطی که باید برای تیم ملی فراهم باشد، فراهم نیست. اکنون هم که در راه مقدماتی جام جهانی هستیم، تیم ملی نیاز به این امکانات و آرامش ندارد، نه اینکه با صحبت‌هایی آرامش را از تیم ملی بگیریم.

وی با بیان اینکه مشخص نیست چگونه باید آرامش تیم ملی را حفظ کرد، گفت: آقای کفاشیان که نزدیک تیم ملی بوده، سختی‌هایی که بازیکنان کشیدند را دیده و خیلی چیزها را از تیم ملی می‌داند، باید خیلی مسائل را در نظر بگیرد. نباید اجازه دهد که اینگونه آرامش تیم به هم بریزد.

مدافع تیم ملی فوتبال کشورمان افزود: بازیکنان تیم ملی مصدومیت‌هایی را تحمل می‌کنند و خیلی دردها می‌کشند که از آنها دم نمی‌زنند. شرایطی را تحمل می‌کنند که خیلی حرف‌ها می‌تواند درباره آن زد و با این حال چیزی نمی‌گویند، اما آنهایی که پشت میز نشسته‌اند، خیلی راحت تیم ملی و کادر فنی‌اش را زیر سؤال می‌برند. بدون اینکه بدانند این تیم، چه دستاوردهای بزرگی داشته است.

حسینی همچنین درباره حواشی اخیر که برای مهدی رحمتی و دروازه‌بان‌های تیم ملی به وجود آمده است، گفت: اینکه مهدی رحمتی یکی از بهترین دروازه‌بان‌هاست، شکی نیست. مسئله مهم‌تر این است که در این بین برخی افراد که چنین مسائلی را پیش کشیده‌اند و واسطه‌گری می‌کنند، از به وجود آمدن چنین جوی سؤ استفاده کرده و حرف‌هایی می‌زنند که به سود مهدی هم نیست. این رفتارها باعث می‌شود آرامش مهدی به هم بخورد و برای او حاشیه ایجاد شود و به نظرم باید در فضایی بهتر به چنین مسائلی پرداخته شود.

مدافع تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: اتفاقاتی که می‌افتد، دور از شأن فوتبال است و متأسفانه همه چیز را خراب می‌کند. اکنون مهم‌تر از هرچیزی آرامش تیم ملی است و در تیم ملی هم دروازه‌بان‌ها کار خودشان را انجام می‌دهند و علیرضا حقیقی هم تلاش زیادی برای تیم ملی می‌کند. او هم جوان است و تجربه بازی در اروپا را دارد که تا به اینجا به تیم ملی کمک کرده است. نباید کاری کنیم که آرامش بازیکنان تیم ملی به هم بخورد.







تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن