تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس يك روز ماه رمضان را (بدون عذر)، بخورد - روح ايمان از او جدا مى‏شود
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868326359




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بوخونسف: به حدادی اطمینان نداشتم نمی‌آمدم


واضح آرشیو وب فارسی:ورزش سه: بوخونسف: به حدادی اطمینان نداشتم نمی‌آمدم
مربی روسی احسان حدادی گفت: از دست دادن مدال طلای المپیک لندن هنوز در قلب‌مان مانده است و هنوز دلم می سوزد که چرا نتوانستیم این مدال را به دست بیاوریم اما مطمئن هستم که می‌توانیم به این هدف برسیم.

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از ایسنا، کیم بوخونسف، مربی روسی احسان حدادی در نشست خبری خود درباره بازگشت دوباره‌اش به ایران گفت: من اصلا توقع نداشتم که چنین جمعی از خبرنگاران را ببینم که برای حدادی و من آمده‌اند. من یک مربی قدیمی هستم که حدود یازده المپیک را دیده‌ام. در سه دوره به عنوان ورزشکار و در مابقی دوره‌ها به عنوان مربی فعالیت کرده‌ام. در طول دوران کاری که داشته‌ام به شش مدال رسیده‌ام و علت گفتن این موضوعات این است که می‌خواهم بگویم که خیلی حر‌فه‌ای بوده‌ام.

او ادامه داد: بعد از این که احسان در لندن مدال گرفت من فکر کردم وظیفه‌ام را برای ایران انجام داده‌ام. پس کنار رفتم تا استراحت کنم. من سال‌ها با حدادی کار کرده‌ام و فکر کردم که وظیفه‌ام است دوباره در کنار او باشم. با این که در مسکو بودم، ولی خبرهای مربوط به او را دنبال می‌کردم و دوست داشتم به او کمک کنم.

کیم در ادامه ا‌ضافه‌ کرد‌: اما قسمت طوری بود که فدراسیون ایران بار دیگر به من مراجعه کرد و خود حدادی هم بارها از من خواست تا در کنار او باشم. تصمیم بسیار سختی بود که به ایران برگردم چرا که مسئولیت بزرگی را بر دوش من قرار می داد چرا که حدادی حدود سه سال بدون مربی تمرین کرده و اعتماد به نفس و برخی از تکنیک‌هایش را از دست داده است. بنا‌بر‌این کار سختی است که دوباره با او کار کنم و کار تکنیکی‌اش را اصلاح کنم و از همه مهم‌تر‌ اعتماد به نفسش را به او برگردانم. اما با توجه به این که حدود 10 ماه تا آغاز المپیک باقی‌ مانده است، بسیار امیدواریم و می دانیم که می‌توانیم بسیاری از کارها را با احسان انجام دهیم و به موفقیت برسیم. او در این راه چند ر‌قیب اصلی دارد. ا‌ما همه آنها می دانند که احسان یک ورزشکار بسیار حر‌فه‌ای و قوی است و به راحتی می‌تواند دیگران را بگیرد.

مربی روسی احسان حدادی درباره المپیک لندن نیز خاطر‌ نشان کرد: در قلب همه ما این موضوع مانده است که چرا نتوانستیم در لندن مدال طلا بگیریم و من هنوز دلم از این بابت می‌سوزد. او 9 سانتیمتر با رقیب آلمانی‌اش فاصله داشت و باید بیشتر تلاش کنیم تا این فاصله جبران شود. هر چند که همه ما دیدیم که او می‌توانست مدال طلا را به دست بیاورد ، ولی چون تصمیم گیرنده داور بود پرتاب صحیح او را خطا اعلام کرد. با همه این اوصاف باید خیلی کار کنیم. حدادی ورزشکار با سابقه ای است که می‌تواند موفق باشد. او باید در هر ماه 1000 پرتاب انجام دهد و مطمئن هستم که او این توانایی را دارد که بتواند در المپیک نتیجه‌ خوبی بگیرد. با تمامی احترامی که برای خبرنگاران و رسانه‌ها قائل هستم از همه خواهش می‌کنم که در این مدت همکاری لازم را با ما داشته باشند و اجازه دهند ما با آرامش کار کنیم.

کیم بوخونسف با تاکید بر این که امیدوار است همچون سال‌های قبل هیچ مشکلی با حدادی نداشته باشد، ا‌دا‌مه‌ داد: احسان اخلاق ساده‌ای ندارد و یک شخصیت خاص دارد و ارتباط بر قرار کردن با او کار سختی است ، ولی من شش سال سابقه کار با این ورزشکار خوب را داشته ام و کاملا او را می‌شناسم. ما در این مدت بدون هیچ مشکلی با هم کار کرده‌ایم. او از نظر ورزشی یک انسان با معرفت و برای من بسیار عزیز است.

او در ادامه خاطر‌ نشان کرد: حدادی، یکی از معدود ورزشکارانی است که از رده جوانان به بز‌ر‌گسالان آمد و مدال هم گرفت. کارنامه کاری این ورزشکار بسیار خوب است و استعداد خوبی دارد. امیدوارم که به یک موفقیت عالی برسد. حدادی بعد از لندن متوجه نقایص کار خود شده است. او می داند کار سختی پیش‌رو دارد اما می داند که چگونه کار کند و از چه راهی به موفقیت برسد.

کیم در پایان گفت: اگر من به او اطمینان نداشتم اینجا نمی‌آمدم و این مسئولیت بزرگ را بر عهده نمی‌گرفتم. از فدراسیون می‌خواهم تا کمک لازم را به ما انجام دهد تا ما بتوانیم در المپیک به مدال خوبی برسیم.




دومیدانی احسان حدادی

ارسال به تلگرام


12:49  1394/08/11





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ورزش سه]
[مشاهده در: www.varzesh3.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 8]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن