واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بابت اختلالاتی که طی یک ماه اخیر در سرویس اینترنت کاربران ایرانی پیش آمده است از کاربران عذرخواهی کرد.
محمود واعظی وزیر ارتباطات در صفحه شخصی اینستاگرامش به گلایههای متعدد کاربران ایرانی در زمینه اختلالات اینترنت پاسخ داده است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات محمود واعظیدر مورد قطع ارتباطات بینالملل و ایجاد برخی اختلالات در دسترسی کاربران به اینترنت گفت: این موضوع کاملا ناخواسته و خارج از حوزه نظارت کشور بوده است.
وی توضیح داد: ارتباطات بینالملل کشور از طریق درگاههای متعدد در نقاط مختلف مرزی برقرار میشود تا هنگام بروز برخی حوادث و اختلال در یک مسیر، جریان ارتباط از مسیرها و درگاههای دیگر تامین و پشتیبانی شود. اما همزمانی قطع ارتباط در ۳ مسیر، کار را کمی سختتر کرد.
محمود واعظی نوشت: پس از بازگشت از سفر عراق، مطالعه ای از نظرات و کامنتهای شما عزیزان داشتم و لازم دیدم تا به چند گلایه جدی از وضعیت اینترنت، که توسط شما دوستان خوب مطرح شده بود، رسیدگی کنم. به همین دلیل عصر روز گذشته جلسه ای فوری با متولیان این موضوعات داشتم كه نتایج را برای استحضار دوستان عزیز و کاربران و ملت شریف اعلام می كنم:
1-در خصوص قطع ارتباطات بین الملل و ایجاد برخی اختلالات، كه کاملاٌ ناخواسته و خارج از حوزه نظارت کشور بوده است، باید بگویم که با وجود آنکه تدابیر لازم در این خصوص از قبل دیده شده بود، اما متاسفانه همزمانی قطع ارتباط در سه مسیر پرترافیك به صورت همزمان، شرایط بدی رقم زده شد. چرا که ارتباطات بین الملل کشور از طریق درگاه های متعدد در نقاط مختلف مرزی برقرارمی شود، تا هنگام بروزبرخی حوادث و اختلال در یک مسیر، جریان ارتباط از مسیر ها و درگاههای دیگر تامین و پشتیبانی شود.
اما همزمانی سه مسیر کمی کار را سخت تر کرده بود. اما با تلاش همکاران در روزهای گذشته یكی از مسیرهای دریایی به طور کامل تعمیر و به مدار بازگشته و باعث بهبود جدی كیفیت سرویس در کشور شده است. همچنین با اپراتورهای مسئول در تركیه نیز مذاكره جدی شده است تا حفاظت از مسیر فیبر نوری از حملات تروریستی نیز در دستور كار قرار دهند و ممارست خوبی نیز در این میان از طرف تركیه ملاحظه می شود.
2-در خصوص اختلال UDP متاسفانه عده ای سودجو به بهانه فروش UPN و یا قاچاق ترافیك صوت بین الملل از الگوریتم های پیچیده ای برای ایجاد تونل استفاده می كنند و برای مقابله با این رفتار نامناسب، طبیعتاً انسدادهایی صورت می گیرد كه برخی اوقات موجب تداخلاتی روی سایر سرویس ها می گردد. همكاران بنده اعلام نمودند كه جلساتی را با طرفداران بازیهای رایانه ای، كه از طریق همین صفحه اعتراضاتی را اعلام كرده بودند، برگزار و اعتقاد داشتند كه این اختلالات ناخواسته به حداقل رسیده است. در این خصوص مقرر شد؛ از این پس اگر مجدداٌ دوستان عزیز اختلالی را مشاهده نمودند آن را به همراه مستندات لازم از آن اختلال از طریق همین صفحه به بنده گزارش دهند تا جلساتی برگزار و به سرعت اختلال مربوطه حل و فصل و برطرف گردد. ضمن اینكه اطلاعات سودجویانی كه باعث چنین سوءاستفاده هایی هستند نیز در اختیار پلیس فتا قرار گیرد تا ضمن برخورد قانونی، از ایجاد اختلال در سرویس های روزمره مردم پیشگیری جدی به عمل آید.
《ادامه در پست بعدی》
محمود واعظی در پست دوم خود نوشت: 3-در خصوص سرویس پرطرفدار تلگرام مجدداً تاكید می گردد؛ محدودیتی بر روی این سرویس ایجاد نشده است و موضع وزارت ارتباطات طی مصاحبه هایی در روزهای قبل اعلام شده است.
4-در خصوص اتصال به عراق و اعتراض برخی کاربران با این مضمون؛ كه وقتی قادر به تامین اینترنت خود نیستیم چرا دنبال اتصال به عراق هستیم، به اطلاع می رساند به لحاظ فنی اتصال به كشورهای همسایه در مفهوم شبكه ای نه تنها باعث ایجاد محدودیتی برای كشور نخواهد شد، بلكه باعث افزایش كیفیت تبادلات بین دو كشور نیز می شود. اصولاً این انتقاد به لحاظ منطقی دچار اشكالاتی بوده و وارد نیست. وزارت ارتباطات نه تنها به دنبال اتصال به کشور عراق، بلكه اتصال به سایر كشورهای همسایه از جمله پاكستان، افغانستان، امارات، تركیه و ... نیز می باشد.
مجدداً از اختلالاتی كه ناخواسته و به دلیل شرایط داخلی تركیه و قطع بخشهایی از فیبر نوری دریایی در طی یك ماه اخیر برای سرویس های اینترنت كاربران پیش آمده است پوزش خواسته و امیدواریم با تدابیر جدید در مقابله این نوع حوادث نیز بیش از این مقاوم باشید.
باشگاه خبرنگاراناخبار مرتبط :واعظی: دولت از سود اینترنت گذشتتصاویر محمودواعظی وزیر ارتباطات ازکیک تولدش در کلوب!روحانی وارد تهران شد/ استقبال نماینده رهبری از رئیس جمهور
دوشنبه 11 آبان 1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نیک صالحی]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]