تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر نمازگزار بداند تا چه حد مشمول رحمت الهى است هرگز سر خود را از سجده بر نخواهد داشت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870949128




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نتانياهو خوش بين به ادامه روابط خوب با کانادا دست به دامن ترودو است


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: نتانياهو خوش بين به ادامه روابط خوب با کانادا دست به دامن ترودو است
کیت پرچیس، یکی از سخنگوهای جاستین ترودو، گفتگوی تلفنی ترودو با بنیامین نتانیاهو بسیار مثبت ارزیابی کرد. ترودو در این مکالمه از تغییر لحن صحبت کرده بود اما تاکید داشت که کانادا همچنان دوست اسرائیل باقی خواهد ماند.
کد خبر: ۵۴۳۹۳۶
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۴ - ۰۱:۵۲ - 02 November 2015


نتانیاهو برای حفظ روابط خوب دوجانبه با کانادا روی جاستین ترودو، نخست وزیر منتخب این کشور حساب می کند.

به گزارش پایگاه اینترنتی رادیوکانادا، بنیامین نتانیاهو پس از پیروزی جاستین ترودو در انتخابات فدرال کانادا در تماسی تلفنی پیروزی او را تبریک گفت.

رافائل باراک، سفیر اسرائیل در کانادا گفت: بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل ، جمعه گذشته برای تاکید بر اهمیت دوستی میان دو کشور و برغم شکست دولت محافظه کار که شریکی پرحرارت برای دولت اسرائیل بود ، با جاستین ترودو تماس گرفت.

استفان هارپر، نخست وزیر کانادا به طور مرتب در خاور میانه به علت اتخاذ مواضع سیاسی جانبدارانه از اسرائیل که به ضرر فلسطینیان بود مورد انتقاد قرار می گرفت. هارپر همچنین روابط گرمی با نتانیاهو برقرار کرده بود به حدی که نخست وزیر اسرائیل او را «استفان» صدا می زد و او را یکی از دوستان بزرگ اسرائیل معرفی می کرد.

دولت کانادا در گذشته به رهبری لیبرالها همواره سیاست خارجی حمایت از اسرائیل داشته است اما تحلیل گران سیاسی در اسرائیل می گویند، نمی دانند آیا این سیاست در زمان دولت ترودو نیز به همین منوال خواهد بود یا نه.

رافائل باراک در گفتگو با لاپرس کانادا گفت: از ابتدای مبارزات انتخاباتی در کانادا و در جریان آن ، جاستین ترود حمایت خود را از اسرائیل اعلام داشته بود. وی افزود : آقای ترودو همواره ثابت قدم بوده است. او از آغاز تبلیغات حمایت خود را از اسرائیل اعلام داشت. من اطمینان دارم که شیوه او متفاوت خواهد بود اما فکر نمی کنم که محتوای سیاست او تغییر کند. من در این زمینه اطمینان زیادی دارم.

کیت پرچیس، یکی از سخنگوهای جاستین ترودو، گفتگوی تلفنی ترودو با بنیامین نتانیاهو بسیار مثبت ارزیابی کرد. ترودو در این مکالمه از تغییر لحن صحبت کرده بود اما تاکید داشت که کانادا همچنان دوست اسرائیل باقی خواهد ماند.

در جریان مبارزات انتخاباتی ، جاستین ترودو اعلام کرده بود که روابط دیپلماتیک خود را با ایران ، کشوری که اسرائیل آن را یک تهدید می داند ، برقرار می کند. در سپتامبر دو هزار و دوازده ، دولت هارپر با اعلام اینکه ایران دشمن صلح جهانی است ، سفارت کانادا در تهران را تعطیل و دیپلمات های ایرانی را از کانادا اخراج کرد.

نخست وزیر اسرائیل از این اقدام دولت کانادا تقدیر کرد.

سفیر اسرائیل در کانادا بر این باور است که دولت ترودو گفتگو با ایران را از سر می گیرد ، زیرا این تصمیمی است که کاملا در اختیار سیاست کاناداست.

بنیامین نتانیاهو در ماه ژوئیه به تندی از توافق میان آمریکا، انگلیس، فرانسه، چین، روسیه و آلمان برای نظارت بر فعالیت های هسته ای ایران انتقاد کرد.

پس از اعلام توافق ایران و غرب، مارک گارنو، سخنگوی لیبرال در امور خارجی اظهار داشت: ایران باید به شرایط این تفاهمنامه پایبند باشد و سخنان خود را در عمل نشان دهد.

حزب محافظه کار کانادا به طور مرتب اعلام کرده است که باید تهران را بر اساس اقداماتش و نه سخنانش مورد ارزیابی و قضاوت قرار داد.

از سوی دیگر، در این مکالمه تلفنی، نتانیاهو ترودو را به سفر به اسرائیل دعوت کرد. رافائل باراک گفت: ما امیدواریم هر چه زودتر جاستین ترودو را در اسرائیل دیدار کنیم. این دعوتی بسیار گرم و دوستانه بود.


















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 9]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن