واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۰ آبان ۱۳۹۴ (۱۲:۵۶ب.ظ)
نخستين بخاري گازسوز ترموالکتريکي جهان در کشور توليد شد موج - عضو انجمن توليدکنندگان لوازمخانگي بر لزوم کاهش مصرف انرژي در بخاريهاي گازسوز تأکيد کرد و گفت: پس از چند سال فعاليت در زمينه تحقيق و توسعه و با همت متخصصان ايراني، نخستين بخاري گازسوز ترموالکتريکي جهان در کشور توليد شد.
به گزارش خبرگزاري موج، عليرضا ناصري با بيان اين که اين بخاري گازسوز با قابليت انتقال انرژي گرمايشي از سه طريق همرفتي، تابشي و جابهجايي اجباري در کشور طراحي شده است، افزود: بخاريهاي گازسوز ترموالکتريکي، انرژي گرمايشي را با مصرف گاز به انرژي الکتريکي تبديل ميکند.
وي با بيان اين که با استفاده از الکتريسيته توليد شده ميتوان راندمان مصرف انرژي اين نوع بخاريها را افزايش داد، گفت: توليد بخاريهاي گازسوز با فناوريهاي نوين و راندمان بالا ميتواند معادل توليد گاز 2 فاز پارس جنوبي صرفهجويي انرژي براي کشور داشته باشد.
عضو انجمن توليدکنندگان لوازمخانگي با اشاره به مزايا و صرفهجوييهاي انرژي در استفاده از اين سيستم در بخاريهاي گازسوز و عدم وجود نمونه خارجي آن، يادآور شد: نتيجه انجام فعاليتهاي پژوهشي متخصصان ايراني سبب شد پس از پنج سال و با صرف هزينههاي زياد نخستين نمونه بخاري ترموالکتريک در ايران طراحي و به مرحله توليد برسد.
ناصري با اشاره به تبيين تفاهمنامهاي بين وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت نفت، گفت: بر اساس اين تفاهمنامه مقرر شده بود تا 20 ميليون دستگاه بخاري با راندمان بالا و تکنولوژي جديد جايگزين بخاريهاي ناکارآمد فعلي شوند تا شاهد افزايش صرفهجويي انرژي در بخاريهاي گازسوز کشور باشيم.
عضو انجمن توليدکنندگان لوازمخانگي افزود: پس از گذشت بيش از يک سال هم اکنون اين طرح به توليد 2 ميليون دستگاه و تجهيز بخاريها به سيستم مديريت مصرف (شير کنترل ترموستاتيک) اصلاح شده و همچنين زمان اجرايي شدن اين طرح تا سال 1396 به تعويق افتاد تا به اميد اجرايي شدن اين طرح بتوان ميزان 500 ميليون مترمکعب در مصرف گاز کشور صرفهجويي شود.
وي از تشکيل کميته راهبردي ارتقا رده انرژي بخاريهاي گازسوز در وزارت صنعت، معدن و تجارت خبر داد و گفت: اين کميته با حضور چند شرکت پيشرو در توليد بخاري و شير کنترل گاز، کارشناسان سازمان ملي استاندارد، کارشناسان وزارت صنعت و سازمان بهينهسازي مصرف انرژي تشکيل شده است.
مدير عامل شرکت ايران گرما، خاطرنشان کرد: با وجود موانع زيادي که پيش روي اقتصاد و صنعت ايران وجود دارد، يک راه حل مطمئن جهت کمک به خروج از رکود فعلي ميتواند حمايت دولت از شرکتهاي صاحب تکنولوژي جهت توسعه و توليد محصولات با فناوري بالا و همچنين کمک به افزايش بهرهوري فرايندهاي توليدي در صنايع باشد.
ناصري تأکيد کرد: در راستاي سياستهاي وزارت صنعت، معدن و تجارت و جهت کمک به طرحهاي توجيهپذير در خصوص بهينهسازي مصرف سوخت قرار است تا تسهيلات يارانه صنعت و همچنين بازپرداخت از محل تبصره بند «ق» که بخش صرفهجوييهاي مصرف انرژي است به توليدکنندگان داخلي اختصاص يابد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]