تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگز زمين باقى نمى‏ماند مگر آن كه در آن دانشمندى وجود دارد كه حق را از باطل مى‏ش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869660821




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ابتکار: محیط زیست، مسئله‌ای فراجناحی و فراقومیتی است


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: ابتکار: محیط زیست، مسئله‌ای فراجناحی و فراقومیتی است
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور گفت: دولت یازدهم در کنار تمام پیشرفت‌هایی که در عرصه‌های مختلف کشور داشته است، حل معضلات محیط زیست کشور را نیز در دستور کار قرار داده و مشکلات سیاسی و اقتصادی مانع توجه به این حوزه نشده است.
آفتاب : معصومه ابتکار در مراسم اولین یادواره سید مجتبی هاشمی اظهار کرد: مسئله محیط زیست، مسئله‌ای فراجناحی و فرا قومیتی است و باید با جدیت دنبال شود تا شاید با اتخاذ تدابیر راهبردی و صحیح بتوانیم از قهر طبیعت در امان باشیم.


به گزارش ایسنا، وی افزود: خشکسالی‌های اخیر ضربات مهلکی بر پیکره طبیعت کشور وارد کرده است و تغییر اقلیم جهانی نیز به این مسئله دامن زده است، و با توجه به این مسئله تدوین برنامه تغییر اقلیم کشور نیز در دولت در دست تدوین است.


رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور بهره‌برداری بی‌رویه در گذشته از منابع آبی و سفره‌های آب زیر زمینی را یکی از بدترین شیوه‌های استفاده از طبیعیت و محیط زیست کشور برشمرد و اظهار کرد: به عقیده کارشناسان در سخت‌ترین شرایط تنها مجاز به بهره‌برداری از 40 درصد از منابع آبی زیر زمینی هستیم و این در حالی است که در گذشته 85 درصد سفره‌های آب زیر زمینی برداشت شده است.


ابتکار تأکید کرد: دولت یازدهم و وزرای آن تغییر رویکرد در حوزه مسائل محیط زیست را آغاز کرده‌اند و این نگرش عالی در سطح عالی اجرایی کشور ایجاد شده است.


وی گفت: صیانت از محیط زیست تنها محدود به زاینده رود، بختگان یا دریاچه ارومیه نیست، معضلات زیست محیطی، در صورتی که اقدام مناسبی برای مقابله با آن انجام نشود، در آینده نزدیک به یک چالش مهم ملی تبدیل می‌شود.


معاون رئیس جمهور در ادامه تشکیل گروه‌های دوستدار محیط زیست را یکی از حرکت‌های مهم فرهنگی در کشور برشمرد و تأکید کرد: برخی معتقدند که برای نجات محیط زیست کشور، اکنون زمان از دست رفته و باید در گذشته اقدامات مناسبی انجام می‌شد، اما با توجه به رویکردهای مهم دولتی و مردمی در این خصوص، آینده درخشانی در انتظار ما خواهد بود.


ابتکار، اثبات کارآمدی نظام را یکی از مهم‌ترین وظایف مسؤولان اجرایی کشور برشمرد و گفت: همدلی و همزبانی دولت و ملت در شرایطی که دولت یازدهم در شرایط حساس اقتصادی قرار دارد و لازم است تا خود را برای دوران پسا تحریم آماده کنیم، بسیار مهم و کارساز است.


وی تصریح کرد: تمام تلاش رئیس جمهور و اعضاء کابینه دولت یازدهم در ایجاد تغییر و تحول در زندگی مردم و رفع موانع و چالش‌های مهم زندگی آن‌ها نظیر بیکاری، تورم و رکود اقتصادی است.


رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور تصریح کرد: استان اصفهان یکی از استان‌های برخوردار از نظر منابع انسانی و طبیعی مختلف است که بازسازی و آماده سازی آن برای دوران پسا تحریم، می‌تواند نقش موثری در آینده اقتصادی و اجتماعی کشور داشته باشد.






تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن