تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس غمى از غم‏هاى دنيا را از مسلمانى برطرف نمايد، خداوند غمى از غم‏هاى روز قي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870547951




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گلایه های مدیر یکی از شبکه های اجتماعی داخلی از وزیر ارتباطات


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: گلایه های مدیر یکی از شبکه های اجتماعی داخلی از وزیر ارتباطات
امیر قاسمی موسس یکی از شبکه های اجتماعی ایرانی در نامه ای از اظهارات وزیر ارتباطات گلایه کرده است.
به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ امیر قاسمی مؤسس شبکه اجتماعی "هم‌میهن" طی یاد داشتی به دلایل رسانه‌ای شدن پژوهش معاونت امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات سازمان فناوری اطلاعات ایران که در آن به "نقض امنیت و حریم خصوصی کاربران در 9 شبکه‌ اجتماعی پربازدید ایرانی" اشاره کرده، پرداخت است.


یادداشت قاسمی به شرح زیر است:


اخیراً خبری از سوی سازمان فناوری اطلاعات ایران وابسته به وزارت ارتباطات ، با عنوان ضعف امنیتی و نقض حریم شخصی در شبکه ‌های اجتماعی داخلی منتشر گردید که در آن شائبه و برچسب‌ های ناروای بسیاری به شبکه‌ های داخلی وارد شده بود که به نظر در راستای سیاه نمایی و وحشت آفرینی از شبکه‌ های اجتماعی داخلی و سوق دادن مردم به شبکه‌ های بیگانه صورت گرفته است. مواردی ادعایی چون سطح امنیت در این شبکه ‌ها بسیار پایین است ، نقض حریم خصوصی وجود دارد و در پایان اشاره گردیده که گزارشات این مسائل به اطلاع این شبکه‌ ها خواهد رسید اما با گذشت 20 روز از اعلام این خبر  نه تنها گزارش یا سندی فنی دال بر این موضوع به شبکه ‌ها اعلام نگردیده بلکه سازمان فناوری اطلاعات ایران به طور غیر حرفه‌ای و در اقدامی عجیب ‌تر اقدام به انتشار خبری دیگر جهت تقویت این شائبه در اذهان مردم کرده است تا ایده وجود سوء نیت در این موضوع تقویت گردد. سازمان فناوری اطلاعات در تعمیم شتاب‌ زده خود ،  اشاره به 9 شبکه اجتماعی ایرانی داشته است بنابراین فضای خیالپردازی را برای مخاطبان به حد گسترده‌ای آزاد گذاشته و در این فضای باز به خود اجازه داده است به هر شکلی تاخت و تاز کند و تمام مسائل مطروحه را به 9 شبکه اجتماعی تعمیم دهد که خود موضوعی قابل تامل است؛ قابل تامل‌تر آنکه چند شبکه اجتماعی پربازدید از جمله یک شبکه اجتماعی ویدیویی را از این فهرست حذف کرده‌اند تا از هرگونه گزند به دور باشند. توصیه می‌کنم وزارت ارتباطات اولویت خود را شبکه ‌های بیگانه تحت سیطره غرب و مملو از جرایم سازمان یافته در این شبکه‌ها قرار دهد.



گلایه های مدیر یکی از شبکه های اجتماعی داخلی از وزیر ارتباطات



1) شانتاژ اخیر سازمان تابعه وزارت ارتباطات که داعیه حمایت از شبکه‌های اجتماعی داخلی را دارد نشان از ورود به مرحله جدیدی از تلاش و اراده برای ویران کردن شبکه ‌های داخلی است چرا که شبکه ‌های مستقل ایرانی همچون "هم‌ میهن" که حاضر به دادن باج سیاسی و تامین منافع هیچ حزبی نیستند و منافع گروه یا جناح خاصی را تامین نمی‌کند، به همین خاطر است که ترجیح می‌دهند در های تحت قدرت خود را بر روی ما بسته تا با سختی و پیشروی کندی روبرو شویم.


2) سازمان فناوری اطلاعات باید درباره رفتار غیر حرفه‌ای و بسیار شک برانگیز خود پاسخگو باشد؛ این رفتار به نظر می‌رسد در راستای پروژه تخریب برخی شبکه ‌های اجتماعی داخلی است که از مدت ‌ها پیش آغاز گردیده است.  چنین رفتار غیر اخلاقی آن هم در چنین سطحی، شک و تردیدی جدی درباره اهداف پنهان و اصلی این افراد ایجاد می‌کند، پر واضح است ارائه یک اظهار نظر فنی و امنیتی قطعی آن هم به چنین صراحتی با هدف تخریب و ایجاد تردید در اذهان مخاطبین و مسئولان شکل گرفته است. در صورت وجود حسن نیت و واقعیت، همین اظهار نظر و مطالب می‌توانست به شکل فنی و شفاف در اختیار گردانندگان شبکه‌های اجتماعی قرار گیرد.


3) خطری که شبکه‌های اجتماعی داخلی را تهدید می‌کند نه خطر هک و نقض حریم شخصی به دست موسسان این شبکه‌ها،  بلکه دست‌ های نامحرم و تلاش عده‌ای برای کنترل تمام و کمال شبکه‌های اجتماعی است؛ آنچه که در مطالب اخیر معاون سازمان فناوری اطلاعات دیده شده است نه از سر مسئولیت و یاری به شبکه‌های اجتماعی داخلی بلکه شواهدی همچون عدم ارائه جزئیات به گردانندگان نشان از وجود شائبه فشار و تسلیم از شبکه‌های اجتماعی مستقل را دارد.



گلایه های مدیر یکی از شبکه های اجتماعی داخلی از وزیر ارتباطات



ما در جهت حفظ حریم شخصی و امنیت کاربران بر اساس آموزه‌های دینی و انسانی از هیچ کدام از مراکز دولتی دستورالعمل دریافت نمی‌کنیم و حاضر به برگزاری هیچگونه جلسه‌ای تحت چنین شرایطی نبوده و نخواهیم بود، الزامات امنیتی و بخشنامه ‌هایتان را پیش خود نگهدارید، نگهداری تمام و کمال از اطلاعات مردم در شبکه‌ های تحت مدیریت، جزئی از افتخارات و بخشی از زندگی ماست؛ توصیه می‌کنم شما اولویت امنیتی خود را شبکه ‌های بیگانه تحت سیطره و تسلط غرب و مملو از جرایم سازمان یافته در این شبکه‌ ها قرار دهید.


4) بازاریابی مدیران ارشد و میانی وزارت ارتباطات از جمله حرکت غیر اخلاقی اخیر سازمان فناوری اطلاعات در راستای ویرانی شبکه‌های اجتماعی داخلی،  در راستای منافع شبکه‌های اجتماعی بیگانه بسیار کم نظیر است؛ آمار چنین حمایتی از شبکه‌های بیگانه به قدری حیرت‌‌آور است که در کمتر خبری است که شخص وزیر ارتباطات به نوعی دم از حمایت آنها نزده باشد و به نظر شانتاژ اخیر در قالب عملیاتی روانی از سوی زیر مجموعه وزارت ارتباطات علیه شبکه‌های اجتماعی داخلی در همین راستا است.



گلایه های مدیر یکی از شبکه های اجتماعی داخلی از وزیر ارتباطات



5) در شبکه‌های اجتماعی داخلی نیز عزیز دردانه‌ هایی هستند که مورد حمایت تمام و کمال مادی و معنوی حامیان دولتی خود هستند به گونه‌ای که بخش عظیمی از قدرت جذب تبلیغات کسب‌و‌کارهای دولتی و شبه دولتی را هم در تسلط خود دارند؛ برخی از شبکه‌های اجتماعی داخلی از چپ و راست پر از عضوهای دولتی جناح خاصی هستند که گاهی فکر می‌کنیم با شبکه اجتماعی دولت روبرو هستیم.


6) در پایان اینکه حمایت ویژه وزیر ارتباطات از برخی شبکه‌ های اجتماعی داخلی آنچنان زیاد و از برخی دیگر آنچنان کم است که برای آنها به سختی می‌توان افقی متصور بود و تراژدی آنجاست که اگر شبکه‌ای با خواست و ذائقه بخشی از بدنه دولت هماهنگ نباشد، دولتمردان از هیچ کوششی جهت تضعیف آن دریغ نخواهند کرد چه برسد به اینکه بخواهند در "نگاه" به آنها عدالت را رعایت کنند.


منبع:پی آر





اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

می نویسم در دنیای واقعی تا در فضای مجازی به دستت برسد!
ویدئو های ۳۶۰ درجه شگفت زده تان خواهد کرد !
با فیس بوک حرفه ای شوید!





۰۹ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن