تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اى على! از ارجمندى مؤمن در نزد خدا اين است كه برايش وقت مرگ، معيّن نفرموده است...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871896920




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ظریف: سرنوشت اسد تنها به تصمیم مردم سوریه بستگی دارد/بیانیه پایانی نشست وین با تلاش‌ ایران تعدیل شد


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



ظریف: سرنوشت اسد تنها به تصمیم مردم سوریه بستگی دارد/بیانیه پایانی نشست وین با تلاش‌ ایران تعدیل شد
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی گفت که مذاکرات با 1+5 درباره اجرای برجام که در حاشیه مذاکرات سوریه در وین برگزار شد، خوب و سازنده بوده است.
روز نو : وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی گفت که مذاکرات با 1+5 درباره اجرای برجام که در حاشیه مذاکرات سوریه در وین برگزار شد، خوب و سازنده بوده است.


به گزارش روزنو، محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان روز گذشته و پس از نشست صلح سوریه در وین در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه دستورات مقام معظم رهبری در خصوص بحث هسته‌ای مبنای بسیاری از بحث‌هایی بود که این دو روز صورت گرفته است، اظهار کرد: درباره تسریع اجرای تعهدات طرف مقابل، بحثهای متعددی با 1+5 به‌ویژه آمریکایی‌ها داشتیم و ما می‌خواستیم اطمینان حاصل کنیم از اینکه این تعهدات در زمینه‌های مختلف برجام انجام می‌شود.


وی در ادامه گفت:‌ یکی از موضوعات مسئله اراک است، در این زمینه بحث مفصلی کردیم از جمله در مورد تعهدات طرف مقابل برای بازسازی اراک که پیشرفت خوبی داشتیم.


ظریف افزود: درباره اقداماتی که آمریکایی‌ها باید انجام دهند و برای ارائه تضمین به شرکای تجاری ما برای اینکه مانع تجارت با ایران نشوند، گفت‌و‌گو شده است و در این زمینه‌ها توافق‌های خوبی صورت گرفت و قرار شد روی آن بیشتر کار شود.


وزیر خارجه کشورمان گفت: سه جلسه داشتیم که در هرکدام آنها با واشنگتن هماهنگی کردند و به ما پاسخ دادند.


وی گفت: امیدواریم جلساتی که پنجشنبه و جمعه داشتیم به روند اجرایی شدن برجام کمک کند.


تنها مردم سوریه هستند که درباره سرنوشت خود تصمیم می‌گیرند


ظریف در ادامه درباره نشست وین درباره سوریه اظهار کرد: نشست روز جمعه طولانی بود و در آن بحث‌های بسیار جدی و صریحی صورت گرفت و همچنین تلاش‌هایی از سوی برخی از شرکت‌کنندگان در زمینه تصمیم‌گیری درباره بشار اسد انجام شد.


وزیر امور خارجه کشورمان درباره نکاتی که از طرف جمهوری اسلامی ایران بیان شد، گفت: ما چند نکته را در این جلسه تصریح کردیم که خیلی از آنها در بیانیه نهایی آمده است که یکی از آنها این بود که تصمیم گیرنده اصلی سوریه، مردم این کشور هستند و ما طرف موضوع سوریه نیستیم.


وی ادامه داد: ما کسانی هستیم که دور هم جمع شدیم تا در تسریع دستیابی به راه حل سیاسی برای بحران سوریه کمک کنیم و یادآوری کنیم که طرف اصلی تصمیم‌گیرنده در سوریه، مردم سوریه هستند.


ظریف ادامه داد: نکته دوم این است که ما تأکید کردیم با تروریسم مبارزه شود و همچنین آینده سوریه باید توسط مردم سوریه تعیین شود و ما برای اینکه مسئولی برای سوریه تعیین کنیم به این نشست نیامدیم.


وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص اختلاف نظرهایی که در این نشست وجود داشت، گفت: البته اختلاف نظر وجود دارد اما گروهی در این نشست از همان اول مبنای کار خود را بر کنار رفتن آقای اسد گذاشتند و ما هم از همان اول گفتیم که این تصمیمی است که خود مردم سوریه باید بگیرند.


ظریف در ارتباط با صدور بیانیه نهایی بعد از پایان نشست سوریه اظهار کرد: دیدگاه‌های افراطی در بیانیه دیده نمی‌شود بلکه این بیانیه دیدگاه‌های معتدل‌تری را در خود دارد؛ البته در برخی از موارد نکات مهمی آمده است، از جمله اینکه هر راه حل سیاسی در باره سوریه باید توسط مردم و گروه‌های سوری باشد و نهایتاً مردم سوریه هستند که درباره آینده تصمیم می‌گیرند.


ظریف در خصوص مبارزه با تروریسم تأکید کرد: باید ببینیم که آیا اراده سیاسی برای قبول واقعیت منطقه ما وجود دارد یا خیر، زیرا باید همه همسایگان ما و همه بازیگران بین‌المللی این باور را پیدا کنند که داعش دشمن همه است؛ داعش یک اهرم بازی نیست بلکه یک خطر جدی و امنیتی برای همه ما است که همه کشورها باید با آن برخورد جدی داشته باشند.


وی در پایان گفت: کشورها باید بدانند که تروریسم و افراطی‌گری خطری جدی است و ما منتظریم که این گرایش به واقع‌بینی را در روند کار اعضای این جلسه‌ها مشاهده کنیم.




تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن