واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ آبان ۱۳۹۴ (۱۳:۵۹ب.ظ)
مدير مرکز خدمات تخصصي بيماري هاي پستان؛ بدون هراس از سرطان پستان به پزشک متخصص مراجعه کنيد موج - عصمت السادات هاشمي از آمار 2 هزار و 500 نفري بيماران مراجعه کننده براي سرطان پستان در هر ماه اشاره کرد و تصريح کرد: از ميان مراجعه کنندگان تنها حدود 500 نفر مبتلا به سرطان شناخته مي شوند.
عصمت السادات هاشمي، مدير مرکز خدمات تخصصي بيماري هاي پستان در گفت و گو با خبرنگار موج نسبت به افزايش آگاهي مردم نسبت به سرطان پستان اظهار اميدواري کرد و نقش رسانه ها در افزايش اين آگاهي را بسيار پررنگ دانست.
وي در ادامه با بيان اينکه بيماران نسبت به گذشته اطاعات بيشتري نسبت به سرطان پستان به دست آورده اند، خاطرنشان کرد: افزايش بالارفتن سطح آگاهي ها موجب تشخيص سرطان در مراحل اوليه و در نتيجه درمان بهنگام شده است.
مدير کلينيک تخصصي پستان از اطلاعات نادرست و باورهاي غلط موجود درباره سرطان پستان و نتيجه آن در عدم مراجعه بيماراني اشاره کرد که با وجود احساس کردن توده در پستان از ترس سرطاني بودن به پزشک مراجعه نمي کنند.
اين متخصص تاکيد کرد: بيماران از دستکاري توده ها بپرهيزند، چراکه دستکاري بيجا منجر به گسترش بيماري مي شود.
وي افزود: در اکثر موارد توده هاي موجود در پستان سرطاني نيستند و نبايد بيماران از اين امر واهمه داشته باشند.
هاشمي اظهار کرد: علاوه بر مراجعه در مراحل اوليه که گاهي از ترس به تعويق مي افتد، برخي از بيماران به دليل هزينه هاي درماني مراجعه به پزشک را به تعويق مي اندازند که البته بايد توجه داشته باشند که بيمه هاي درماني بسياري از هزينه هاي آنها را پوشش مي دهند.
وي ادامه داد: علاوه بر بيمه ها، در صورت نداشتن تمکن مالي بيماران با مراجعه به کلينيک تخصصي پستان يا به خيريه ها معرفي مي شوند و يا هزينه هاي جراح کاسته مي شود.
مدير مرکز خدمات تخصصي بيماري هاي پستان از آمار 2 هزار و 500 نفري بيماران مراجعه کننده در هر ماه اشاره کرد و تصريح کرد: از ميان مراجعه کنندگان تنها حدود 500 نفر مبتلا به سرطان شناخته مي شوند.
هاشمي با اعلام اين خبر که سن مبتلايان به سرطان سينه در کشور رو به کاهش است، گفت: بسياري از مبتلايان زير 30 سال سن دارند.
وي با تاکيد بر اينکه مراجعه به موقع به پزشک مي تواند نتايج مثبت تري در درمان را به دنبال داشته باشد، اظهار کرد: بسياري از توده هاي سرطاني با درمان هاي اوليه و شيمي درماني از بين مي رود و نيازي به برداشتن بافت سينه نيست.
اين متخصص از کساني که مشکوک به سرطان سينه هستند خواست تا به مراکز تخصصي مراجعه کنند چرا که متخصصان اين مراکز مانند کلينيک تخصصي پستان به متدهاي جديد درماني و تشخيصي روز دنيا مجهز هستند و نتايج درماني بهتري را شاهد خواهند بود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]