تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص): اى مردم! جز اين نيست كه خداست و شيطان، حق است و باطل، هدايت است و ضلالت، رشد ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834092163




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صنعت سبز در وسعت آبی «سیمره» غرق شد/ طرح جامع گردشگری سیمره اجرایی نشد


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


صنعت سبز در وسعت آبی «سیمره» غرق شد/ طرح جامع گردشگری سیمره اجرایی نشد استان‌ها > ایلام - قرار بود سد سیمره میزبان اجرای طرح گردشگری با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی باشد، وعده‌ای که به سرانجام نرسید تا همچنان ظرفیت‌های درآمدزای صنعت سبز در وسعت آبی یکی از مهم‌ترین سدهای غرب ایران غرق شود.

به گزارش مهر، امروز گردشگری به یکی از مهم‌ترین صنایع درآمدزا در دنیا و کشورمان تبدیل‌شده ولی متأسفانه دراین‌بین استان‌های محرومی مثل ایلام به دلیل نبود امکانات و محرومیت‌های اقتصادی از درآمد این صنعت بی‌بهره هستند.
سد سیمره و دریاچه این سد واقع در شهرستان بدره که هم‌اکنون آبگیری شده موقعیت بسیار عالی برای گردشگران در دل کوه‌های استان ایلام فراهم کرده ولی متأسفانه به‌خوبی از این ظرفیت برای توسعه گردشگری استفاده نمی‌شود.
وجود دریاچه در کنار زیبایی‌های طبیعی، پرندگان مهاجر، آثار تاریخی و... باعث شده سد سیمره یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌های گردشگری استان باشد که به دلیل نبود امکانات در کنار معرفی نشدن مناسب، هم‌اکنون میزبان گردشگران چندانی نیست.
طرح جامع گردشگری سیمره اجرایی نشد
طی سال‌های اخیر یک طرح بزرگ گردشگری قرار بود در سد سیمره اجرایی شود که علاوه بر تحول در بخش گردشگری استان، بخش مهمی از درآمد آن نصیب مردم شود که البته این طرح هنوز در حد حرف و کاغذ مانده و اجرایی نشده است.
این طرح قرار بود توسط بخش خصوصی در چند بخش اجرایی شود که اجرای آن می‌توانست در توسعه گردشگری استان و افزایش بازدید گردشگران از سد سیمره مؤثر باشد ولی برای اجرای این طرح گویا هنوز بخش خصوصی پای‌کار نیامده است.
عبدالمالک شنبه زاده مدیرکل میراث فرهنگی استان ایلام در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به ظرفیت‌های بزرگ سد سیمره اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین مناطق گردشگری استان ایلام رودخانه و سد سیمره است.
وی بیان داشت: قرار بود طرح جامع گردشگری سد سیمره توسط بخش خصوصی اجرایی شود که فعلاً این مهم محقق نشده است ولی به‌طور قطع میراث فرهنگی از هرگونه سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری استان حمایت می‌کند.
شنبه زاده عنوان کرد: سرمایه‌گذاری در منطقه سیمره برای ایجاد امکانات و ورود گردشگران از توجیه اقتصادی برخوردار است که نیازمند حضور سرمایه‌گذار بخش خصوصی است.
وی با اشاره به اینکه اعتبارات میراث فرهنگی جوابگوی حل مشکلات و زیرساخت‌های بخش گردشگری نیست، گفت: در این زمینه باید مسئولان استانی در اختصاص اعتبارات توجه ویژه‌ای به گردشگری استان داشته باشند.
وی گفت: ایجاد زیرساخت‌های لازم در مناطق نمونه گردشگری استان ایلام و مناطقی مثل سیمره نیازمند همکاری بخش خصوصی و دستگاه‌های اجرایی مختلف است.قطعاً ایجاد زیرساخت‌های لازم گردشگری در مناطق نمونه گردشگری استان ایلام و مناطقی مثل سیمره نیازمند همکاری بخش خصوصی و دستگاه‌های اجرایی مختلف است
مدیرکل میراث فرهنگی استان ایلام بابیان اینکه میران فرهنگی استان ایلام طرح‌های مختلفی در بحث زیرساخت‌های گردشگری استان در دست احداث دارد، گفت: راه دسترسی ازجمله مهم‌ترین نیازهای مناطق گردشگری استان است.
وی گفت: دریاچه سد سیمره فرصتی بی‌نظیر برای توسعه گردشگری استان است و میراث فرهنگی ایجاد امکانات و توسعه فعالیت‌های گردشگری این منطقه را در اولویت قرار داده است.
گردشگری سد سیمره از نبود سرمایه‌گذار رنج می‌برد
رضا محمدی از کارشناسان گردشگری استان ایلام در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مشکل گردشگری سد سیمره درواقع مشکلی اصلی کل گردشگری استان یعنی همان نبود سرمایه‌گذار و کمبود امکانات است.
وی بیان داشت: هنوز بسیاری از جاذبه‌های بکر و طبیعی پشت سد سیمره برای گردشگران معرفی نشده و اجرای طرح جامع گردشگری مستلزم یک مطالعه همه‌جانبه است.
وی عنوان کرد: ایجاد راه دسترسی، احداث آلاچیق‌های متنوع، کمپ‌های گردشگری و... در کنار سد سیمره باعث توسعه گردشگری این منطقه و استان می‌شود.
محمدی با اشاره به اینکه مهم‌ترین ویژگی منطقه وجود رودخانه پر آب سیمره است، گفت: می‌توان از طریق رودخانه سیمره ورزش‌های جت اسکی و قایق‌سواری را در محل سد سیمره راه‌اندازی کرد.
وی افزود: دارا بودن آب‌وهوای مناسب در منطقه سیمره لزوم برنامه‌ریزی برای رونق گردشگری آبی را در استان الزامی کرده و اگرچه گردشگران در ایام زمستان تنها نمی‌توانند در دریا شنا کنند اما سایر فعالیت‌های تفریحی دریایی نظیر جت اسکی، قایق‌سواری و ... به دلیل آرام بودن رودخانه قابل انجام است.
ظرفیت‌های سد سیمره برای توسعه فعالیت‌های آبزی‌پروری مناسب است
فتح‌الله سلیمانی مدیر امور شیلات جهاد کشاورزی استان ایلام در گفتگو با خبرنگار مهر نیز اظهار داشت: سد سیمره یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌ها برای توسعه آبزی‌پروری در استان است و هم‌اکنون امور شیلات استان برنامه‌های مختلفی برای محقق کردن برنامه‌های این بخش دارد.
وی بیان داشت: اولین اقدام نیز رهاسازی 100 هزار بچه ماهی در سد سیمره به‌منظور تقویت آبزی‌پروری، توسعه فعالیت‌های ماهیگیری و... بوده است.
سلیمانی با اشاره به اینکه توسعه فعالیت‌های آبزی‌پروری خود گامی مؤثر در راستای جذب گردشگر است، افزود: سد سیمره دارای ظرفیت‌های بسیار زیادی است که توسعه هر یک از این بخش‌ها برای بخش دیگر مهم است.
سد سیمره و کاربردهای چندگانه که باید مورداستفاده در استان قرار گیرد
سد سیمره به‌عنوان پروژه بزرگ ملی هم‌اکنون بعد از سال‌ها آبگیری شده و علاوه بر عواید خود پروژه، فرصت‌های بی‌نظیری در بخش کشاورزی، آبزی‌پروری، تولید برق، گردشگری و محیط‌زیست در استان فراهم‌شده است.
دریاچه سد سیمره به طول 10 کیلومتر، از حیث جغرافیایی زیستگاه بسیار مناسبی برای زمستان گذرانی پرندگان مهاجر در این استان شده است و پرندگان مهاجر این سد، بیشتر از گونه‌های حواصیل خاکستری، ماهی‌خورک ابلق، چنگر، باکلان، اگرت سفید و اردک سرسبز هستند.
به‌طور قطع تدوین یک برنامه جامع برای استفاده همه‌جانبه از این سد برای توسعه و رفع محرومیت‌های استان بسیار مؤثر است چراکه وجود تاریخی کهن در منطقه سیمره وزندگی مردم از زمان‌های قدیم در این منطقه خود حاکی از خوش آب و هوایی این منطقه است که می‌تواند برای گردشگران جذاب و دیدنی باشد.
سد سیمره حدفاصل دو استان ایلام و لرستان و در 40 کیلومتری شمال غربی شهرستان دره شهر بر روی رودخانه سیمره احداث‌شده و سالانه ظرفیت تولید 850 میلیون کیلووات انرژی برق را دارد و با اجرای نیروگاه این طرح ضعف ولتاژ شبکه برق استان‌های غرب کشور به‌طور کامل برطرف می‌شود.
رودخانه سیمره از تلاقی رودخانه‌های قره سو و گاماسیاب شکل‌گرفته و در مرز ایلام و لرستان جریان داشته و تا انتهای حوزه کرخه 650 کیلومتر طول دارد.

کلید واژه ها: استان ایلام -




چهارشنبه 6 آبان 1394 - 05:55:41





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن