تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس رابطه اش را با خدا اصلاح كند، خداوند رابطه او را با مردم اصلاح خواهد نمود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867258855




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چند کلمه با جناب آقای سرافراز!


واضح آرشیو وب فارسی:قدس آنلاین: جناب آقای سرافراز! شاید خیلی ها به شما گفته باشند که ریاست رسانه ملی مسؤولیتی بسیار حساس و مهم و تأثیرگذار است.لابد بسیار با موقعیت هایی روبه رو شده اید که از کارگر و کاسب و نماینده مجلس و فوتبالیست و هنرپیشه گرفته تا راننده تاکسی و وزیر و دانشجو و غیره، برای بهبود وضعیت خود، خواسته هایی از صدا و سیما داشته و گلایه هایی را مطرح کرده اند. به نظر می رسد از شدت فراوانی شنیدن این اعتراض ها و انتقادها کار به جایی رسیده که مدیران محترم صدا و سیما دیگر گوششان به این گفته ها بدهکار نیست. اما به باور این قلم، ورای تمام این ها که آمد، هنوز چیزهایی برای شنیدن و توجه مانده است. چیزهایی که بی توجهی به آن ها سبب می شود یک ملت در آینده تاوانش را بپردازد. پیشتر در همین ستون، بارها نسبت به فراوانی کاربرد واژه های فرنگی و بیگانه در سازمانی که امروز تحت نظر شما اداره می شود، نکاتی را یادآور شده ایم، اما با کمال تأسف این همه نه تنها سبب اصلاح امور نشده که به عکس، اوضاع روز به روز بدتر می شود و هر روز دلسوزان با نگرانی شبکه های مختلف رسانه ملی را می بینند و می شنوند و هر روز دریغ از دیروز. براستی وقتی کاری به این سادگی در آن تشکیلات عریض و وطویل، آن هم پس از این همه خواهش و تمنا و تذکر و هشدار به سرانجام نمی رسد، چطور می توان به اصلاح امور ریشه ای تر امیدوار بود؟ آن هم در حالی که از نخبگان و فرهیختگان این دیار و در رأسشان رهبر انقلاب گرفته تا مردم کوچه و بازار که دلداده این زبان هستند، بارها نسبت به این وضعیت اظهار نگرانی کرده اند و با کمال تأسف چیزی تغییر نکرده است براستی شما حریف چند مجری، فیلمنامه نویس یا تهیه کنندگان خودتان نمی شوید؟ آیا متوجه هستید وقتی رسانه ملی تابلوی کاربرد این کلمات و ریختن قبح این هنجارشکنی می شود، در حقیقت تمام نسل نو و رسانه های مکتوب ما را نیز به دنبال خود می کشد و با این وصف در سال هایی نه چندان دور، به مدد این مدیریت سرشار از تساهل و بی توجه به فرهنگ فارسی، دیگر قادر نخواهیم بود مقابل این سیل واژگانی ورودی بایستیم؟ دقت دارید مشکلی که اکنون با یک دستور مدیریتی محکم قابل حل است و می توان کنترلش کرد- اما شما به آن بی توجهید- در آینده نزدیک به یک فاجعه فرهنگی تبدیل خواهد شد؟ یک هفته به شهرآورد بزرگ پایتخت مانده و تنها امروز در یکی از شبکه های شما بیش از 20 بار واژه فرنگی «دربی» استفاد شد و به تأسی از این رویه، در تیتر یک و درشت صفحه اول چند روزنامه ورزشی هم واژه «دربی» به کار رفته و البته وقتی پیوسته رسانه ملی این واژه را برای آن ها تکرار کند، چنین رفتاری دور از ذهن نخواهد بود. حالا متوجه شدید از چه سخن می گویم و بی توجهی شما چه پیامدهایی دارد؟


سه شنبه ، ۵آبان۱۳۹۴


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: قدس آنلاین]
[مشاهده در: www.qudsonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن