واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: ۳۴۳ استاد دانشگاه در انگليس خواستار تحريم دانشگاهي رژيم صهيونيستي شدند
۳۴۳ تن از اساتيد و پژوهشگران دانشگاههاي انگليس در نامه مشتركي در حمايت از مردم فلسطين، ضمن محكوم كردن سياستهاي سركوبگرانه رژيم صهيونيستي خواستار تحريم دانشگاههاي اين رژيم شدند.
به گزارش ايرنا، در اين نامه كه روز سه شنبه در روزنامه گاردين به چاپ رسيده، عنوان شده است: «به عنوان اساتيد و محققان دانشگاههاي انگليس، عميقاً از اشغالگري غيرقانوني اسرائيل بر سرزمينهاي فلسطيني، نقض تحملناپذير حقوق بشر كه بر همه بخشهاي مردم فلسطين تحميل شده و نيز تصميم اسرائيل براي تداوم ساخت وسازها ( شهركسازيها) ناخشنود هستيم.
امضاكنندگان اين نامه تحت عنوان تعهد اساتيد دانشگاههاي انگليس به احقاق حقوق فلسطيني ها، تأكيد كردهاند كه دعوت براي بازديد از نهادهاي دانشگاهي اسرائيل را نخواهند پذيرفت و در كنفرانس هايي كه اين رژيم حامي مالي آن باشد، شركت نميكنند. در همين حال پروفسور جاناتان روچيلد، استاد دانشگاه مدرسه اقتصادي لندن روز سه شنبه در بيانيهاي در حمايت از اين حركت تحريمي گفت كه دانشگاههاي اسرائيل در قلب نقض حقوق بينالملل و سركوب مردم فلسطين قرار دارند. وي با بيان اينكه اين حركت تحريمي مشترك دانشگاهيان انگليس و ولز ميتواند فشارهايي را متوجه امضاكنندگان نامه يادشده كند، افزود: «از افراد ديگر نيز انتظار داريم كه به اين حركت بپيوندند». به نظر ميرسد، نامه اساتيد دانشگاههاي انگليس در پاسخ به نامه 150 نويسنده و هنرمندي باشد كه پنج شنبه هفته گذشته با انتشار نامهاي با تحريم فرهنگي اسرائيل مخالفت كرده و خواستار همزيستي و مذاكره ميان اسرائيليها و فلسطينيها شده بودند. در همين حال به گزارش منابع انگليسي، ديويد كواري سفير انگليس در سرزمينهاي اشغالي در واكنش به نامه اساتيد دانشگاههاي انگليس در بيانيهاي عنوان كرد كه لندن مخالف چنين تحريم هايي است. وي گفت: « دولت انگليس قوياً مخالف درخواستها براي تحريم اسرائيل است. ما خود را متعهد ميدانيم كه روابط علمي و دانشگاهي مان را با اسرائيل توسعه دهيم. واقعيت اين است كه روابط تجاري و فني بين اسرائيل و انگليس به سرعت درحال گسترش است و انگليس اجازه نميدهد طرفداران تحريم، 60 سال تبادل و شراكت با ارزش بين دو طرف را از بين ببرند.»
منبع : ايــرنا
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]