واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: نظام بروکراسی، مانع اقدامات عملی برای مقابله با گردوغبار
کد خبر: ۵۴۲۷۰۹
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۰ - 27 October 2015
عضو مجمع نمایندگان استان خوزستان با تاکید بر ضرورت مهار گردوغبار در استان خوزستان، گفت: تجربیات نظام بروکراسی نشان داده این اقدامات معمولا تا پشت میز قابل حل بوده و در بخش میدانی به فراموشی سپرده میشود.
اسماعیل جلیلی درگفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، درخصوص آماده سازی سند مقابله با گرد و غبار ازسوی سازمان محیط زیست، گفت: انجام هرگونه اقدام برای مقابله با گرد وغبار و ریزگردها نیازمند برنامه ریزی است، بنابراین ارائه آن در قالب سند بسیار مناسب است؛ اما هر برنامه ای نیازمند منابع و اراده برای اجرا می باشد.
نماینده مردم مسجد سلیمان، لالی، اندیکا و هفتکل درمجلس شورای اسلامی، افزود: در طول سال های گذشته نسبت به پدیده های منطقه ای به خصوص گرد وغبار و تغییرات آب و هوایی برنامه های مورد نظرارائه شده، اما مهم تر از آن این نکته است که باید اراده ای در دولت و سازمان های تخصصی صورت به وجود آید تا نسبت به رفع مشکل به نحو صحیح تری اقدام شود؛ ولی تجربه قبلی در نظام بروکراسی نشان داده که این اقدامات معمولا تا پشت میز قابل حل بوده و در بخش میدانی به فراموشی سپرده می شود.
وی تاکید کرد: انتظار می رود که فرآیند شناسایی مشکل و طراحی رفع آن گام به گام به پیش رود، همچنین منابع مورد نظررا دولت برای این موضوع در نظر بگیرد؛ اما متاسفانه در حال حاضر بیش از دو دهه است که حرف ها و صحبت های قابل قبولی درخصوص گرد و غبار و مشکلات زیست محیطی مطرح می شود، ولی به صورت عملی هیچ اتفاقی در میدان برای حل مشکل صورت نمی گیرد.
جلیلی با انتقاد از سیاست زدگی و ایجاد انحراف درافکار عمومی توسط برخی مسئولان، تصریح کرد: متاسفانه هم اکنون مردم خوزستان از پدیده گرد و غبار که بیشتر منشاء داخلی دارد و به دلیل سوء تدبیر دولت های گذشته صورت گرفته، دررنج و عذاب هستند؛ بنابراین دراین مقطع زمانی باید ازشعارها فاصله گرفته و بیشتر اقدامات عملی انجام داد.
این نماینده مردم درمجلس نهم با اشاره به مهم ترین اقدام علمی برای مقابله با ریزگردها در خوزستان، گفت: مهم ترین کار درحال حاضر مهار گرد و غبار بوده و برای این موضوع روش های گوناگونی وجود دارد، زیرا منشاء داخلی گرد و غبار که تحت کنترل دولت است باید به طور کامل مهار شود که انجام اقدامات مورد نظر نیز کار پیچیده ای نیست، البته حفاظت فردی نیز در این بخش باید افزایش پیدا کند؛ همچنین برخی اقدامات اضطراری برای رفع نگرانی مردم باید در دستور کار سازمان های ذی ربط قرار گیرد.
عضو مجمع نمایندگان استان خوزستان، گفت: به طور حتم هر سازمانی برای اجرای هر پروژه یا طرحی باید پیوست زیست محیطی و اقلیمی و خسارت های احتمالی را پیش بینی کند، اما متاسفانه وزارت نیرو، نفت و صنعت در مجموعه اقدامات خود تا چه اندازه به این موارد پایبند بودند، بنابراین تا زمانی که تصمیم ها به صورت سیاسی اخذ شود؛ نمی توان مشکلات را حل کرد.
به گزارش خبرگزاری خانه ملت ، مدیرملی ستاد مقابله با پدیده گرد و غبار سازمان حفاظت محیط زیست از آماده شدن مرحله اول سند ملی گرد و غبار خبر داده و گفته سند بخشهای شناخت منشاءها و برنامه عمل با برش استانی خواهد داشت که در مورد استان خوزستان بخش شناخت منشاءهای استانی پایان یافته و در جلسهای با دستگاههای اجرایی استان انتخاب چشمههای موثرتر در تولید گرد و غبار انجام خواهد شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]