تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):رستگـار نمی شوند مـردمـى که خشنـودى مخلـوق را در مقـابل غضب ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815459792




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فارغ التحصيلان دانشگاه، سواد کاربردي ندارند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۵ آبان ۱۳۹۴ (۱۱:۲۶ق.ظ)
کرد زنگنه در گفتگو با موج: فارغ التحصيلان دانشگاه، سواد کاربردي ندارند موج - مسلم است که در هر جاي دنيا اگر صنايع را علمي پيش ببيريم نتايج مثبتي خواهيم ديد. به روز نبودن مشکل اصلي صنايع ما است مهم ترين مشکلي که ما با آن درگير هستيم اين است که متاسفانه نه صنايمان به روز و جديد است و نه علوم مان علم روز دنيا به شمار مي آيد.
غلامرضا حيدري کرد زنگنه، کارشناس اقتصادي در گفتگو با موج گفت: مسئولين وزارت صنعت، معدن تجارت و همچنين وزارت علوم بايد بدانند که ما نياز مبرمي به دانشجوياني که با علوم روز دنيا تحصيل کرده اند،داريم نه کساني که به معلومات 50 سال پيش مي پردازند و تحصيل مي کنند. بايد فناوري هاي روز دنيا را در اختيار دانشجويانمان بگذاريم و به اين صورت به آينده اي نو و افقي مطلوب بيانديشيم.
کرد زنگنه در پاسخ به سوال خبرنگار موج مبني بر اينکه آيا نسبت و تناسبي ميان علوم دانشگاهي ما و صنايع اقتصادي مان وجود دارد يا خير؟گفت: متاسفانه بايد عرض کرد خير، هيچ تناسبي ميان علوم و صنايع ما در ايران وجود ندارد. هيچ همگام و هماهنگ کننده اي براي نزديکي بيشتر علوم و صنايع در کشور ما وجود ندارد.
اين کارشناس اقتصادي تاکيد کرد: بايد هرچه زودتر دست به اقداماتي براي رفع مشکلات صنايع و علوم بزنيم و مشکل خود را بيش از اين نکنيم. در جهت رفع اين معضل يکي از کارهاي مهم و موثري که مي توان انجام داد، آموزش دانش روز دنيا به دانشجويان و پژوهشگرانمان و همچنين تامين فضاي بروز و جديد براي آنها که مي توان پس از اين کار شاهد نتايج مطلوبي بود و از وضعيت نامعلوم کنوني خارج شد.
کرد زنگنه به تاکيدات اخير وزارت صنعت، معدن و تجارت مبني بر همايش ها و نشست هايي با عنوان «همگرايي دانشگاهيان و اهالي صنايع» و «صنايع دانش بنيان» و... اشاره کرد و گفت: قطعا تاکيد مطلق بر روي گزينه هايي همچون فرصت مطالعاتي، نمي تواند مشکل اساسي ما را حل کند و نبايد گمان کرد با حضور و ورود يکساله يک استاد به صنعت همه مشکلات ما حل مي شود و ما پيشرفت مي کنيم. فرصت مطالعاتي به ترتيبي که در کشور ما مطرح مي شود نمي تواند نتايجي را براي ما به ارمغان بياورد چرا که استادي که به درون صنعتي کهنه مي رود قطعا نمي تواند نتايج مثبت علمي و بروزي را به ثبت برساند و پيشرفتي داشته باشيم.
وي گفت: باعث تاسف است که دانشجو بعد از گذر از سالها تلاش و پس از خروج از دانشگاه، يک فرد کاملا بيسواد در زمينه جوشکاري، برق، عمران و... است که البته بعد از اين مقدار سال تحصيلي با مدرک به جامعه باز مي گردد و حالا در پي کار هم هست!
وي در پايان خاطر نشان کرد: درخت و ميوه صنعت به روز دنيا محصولي از زمين علم و دانش آنهاست و ما بايد بيش از گذشته به اين امر مهم توجه داشته باشيم.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن