واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: استاندار چهارمحال و بختیاری: بخشی از مدیریت مدارس به شوراهای دانش آموزی سپرده شود استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: اعضای شوراهای اسلامی دانش آموزش باید در اداره امور و مدیریت مدارس به کار گرفته و حداقل اختیارات به آنان واگذار شود.
۱۳۹۴ سه شنبه ۵ آبان ساعت 09:47
به گزارش سرویس آموزش و پرورش پانا، قاسم سلیمانی دشتکی در شورای آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: باید با بهره مندی از مشارکت دانش آموزان در مدیریت مدارس، نسبت به تربیت نیروی انسانی ماهر و مدیران آینده کشور اقدام کنیم. وی تأکید کرد: تجربه شوراهای اسلامی شهر و روستا در کشور موفق بوده و استفاده از توان دانش آموزان در قالب شوراهای دانش آموزی نیز از اهمیت ویژه ای در ارتقای کمی و کیفی آموزش و پرورش برخوردار است.
سلیمانی دشتکی افزود: بها دادن به شوراهای دانش آموزی باعث بالا رفتن اعتماد به نفس، قدرت تصمیم گیری و ارتقای توان اجرایی دانش آموزان می شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت جلب مشارکت خانواده ها برای برگزاری اردوهای راهیان نور اشاره و تصریح کرد: در این صورت، میزان انگیزه، علاقه و بهره مندی دانش آموزان از این سفرهای معنوی افزایش می یابد.
رئیس شورای آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری بیان داشت: در صورت پرداخت تمامی هزینه های مربوط به سفرهای راهیان نور از سوی دولت، میزان جذابیت و بهره مندی از این سفرها را کاهش می دهد.
وی همچنین به میزان مشارکت های مردمی در اداره امور مدارس اشاره و اضافه کرد: در این بخش باید مدیریت شود تا دولت نیز برابر پولی که خانواده ها می دهند، در همان مدارس مورد نظرشان و محل تحصیل فرزندانشان پرداخت و هزینه کند.
سلیمانی دشتکی عنوان داشت: کمک ها و مشارکت های خانواده ها باید در زمینه توسعه کمی و کیفی آموزشی و پرورشی و در راستای تجهیز مدارس به وسایل مورد نیاز هوشمندسازی هزینه شود.
وی در بخش بعدی سخنان خود به تصویب برجام در مجلس شورای اسلامی اشاره و اظهار کرد: با تصویب برجام، مشکلات اقتصادی کشور ساماندهی و به مرور رفع می شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: البته ساختار اقتصادی کشور با مشکل مواجه و رفع آن نیازمند اجرای اقتصاد مقاومتی و خروج از وابستگی به اقتصاد تک محصولی است.
وی بیان کرد: اجرای سریع تر در نظام هماهنگ پرداخت، می تواند یکی از مهمترین راهکار رفع مشکلات اقتصادی باشد.
سلیمانی دشتکی یادآور شد: دولت تلاش می کند تا این طرح را متناسب با کارایی، توان و ارزش کاری کارمندان اجرایی کند.
مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست گفت: در سال جاری ۲۵ میلیارد ریال مشارکت مردمی از خانواده های دانش آموزان جمع آوری شده است.
"بهروز امیدی "عنوان کرد: این میزان مشارکت در سال تحصیلی گذشته تنها ۱۵ میلیارد ریال بوده است.
وی اظهار داشت: این مبلغ برای هوشمندسازی کلاس های درس و همچنین ارتقای کمی و کیفی سطح آموزشی و پرورشی در مدارس هزینه می شود.
امیدی تأکید کرد: به تازگی انتخابات مربوط به انجمن اولیاء و مربیان در دو هزار مدرسه چهارمحال و بختیاری انجام شد.
دبیر شورای آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری افزود: طرح نظام هماهنگ پرداخت در آموزش و پرورش استان اجرایی شده است.
وی تصریح کرد: با اجرای این طرح به طور میانگین سه میلیون و ۵۰۰ هزار ریال به حقوق واجدان شرایط افزوده شد.
امیدی بیان داشت: در طرح نظام هماهنگ پرداخت، میزان حقوق دریافتی واجدان شرایط بین یک میلیون و ۷۰۰ تا پنج میلیون و ۵۰۰ هزار ریال اضافه شده است.
وی اضافه کرد: با اجرای این طرح، ماهانه ۳۷ میلیارد ریال به مجموع هزینه های آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری افزوده شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]