تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس سه خصلت داشته باشد، دنيا و آخرتش سالم مى‏ماند: به خوبى فرمان دهد و خود به آن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816376038




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فرهنگ سازي کتاب خواني بايد در سنين پايين انجام شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۴ آبان ۱۳۹۴ (۱۲:۴۵ب.ظ)
مدير کل نهاد کتابخانه‌هاي استان قم: فرهنگ سازي کتاب خواني بايد در سنين پايين انجام شود موج - قم - مدير کل نهاد کتابخانه‌هاي استان قم گفت: براي افزايش سرانه مطالعه بايد کتابخواني را در سنين ابتدايي و راهنمايي به کودکان و نوجوانان بياموزيم.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، مدير کل نهاد کتابخانه‌هاي استان قم در جلسه انجمن نهاد کتابخانه‌هاي عمومي استان که در استانداري برگزار شد، گفت: استان قم در مقايسه با ساير استان‌هايي که از نظر جمعيت و مساحت با قم برابري مي‌کنند وضعيت مطلوبي از نظر آمار مربوط به کتابخانه ندارد.
وي افزود: استان قم به عنوان يک شهر علمي و فرهنگي شناخته مي‌شود اما اين آمارها بيانگر فقر پنهان فرهنگي استان هستند.
حجت‌الاسلام امير عطاء‌الله جباري با اشاره به مشکلات کتابخانه‌هاي مشارکتي گفت: اين کتابخانه‌ها به صورت مستقيم با ما تعامل نداشته و فعاليتشان مستقل است به همين دليل برخي از مسائلي که براي ما مهم است در آنجا رعايت نمي‌شوند.
وي ادامه داد: به عنوان مثال در کتابخانه‌هاي عمومي محدوديت سني براي عضويت نداريم اما کتابخانه آيت‌الله مرعشي که يکي از غني‌ترين کتابخانه‌هاي استان است خدمات خود را فقط به افرادي که مدرک کارشناسي دارند ارائه مي‌دهد.
جباري با بيان اينکه فرهنگ سازي کتاب خواني بايد در سنين پايين انجام شود، ابراز کرد: براي افزايش سرانه مطالعه بايد کتابخواني را در سنين ابتدايي و راهنمايي به کودکان و نوجوانان بياموزيم و کتابخانه‌ها خدمات مربوط به کتاب‌هاي اين قشر سني را به بهترين شکل انجام دهند.
وي کتابخانه را تنها پايگاه فرهنگي در برخي مناطق خواند و تصريح کرد: در برخي از مناطق؛ به ويژه مناطق روستايي تنها پايگاه فرهنگي کتابخانه است و هرچند در ظاهر صرفا بايد خدمات مربوط به کتاب ارائه دهد اما فعاليت‌هاي مختلف فرهنگي در اين محل‌ها انجام مي‌شود.
جباري با اشاره به کمبود شديد بودجه اين نهاد تاکيد کرد: نهاد کتابخانه‌ها هيچ بودجه‌اي از دولت دريافت نمي‌کند و تنها بودجه مصوب آن استفاده از نيم درصد از درآمد ماهانه شهرداري است که اين مسئله براي ما محقق نشده است.
وي افزود: شهرداري از سال 84 تا کنون به ما بدهکار است و کمتر از نيمي از مطالبات ما پرداخت شده است.
مدير کل نهاد کتابخانه‌هاي استان قم بودجه فعلي نهاد را فقط يک ميليون تومان عنوان کرد و گفت: بارها از شهردار قم تقاضا کرديم که جلسه‌اي با آن‌ها داشته باشيم ولي هر بار با پاسخ منفي مواجه شديم.
وي ادامه داد: بارها کتابخانه‌هاي ما به دليل عدم توانايي پرداخت قبوض آب و برق تعطيل شده‌اند به همين دليل خواسته ما از شهرداري اين است که قانون نيم درصد را رعايت کند.
جباري وضعيت کنوني کتابخانه خيابان نوبهار را مورد توجه قرار داد و گفت: عمليات ساخت و تجهيز اين کتابخانه با وجود پيشرفت 80 درصدي به دليل کمبود بودجه متوقف شده و اين سرمايه ملي با داشتن 2000 مترمربع زيربنا و چهار طبقه اکنون بلا استفاده و بلاتکليف است که اميدواريم اگر مشکل آن حل بشود در دهه فجر افتتاح شود.
وي افزود: منطقه نوبهار هيچ پايگاه فرهنگي ندارد بنابراين اين کتابخانه مي‌تواند تبديل به يک پايگاه فرهنگي قدرتمند براي اين منطقه و شهر شود.
وي تاکيد کرد: سال‌هاي گذشته شهرداري برخي از زمين‌هاي کنار پارک‌ها را به ساخت کتابخانه اختصاص مي‌داد که اين امر موجب تاسيس کتابخانه‌هاي محلي مي‌شد و براي برطرف کردن نيازهاي اهل محل مناسب بود که درخواست ما از شهرداري ادامه اين طرح است.
مدير کل نهاد کتابخانه‌هاي استان کمبود کتابخانه در برخي از مناطق و محلات استان را به عنوان معضل محل معرفي کرد و گفت: نوجوانان و جوانان؛ به خصوص قشر دبيرستاني مجبورند براي استفاده از کتابخانه‌ها به مناطق دور بروند که اين مسأله با مشکلات رفت و آمدي همراه است.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 8]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن