تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):عدالت نيكو است اما از دولتمردان نيكوتر، سخاوت نيكو است اما از ثروتمندان نيكوتر؛...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1848302852




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سال گذشته 20 ميليارد تراکنش بانکي با موفقيت انجام شده است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۴ آبان ۱۳۹۴ (۱۱:۱۸ق.ظ)
سيف: سال گذشته 20 ميليارد تراکنش بانکي با موفقيت انجام شده است موج - رئيس کل بانک مرکزي گفت: در سال 93 حدود 20 ميليارد تراکنش الکترونيکي بين بانکي انجام گرفت که با موفقيت انجام شد.
يه گزارش خبرگزاري موج، ولي الله سيف در اين همايش بين المللي تراکنش که با حضور محمدباقر نوبخت، معاون رئيس جمهوري، در بوستان گفت و گو برگزار شد، اظهار داشت: طي سال هاي اخير رشد فزاينده فناوري هاي نوين در جهان، فرصت مناسبي را پيش روي دولت ها قرار داده تا با افزايش تعامل دو سويه با مردم و گسترش خدمت رساني به آنان، در ارتقاي شاخص هاي حکمراني خوب و بهبود سطح زندگي و رفاه اقتصادي ملت ها گام بردارند.
وي گفت: با ظهور، توسعه و استفاده همگاني از اينترنت، ارائه اطلاعات و خدمات دولتي با استفاده از اين بستر و امکان، براي شهروندان روز به روز گسترش مي يابد و دستيابي به دولت الکترونيک حتي به همين ميزان، ضمن کاهش ديوان سالاري توانسته است سرعت، کيفيت و کارايي خدمات عمومي را افزايش دهد.
سيف با بيان اينکه صنعت فناوري اطلاعات (IT) در کشور نياز به تحرک و رشد جدي در بخش خصوصي دارد و بانک مرکزي از اين حرکت استقبال مي کند، افزود: فراگير شدن گوشي هاي هوشمند و سهولت دسترسي به اينترنت و شبکه هاي اجتماعي، امکان اطلاع رساني و ارائه خدمات متنوع را فراهم ساخته و خوشبختانه کشور ما از اين روند بين المللي دور نبوده و در گذشته با تدوين طرح "تکفا"و نقشه راه خدمات دولت الکترونيک، چشم انداز روشني براي اين مقوله مهم ترسيم شد.
وي تصريح کرد: حرکت به سوي دولت الکترونيک و بهبود شاخص هاي آن در کشور از اولويت هاي جدي دولت "تدبير و اميد" بوده و بارها از سوي رئيس جمهور مورد تاکيد قرار گرفته ولي هنوز با شرايط آرماني در اين زمينه، فاصله بسياري دارد.

** بانکداري الکترونيک پيش نياز استقرار دولت الکترونيک
رئيس کل بانک مرکزي با بيان آنکه همايش بين المللي تراکنش، فرصت مغتنمي است تا ضمن ارزيابي عملکرد گذشته، براساس شاخص هاي سازمان ملل و شناسايي نقاط ضعف و موانع دستيابي به اين هدف مهم، راهکارهاي مناسبي براي تکامل دولت الکترونيک در ايران ارايه شود، ادامه داد: بانکداري الکترونيک و خدمات تراکنش هاي مالي توسط سيستم بانکي، پيش نياز استقرار دولت الکترونيک در کشور است.
وي خاطرنشان کرد: هم اکنون سهم ابزارهاي پرداخت الکترونيک در مبادلات، روز به روز بيشتر مي شود و مشتريان بانکي در هر زمان و هر مکان به حساب هاي خود دسترسي دارند و 24 ساعته در هفت روز هفته، عمليات بانکي دلخواه خود را بدون حضور در شعب انجام مي دهند.

** نخستين جامعه بدون پول نقد کشور در جزيره کيش راه اندازي مي شود
سيف در ادامه به ارايه آماري از وضعيت پرداخت هاي الکترونيک در کشور پرداخت و گفت: سال گذشته حدود 20 ميليارد تراکنش الکترونيکي بين بانکي براي ارايه حدود 11 ميليارد خدمت بانکي در سامانه هاي ملي پرداخت با موفقيت پردازش شده که از نظر کيفي بيش از 99 درصد اين تراکنش ها موفق بوده اند.
وي اضافه کرد: با احتساب خدمات درون بانکي، تعداد تراکنش هاي الکترونيک مالي کشور طي سال گذشته از 30 ميليارد تراکنش فراتر رفته است.
رئيس کل بانک مرکزي افزود: تنها در روز 28 اسفند ماه سال 93 بيش از 150 ميليون تراکنش بين بانکي در سامانه هاي ملي پرداخت، پردازش شده است. مبلغ اين تراکنش ها در سال گذشته بيش از 10 برابر نقدينگي است و تنها 5.7 برابر نقدينگي از طريق سامانه تسويه ناخالص آني (ساتنا) پردازش شده است.
سيف با بيان آنکه تصور کنيد اگر اين ميزان خدمت بانکي به صورت الکترونيکي انجام نمي گرفت، چه هزينه هاي سنگيني بر اقتصاد کشور تحميل مي شد، تاکيد کرد: اين حجم از مبادلات در نظام هاي پرداخت و گسترش نفوذ ابزارهاي پرداخت الکترونيک حتي در دورترين نقاط کشور، موجب شده تقاضاي اسکناس و مسکوک در دست اشخاص، روندي کاهشي به خود بگيرد به نحوي که نسبت اسکناس و مسکوک در دست اشخاص از نقدينگي به عدد 3.64 درصد در خرداد ماه امسال رسيد که نسبت به مدت مشابه دو سال پيش از آن بيشتر از دو واحد درصد کاهش نشان مي دهد.
وي با بيان آنکه اين روند همچنان ادامه خواهد يافت، افزود: کاهش اين نسبت يکي از عوامل اصلي افزايش ضريب فزاينده و سالم سازي نقدينگي در دولت يازدهم بوده و باعث شده براي تامين نقدينگي، پول پرقدرت کمتري به اقتصاد کشور تزريق شود و در همين راستا قصد داريم نخستين جامعه بدون پول نقد را در کشور به صورت آزمايشي در جزيره کيش راه اندازي کنيم.

** عدم افزايش تعداد شعب با توسعه خدمات الکترونيکي بانکي
رئيس کل بانک مرکزي خاطرنشان کرد: يکي ديگر از آثار مثبت توسعه خدمات الکترونيک بانکي اين است که با وجود افزايش چند برابري نقدينگي و سپرده هاي بانکي، تعداد شعب و کارکنان بانک ها به همان ميزان رشد نکرده و چه بسا در برخي موارد کاهش نيز داشته ايم.
وي گفت: يکپارچگي، توسعه پذيري، انعطاف پذيري، سرعت، دقت و امنيت بالا، کاهش هزينه هاي بانک و مشتري، صرفه جويي در زمان، کاهش ترافيک و مصرف سوخت، عدم محدوديت زماني و مکاني، کاهش مخاطرات حمل پول نقد، کاهش جرم و جنايت با افزايش شفافيت و در نهايت افزايش رفاه و رضايت مشتريان از ديگر آثار مثبت توسعه خدمات الکترونيک بانکي است.
سيف افزود: ايجاد و راه اندازي سامانه بانکداري متمرکز بانک مرکزي، به منظور ارايه خدمات بانکي تمام الکترونيک براي دولت، خزانه داري کل، دستگاه هاي دولتي و ذيحسابي ها و شرکت هاي دولتي و شهرداري ها با قابليت اتصال به شبکه تبادل اطلاعات بانکي (شتاب) در سال 93 و اجراي طرح ملي سبد کالا از بستر شبکه ملي پرداخت کارتي در سال 92 از ديگر گام هايي بودند که در راستاي تحقق دولت الکترونيک برداشته شده است.

** نزديک شدن تراکنش الکترونيک به بلوغ نسبي
رئيس شوراي پول و اعتبار با تاکيد بر اينکه مي توان ادعا کرد در مرحله تراکنش از دولت الکترونيک، در حوزه بانکداري به بلوغ نسبي نزديک مي شويم، اضافه کرد: برنامه بعدي بانک مرکزي يکپارچه سازي، توسعه و نوسازي نظام جامع اطلاعاتي با بهره گيري از فناوري هاي نوين است که در نقشه راه 1400 ترسيم شده است.
وي اظهار داشت: در همين راستا مي توان يک نظام جامع اطلاع رساني نيز براي شبکه بانکي ايجاد کرد تا يک تعامل و ارتباط مؤثر، دو سويه و واقعي، بين بانک مرکزي و شبکه بانکي کشور از يک سو و آحاد جامعه از سوي ديگر شکل گيرد.
اين مقام مسوول، تلاش بانک مرکزي، تيم اقتصادي و همراهي و حمايت دولت تدبير و اميد را در مهار تورم لجام گسيخته و ايجاد ثبات و آرامش بازارها به ويژه بازار ارز موثر خواند و گفت: با اجراي برنامه جامع اقدام مشترک (برجام)، تحريم هاي ظالمانه، يکي پس از ديگري برچيده خواهد شد، براين اساس لازم است اقداماتي در حوزه بانکداري الکترونيک، هم راستا با بسته خروج از رکود دولت براي تسهيل مبادلات بازرگاني داخلي و خارجي و رونق کسب و کار صورت گيرد.

** طراحي و اجراي دو برنامه به منظور تسهيل بازرگاني خارجي
وي با بيان اينکه بانک مرکزي در راستاي حمايت از توليد داخلي و رونق اقتصادي، افزايش اعطاي تسهيلات خرد به مردم در قالب کارتهاي اعتباري بر پايه قراردادهاي بانکداري بدون ربا را در دستور کار خود قرار داده، افزود: براي تسهيل بازرگاني خارجي پس از برجام نيز دو برنامه عمده را دنبال مي کنيم که نخستين آنها، بازگشت مجدد بانک مرکزي و بانک هاي جدا شده از شبکه جهاني سوئيفت به آن شبکه است که به واسطه ي تحريم هاي بين المللي طي چند سال گذشته از حضور دراين عرصه محروم بوده اند و اين عدم حضور مشکلاتي را در بازرگاني خارجي کشور ايجاد کرد؛ هرچند که اتصال برخي بانک هاي کشور به شبکه ي جهاني سوئيفت دراين مدت برقرار بوده و از آن بهره مي جسته اند.
رييس کل بانک مرکزي تصريح کرد: در اين راستا کميته اي راهبردي در بانک مرکزي شامل بخش هاي ارزي، نظارتي و نظام هاي پرداخت براي تسهيل اتصال مجدد به سوييفت تشکيل شده تا راهکارهاي لازم را ارايه کرده و بر روند اتصال و تبادل اطلاعات نظارت کند و ان شاءالله به محض لغو تحريم ها، ارايه خدمات پيام رساني مالي به آن دسته از بانک هاي ايراني نيز توسط سوييفت از سر گرفته خواهد شد.
وي گفت: برنـامه دوم بانک مرکزي، اتصال شبکه هاي ملي پرداخت به شبکه هاي خرد و کلان بين المللي از جمله سوييچ پرداخت کارتي کشورهاي همسايه و شبکه هاي معتبر پرداخت کارتي در دنيا است که نقشه راه دستيابي به اين هدف تدوين شده و به صورت جدي پيگيري مي شود.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن