واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: ورود ۷ اپراتور جدید اینترنت به بازار
سخنگوی رگولاتوری با بیان اینکه تاکنون مجوز فعالیت اپراتورهای جدید اینترنت برای هیچیک از متقاضیان صادر نشده است، گفت: مجوز ۷ اپراتور بهزودی صادر میشود.
به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ جهانگیر اسدی، آخرین وضعیت متقاضیان دریافت پروانه فعالیت در حوزه خدمات ارتباطات باند پهن ثابت (FCP) که قرار است جایگزین خدمات دهندگان PAP در کشور شوند را تشریح کرد.وی گفت: مجوز فعالیت ۷ اپراتور در بازار ارتباطات ثابت – FCP – قطعی شده و آماده است، اما هنوز مجوزی برای شرکتها صادر نشده است.
سخنگوی رگولاتوری اضافه کرد: تاکنون رگولاتوری به هیچیک از این ۷ شرکت، پروانه نهایی را ارائه نکرده است.
اسدی با بیان اینکه در حال هماهنگی و برنامهریزی برای صدور مجوز به این شرکتها هستیم، افزود: مجوز فعالیت این شرکتها بهطور یکجا و طی مراسمی اعطا خواهد شد.
مدیر روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اضافه کرد: پروانه فعالیت اپراتورهای جدید خدمات اینترنت در راستای ساماندهی به اینترنت کشور بهزودی و در آبان ماه به این ۷ اپراتور اعطا خواهد شد.
هفته گذشته یکی از شرکتهای اینترنتی مدعی شده بود که از رگولاتوری مجوز FCP را دریافت کرده است. پروانه فعالیت شرکتهای ارائهدهنده خدمات اینترنت پرسرعت در کشور پس از گذشت ۱۰ سال به پایان رسیده و بر این اساس سازمان تنظیم مقررات ارتباطات، قوانین جدیدی را تحت عنوان پروانههای فعالیت خدمات ارتباطات باند پهن ثابت – FCP – مصوب کرده است.
دریافتکنندگان پروانه FCP میتوانند بدون محدودیت فنّاوری و با رعایت انحصار شبکه زیرساخت و شبکههای ماهوارهای، هرگونه سرویس مرتبط با اینترنت را در کشور ارائه کنند. این اپراتورها، حتی پس از اتمام دوره انحصار اپراتور فیبر خانگی که مربوط به نیمه اول سال ۹۵ میشود، مجاز خواهند بود شبکه فیبر نوری نیز ایجاد کنند و سرویسهای مرتبط با این حوزه را ارائه دهند.
طبق مجوز صادرشده اپراتورهای FCP باید سالانه حداقل ۲۰ هزار پورت اینترنت در خارج از مراکز استانهای کشور ایجاد کنند که این تصمیم در راستای توسعه متوازن ارتباطات در کشور اتخاذ شده است. در پروانه خدمات ارتباطات باند پهن ثابت، مجوزهایی که صادر میشود تمامی امکانات را در حد پروانه شرکت مخابرات ایران به متقاضیان واگذار میکند.
حق امتیاز دریافت پروانههای جدید خدمات اینترنت در کشور – FCP – مبلغ ۲۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است. این شرکتها ملزم به رعایت سایر تعهدات مالی از جمله تسهیم درآمد ۳ درصد بهصورت سالانه به دولت هستند. این شرکتها در صورت عدم رعایت الزامات پروانه نیز مشمول جریمه و اخطار و تذکر خواهند شد.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
منبع: مهر
انتهای پیام/
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
دشمنی یوتیوب با پیامبر اکرم (ص)
حراج نوزادان در ایتالیا + عکس
نقش هوش مصنوعي در دفاع سايبري
با پول یک آپارتمان دوربین بخرید+عکس
دستمزد استاد فرشچیان/عزاداری بنگر و سلطان/دعوت به چالش داعشی ها/فرهاد قائمیان با لباس خادمی
۰۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]