تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):همیشه جاهل یا افراط گر و تجاوزکار و یا کندرو و تفریط کننده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871013800




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی:آماده ورود به فصل سرما هستیم


واضح آرشیو وب فارسی:تیک: مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی از آمادگی این شرکت برای ورود به فصل سرما و تامین سوخت مورد نیاز کشور در صورت برودت هوا خبر داد و گفت: ذخیره سازی های مورد نیاز برای فصل زمستان در این شرکت انجام شده و هیچ کمبودی وجود ندارد. به گزارش روز شنبه ایرنا از وزارت نفت، عباس کاظمی به نامه سازمان مدیریت بحران کشور درباره احتمال وقوع زمستان بسیار سرد در کشور اشاره کرد و افزود: پیش بینی های لازم و مورد نیاز به طور کامل انجام شده و امسال با توجه به وارد مدار شدن فازهای جدید پارس جنوبی و تزریق گاز به شبکه شاهد امنیت پایدار انرژی خواهیم بود. وی ادامه داد: برنامه ریزی های لازم برای تامین سوخت نیروگاه ها از سوی وزارت نفت انجام شده و نیروگاه ها با کمبود سوخت مواجه نخواهند بود. مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی با بیان این که کشورهای ژاپن و کره جنوبی علاقه مند به حضور در طرح های توسعه ای پالایشگاه های ایران هستند، گفت: با کشورهای اسپانیا، برزیل و هند به منظور خرید پالایشگاه های جدید نفت و تامین امنیت انرژی گفت و گو شده است و این موضوع یکی از سیاست های نفتی ایران در پساتحریم خواهد بود. کاظمی همچنین از افزایش تولید بنزین در آینده نزدیک با بهره برداری از چند طرح توسعه ای پالایشی خبر داد و یادآور شد: پالایشگاه های اصفهان، لاوان و بندر عباس بنزین را با بالاترین کیفیت تولید خواهند کرد. به گزارش ایرنا، معاون مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی چندی پیش اعلام کرد: در ١٨٦ روز نخست امسال میزان مصرف گاز مایع (ال پی جی) بنزین موتور، نفت سفید، نفت گاز، نفت کوره، سوخت هواپیما (ATK) به بیش از ٣٨ میلیارد لیتر رسیده است. منصور ریاحی، میانگین مصرف روزانه نفت کوره را در ٦ ماهه نخست امسال ١٠ میلیون لیتر اعلام کرده و یادآور شده بود؛ مصرف میانگین روزانه نفت سفید ٦ ماه نخست امسال نیز چهار میلیون و ٢٠٠ هزار لیتر بوده است. وی همچنین مصرف سوخت هواپیماهای مسافری را نیز ٧٤٤ میلیون لیتر اعلام و گفته بود: در ٦ ماهه نخست امسال به طور میانگین چهار میلیون لیتر سوخت هواپیما توزیع و مصرف شده است.


شنبه ، ۲آبان۱۳۹۴


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تیک]
[مشاهده در: www.tik.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن