تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هركه خوش دارد دعايش هنگام سختى مستجاب شود، هنگام آسايش، بسيار دعا كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870449590




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نامه تاریخی رهبر انقلاب در تایید مشروط برجام وحدت آفرین بود


واضح آرشیو وب فارسی:دانا: امام جمعه سرخس گفت: نامه تاریخی مقام معظم رهبری در تایید مشروط برجام وحدت آفرین بود و نشان دادند که به حق، کشتی نجات ولایت است.به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ به نقل از  نسبم سرخس ، حجت الاسلام علیرضا ارژنگ در خطبه های این هفته نمازجمعه سرخس با توصیه به تقوای الهی گفت: دنیا در برابر آخرت بی ارزش است و انسان های زرنگ آخرتشان را به دنیا نمی فروشند. امام جمعه سرخس افزود: یزیدیان زمان امام حسین علیه السلام را به خاطر حب دنیا به شهادت رساندند و از آخرت غافل شدند. وی در ادامه با تسلیت ایام تاسوعا و عاشورای حسینی و با اشاره به نامه تاریخی مقام معظم رهبری در تایید مشروط برجام گفت: اینکه می گوییم نامه تاریخی برای این است که آیندگان وقتی تاریخ را ورق بزنند مشاهده خواهند کرد که ولایت فقیه چه نقشی در این نامه داشته است. خطیب نمازجمعه سرخس خاطرنشان کرد: نامه تاریخی مقام معظم رهبری در تایید مشروط برجام وحدت آفرین بود و نشان دادند که به حق، کشتی نجات ولایت است. ارژنگ با بیان اینکه بیانات رهبر معظم انقلاب در ابتدای امسال و نامگذاری سال به دولت و ملت، همدلی و هم زبانی جلوی دوقطبی شدن جامعه را گرفت، ادامه داد: نامه ای که با آن رهبر معظم انقلاب برجام را تایید مشروط کردند منوط به ۲۸ شرط بود و نقاط ابهام و ضعف های ساختاری داشت. امام جمعه سرخس ادامه داد: تایید مشروط برجام توسط رهبر فرزانه انقلاب هم دغدغه منتقدان و هم دغدغه های مخالفان را برطرف کرد. وی با بیان اینکه با نامه تاریخی رهبر معظم انقلاب توطئه دشمنان خنثی شد، افزود: برخی ها خیال می کنند که با تایید برجام دشمنی ایران اسلامی با آمریکا تمام می شود که قطعا ملت ایران جنایت های آمریکا را از یاد نخواهند برد و دشمنی با آمریکا تمام نشدنی است. ارژنگ تصریح کرد: دشمن با تایید مشروط برجام که قبلا هم پیش بینی آن را می کرد، این پیام صریح را دریافت کرد که با یک ابر حریفی چون مقام معظم رهبری در ایران اسلامی روبرو است. خطیب نمازجمعه سرخس با اشاره به اینکه دشمنی آمریکا با ایران اسلامی به خاطر ماهیت اسلامی آن است، گفت: کلاس درس عاشورا دانش آموختگان چون امام روح الله و مقام معظم رهبری تحویل اسلام و جامعه اسلامی داده است که اجازه بیعت با یزیدیان را به ما نمی دهند. وی بیان کرد: مسئولان باید بدانند که رمز موفقیت در اطاعت از ولایت است و نویت آن هاست که ولایت پذیری خود را نشان دهند. امام جمعه سرخس در پایان ولایت پذیری و بصیرت را از ویژگی های قمر بنی هاشم عنوان کرد و افزود: پشتیبانی از ولایت فقیه تنها رمز موفقیت جامعه اسلامی است و همانطور که رهبر معظم انقلاب هم بیش از ۱۰۰ بار فرمودند، مشکلات کشور فقط با اجرای اقتصاد مقاومتی و اقتصادی درون زا حل شدنی است.


جمعه ، ۱آبان۱۳۹۴


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دانا]
[مشاهده در: www.dana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن