واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۸ مهر ۱۳۹۴ (۱۷:۱ب.ظ)
اراک ظرفيت لازم براي تبديل شدن به شهر اقماري تهران را دارد موج - رئيس بنياد مسکن انقلاب اسلامي گفت: کلانشهر اراک به دليل نزديکي به پايتخت ظرفيت لازم براي تبديل شدن به شهر اقماري تهران را دارد.
به گزارش خبرگزاري موج، عليرضا تابش در مراسم بهرهبرداري از طرحهاي بنياد مسکن انقلاب اسلامي استان مرکزي در اراک افزود: تهران و حتي کرج در حال حاضر عرصهاي براي ساختوساز مسکن ندارند و شهرهايي مانند قم و اراک ميتوانند جايگزيني براي اين موضوع باشند.
وي اظهار کرد: بنياد مسکن آمادگي دارد تا مکانيابي مناسب در اراک صورت گيرد و با در اختيار گذاشتن زمين، زيرسازيهاي لازم اجرا و آرام آرام با واگذاري زمين در قالب مجتمع به ساختوساز پرداخته شد.
تابش گفت: بنياد مسکن ميبايست طبق برنامه جامع مسکن تا سال 1405 هر سال يک ميليون مسکن را در شهر و روستا بسازد تا کمبود انباشت مسکن و رشد نرخ جمعيت را رفع کرد.
رئيس بنياد مسکن انقلاب اسلامي، ساخت سالانه 200 هزار مسکن با تسهيلات 150 ميليون ريالي با نرخ چهار درصد را گام مهم دولت تدبير و اميد در راستاي خانهدار شدن روستائيان عنوان کرد و افزود: در شهرهاي زير 25 هزار نفر جمعيت، بنياد مسکن با پرداخت تسهيلات براي بهسازي و بافت فرسوده همکاري دارد.
تابش اظهار کرد: تکميل مسکن مهر در شهرهاي زير 25 هزار نفر جمعيت به بنياد مسکن انقلاب اسلامي واگذار شده و به همين منظور 348 هزار واحد مسکن مهر تکميل و به مردم تحويل شده است.
نماينده وليفقيه در استان مرکزي گفت: مسوولان بايد براي مسکن 200 ميليون نفر جمعيت برنامه داشته باشند تا همه از داشتن مسکن که نياز ضروري همگان است، بهرهمند شوند.
آيتالله قربانعلي دري نجفآبادي افزود: در جمهوري اسلامي مشکل زمين وجود ندارد و مهندسان و کارشناسان با استفاده از معماري و طراحي ديني ميتوانند واحدهايي مناسب را در اختيار مردم قرار دهند.
وي اظهار کرد: بنياد مسکن انقلاب اسلامي امانتي ارزشمند است که به يادگار از امام راحل به ما رسيده است و بايد از اين ظرفيت براي خانهدار شدن محرومان استفاده کرد.
وي گفت: در کلان نگري شهري و کالبد شناسي مناطق، قسمتهاي تجاري و غيرتجاري بايد به ساختوساز بر اساس معماري اسلامي توجه خاص شود.
امام جمعه اراک افزود: خانواده مقدسترين و با ارزشترين جايگاه اجتماعي را بر عهده دارد، بنابراين بايد شرايط فراهم شود تا اعضاي خانواده در مکاني مناسب در کنار هم قرار بگيرند و بتوانند نيازهاي ديني، اعتقادي و اجتماعي خود را رفع کنند.
آيتالله دري نجفآبادي اظهار کرد: ساختوسازها در کشور ما بايد بر پايه معماري مذهبي و در چارچوب رفع نيازهاي يک خانواده مسلمان طراحي و ساخته شود و بايد افق سالهاي آينده در ساخت امکانات مورد توجه قرار گيرد.
وي گفت: در طراحيهاي مدرن شهري لازم است ارتباط اجتماعي بين اهالي واحدهاي مسکوني لحاظ شود و ضمن استفاده از انديشه و فکر جديد در زندگي مدرن، به سبک معماري اسلامي و سنتي، شرايط آب و هوايي و اقليمي نيز توجه شود.
وي، معضل حملونقل در شهرهاي پرجمعيت از جمله کلانشهر اراک را يادآور شد و افزود: در طراحي شهري و ساختوسازها بايد به تردد آسان مردم و وسايل نقليه توجه و از ايجاد زحمت و مشکل در رفت و آمد مردم جلوگيري شود.
معاون مسکن شهري بنياد مسکن انقلاب اسلامي گفت: طبق برنامه جامع مسکن بايد هر سال يک ميليون واحد مسکوني در کشور ساخته و تجديد بنا شود.
جواد حقشناس افزود: برنامه جامع مسکن سال 86 تهيه و در دولت تدبير و اميد فصل جديدي به آن اضافه شد که شامل ساخت 11 ميليون واحد مسکوني در سراسر کشور است.
وي اظهار کرد: کارشناسان، طراحان و معماران در اين ساختوسازها به مسائل اجتماعي، محيط زيست و محور قرار دادن مسجد توجه خاص دارند.
در اين آيين مجتمع 660 واحدي صدرا واقع در کوي کوثر اراک با 84 هزار و 777 مترمربع زيربنا در 11 بلوک در 12 طبقه به بهرهبرداري رسيد.
همچنين عمليات اجرايي مجتمع يک هزار واحدي غدير با زيربناي 103 هزار و 255 مترمربع در 12 طبقه و نيز عمليات اجرايي مدرسه 24 کلاسه ابتدايي در سه هزار و 246 مترمربع با کاربري آموزشي و ورزشي با حضور امام جمعه اراک، قائممقام نماينده وليفقيه در بنياد مسکن انقلاب اسلامي، استاندار مرکزي و جمعي از مديران و مسوولان استان مرکزي آغاز شد.
در اين آيين به استاندار استان مرکزي و جمعي از مديران کل ادارات استان به علت همکاري با بنياد مسکن انقلاب اسلامي به منظور ساخت مجتمع کوي کوثر اراک لوح تقدير داده شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]