واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۸ مهر ۱۳۹۴ (۱۵:۳۰ب.ظ)
حجت الاسلام والمسلمين رفيعي: جوانان براي تحکيم اعتقادات خود به مطالعه بپردازند موج - قم - حجت الاسلام والمسلمين رفيعي با بيان اينکه نصرت اهل بيت (ع) به سه گونه «علمي»، «عملي» و «مالي» محقق مي شود، گفت: جوانان براي تحکيم اعتقادات خود به مطالعه بپردازند که اين مسأله يکي از مصاديق نصرت علمي است.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، حجت الاسلام والمسلمين رفيعي در مراسم سوگواري هيأت رزمندگان اسلام قم که در مجتمع امام خميني(ره) برگزار شد، در معرفي «يزيد بن زياد مهاجر» از شهداي کربلا، گفت: اين فرد از اصحاب اميرالمومنين(ع) است وقتي «حر بن يزيد رياحي» لشکر امام حسين(ع) را متوقف کرد و اجازه عبور لشکر را نمي داد به وي گفت «عصيان پروردگار کردي و با اطاعت از پيشوايت خود را به هلاکت افکندي و ننگ و عار و افتادن در آتش را به جان خريدي».
وي گفت: ياران امام حسين(ع) علاوه بر بصيرت از شجاعت و قدرت فوق العاده اي برخوردار بودند و اغلب در محاصره و حالت غيرعادي شهيد شدند.
عضو هيئت علمي جامعة المصطفي با اشاره به رجز «يزيد بن زياد مهاجر» مبني بر اينکه «خدايا من ياور حسينم، و از ابن سعد دوري گزيده ام»، گفت: پيام رجز اين شهيد کربلا نشان مي دهد ما نيز وظيفه داريم ائمه معصومين(ع) را ياري کنيم.
وي با بيان اينکه نصرت اهل بيت(ع) به سه گونه «علمي»، «عملي» و «مالي» محقق مي شود، گفت: امروز در بازار، مجامع عمومي و... شبهات مختلفي مطرح مي شود و جوانان براي تحکيم اعتقادات خود به مطالعه بپردازند که اين مسئله يکي از مصاديق نصرت علمي است.
استاد حوزه علميه بر ضرورت تحکيم اعتقادات جوانان شيعه به وسيله مطالعات علمي و تاريخي تاکيد کرد وگفت: همچنين جوانان مي توانند استعداد و ظرفيت خود در رشته هاي مختلف هنري از جمله نمايش، خطاطي، شعر و موسيقي را در مسير خدمت به اهل بيت(ع) به کار گيرند و اين کار نيز مصداق نصرت علمي است.
حجت الاسلام والمسلمين ناصر رفيعي با اشاره به مطالعه عميق مراجع تقليد، گفت: دوسال پيش از آيت الله العظمي صافي براي سخنراني در روز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) دعوت کرديم که ايشان بر روي منبر گفتند سخنان بنده براساس يادداشتي است که 65 سال قبل نگارش کردم که اين مسئله نشان از مطالعات عميق مراجع و علما دارد.
وي با انتقاد از ضريب پايين مطالعه در جامعه، گفت: اهتمام به فرهنگ کتابخواني و مطالعه در جامعه علي الخصوص از سوي بانوان بيشتر بايد مورد توجه قرار گيرد.
حجت الاسلام والمسلمين رفيعي در ادامه با اشاره به اينکه «نصرت عملي» بسيار حائز اهميت است، ابراز داشت: گروهي خدمت امام رضا(ع) رسيدند اما حضرت، آنها را در ابتدا راه ندادند و نپذيرفتند؛ امام علي بن موسي الرضا(ع) به آنها گفتند «عمل شما در تضاد با اعمال ما است و در انجام واجبات و رسيدگي به حقوق مردم کوتاهي مي کنيد».
وي به ضرورت «نصرت مالي» نيز اشاره کرد و گفت: خمس، زکات، انفاق، وقف و باري از روي دوش مردم برداشتن از مصاديق «نصرت مالي» است.
عضو هيئت علمي جامعة المصطفي با بيان اينکه دين با پرداخت خمس و زکات ياري مي شود، ابراز داشت: مراجع تقليد هيچگاه وابسته به حکومت ديني و غيرديني نبودند.
حجت الاسلام والمسلمين رفيعي با اشاره با تاکيدات امام راحل(ره) مبني بر اينکه حوزه و امور ديني را نبايد به دولت ها وابسته کرد، اظهار داشت: حوزه هاي علميه 1400 سال است که مردمي اداره شده و هيچگاه دولتي نبوده است.
استاد حوزه علميه در پايان خاطرنشان کرد: امروز مراجع عظام تقليد خار چشم دشمنان هستند و دنيا تحت تاثير شجاعت و صلابت رهبر معظم انقلاب قرار دارد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 7]