تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اى مردم اگر در يارى حق كوتاهى نمى كرديد و در خوار ساختن باطل سستى نمى نموديد، كسان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872145430




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

كمبود جدی تخت بیمارستانی در محدوده شهر تهران/ لزوم تزریق اعتبار برای ساخت بیمارستانهای جدید


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: كمبود جدی تخت بیمارستانی در محدوده شهر تهران/ لزوم تزریق اعتبار برای ساخت بیمارستانهای جدید
وزیر بهداشت در بازدید از بیمارستان لولاگر با مرور كمبود تختهای بیمارستانی در شهر تهران و مناطق حاشیه ای بر لزوم تزریق اعتبار برای ساخت بیمارستانهای جدید از سوی مجلس و دولت تاكید كرد.


به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وب دا،  دكتر سید حسن هاشمی بعدازظهر امروز سه شنبه در بازدید از بیمارستان لولاگر تهران با بیان اینكه نیمی از تخت های بیمارستانی كشور فرسوده اند، بر لزوم نوسازی بیمارستان ها بویژه در شهر تهران و حاشیه آن تاكید كرد.


وزیر بهداشت با اشاره به اینكه اغلب جمعیت ساكن در این منطقه از اقشار كارگری هستند كه حق بیمه نیز پرداخت می كنند، خواهان توجه بیشتر و بهره گیری از منابع حق بیمه ها برای توسعه و ایجاد فضای بهداشتی درمانی شد.


دكتر هاشمی مشكلات كمبود تخت بیمارستانی در تهران و حاشیه آن را یادآور شد و گفت: احداث بیمارستان های جدید در مكان های مناسب با در نظر گرفتن جمعیت مناطق امری ضروری است كه نیازمند تصویب اعتبار در مجلس شورای اسلامی و تخصیص آن از سوی دولت است.


وزیر بهداشت با اشاره به عقب ماندگی های گذشته در حوزه سلامت را فراوان برشمرد و خواهان ارایه خدمت مناسب به مردم این منطقه و رعایت حقوق و احترام ارایه كنندكان خدمت شد
دكتر هاشمی افزود: برای رفع كمبود در بخش های پر جمعیت شهر نظیر این منطقه نیازمند کمک شهرداری تهران و خیریه ها هستیم.


ساخت بیمارستان های جدید روانپزشکی در کشور
 دكتر سیدحسن هاشمی با اشاره به كمبود تخت ویژه بیماران اعصاب و روان و با بیان اینكه متأسفانه به بیماران اعصاب و روان كم توجهی شده است،گفت: با وجود 40 هزار بیمار اعصاب و روان در كشور متأسفانه تنها امكان بستری كمتر از 10 هزار نفر از این تعداد را داریم و این در حالی است كه 50 درصد این بیماران از بیماری خود مطلع نیستند و یا اصلاً برای درمان مراجعه نمی‌كنند.
وی با بیان اینكه باید بیمارستان‌های جدید روانپزشكی برای رفع كمبودها در كشور ساخته شود، عنوان كرد: اگرچه این امر در كوتاه مدت میسر نیست اما دولت درخصوص توجه ویژه به حوزه روانپزشكی و سوختگی اهتمام ویژه‌ای دارد و از هیچ نوع حمایتی دریغ نخواهد كرد.


وزیر بهداشت با اشاره به اینكه چندین برابر تعداد تخت فعلی نیازمند ایجاد تخت جدید برای بیماران اعصاب و روان هستیم، گفت: برای رفع كمبودها همه تلاش خود را بکار خواهیم گرفت.


وی همچنین با قدردانی از موفقیت‌های علمی و كسب رتبه‌های برتر گروه روانپزشكی دانشگاه علوم پزشكی ایران و اساتید این بیمارستان از آغاز اجرای ارائه مشاوره‌های سلامت روان برای هشت میلیون نفر جمعیت كشور خبر داد و ابراز امیدواری كرد با اهتمام جدی دولت در مسئله اشتغال و رفع مشكل بیماری به عنوان یكی از بروز بیماری‌های روانی، شاهد كاهش تعداد این بیماران در كشور باشیم.


وزیر بهداشت با اشاره به اینكه بیماران اعصاب و روان مظلوم واقع شده‌اند، عوامل مؤثر فراوانی را در بوجود آمدن اختلالات روانی مؤثر دانست و از آن جمله به مسئله بیكاری، تغییر سبك زندگی، كم شدن صله رحم، بالا رفتن سطح توقعات و تجمل گرایی و .... اشاره کرد.


وی با بیان اینكه نشاط عمومی و افزایش آن در جامعه می‌تواند از بروز چنین بیماری‌هایی كم و به درمان بیماران كمك كند نیز گفت: امروز در طب نوین تمامی این بیماری‌ها قابل درمان است و اگرچه 50 درصد مبتلایان به این نوع بیماری‌ها از بیماری خود اطلاع ندارند و یا به پزشك مراجعه نمی‌كنند به نظر می‌رسد بایستی در حوزه بهداشت عمومی بیماریابی صورت گیرد تا با شناسایی زودهنگام چنین بیماری‌هایی نسبت به درمان آن نیز اقدام شود.


 وی در خصوص دارو و هزینه های درمانی بیماران اعصاب و روان نیز گفت: این بیماران باید دوره طولانی دارو مصرف کنند، داروهایشان بسیار پر هزینه است، حمایت های بیمه از آنان کم است و اخیرا بیمه ها تسهیلاتی را ایجاد کرده اند و امیدواریم حمایت ها در این بخش افزایش یابد.




برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.







انتهای پیام/
 









اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

اختصاص تنها 10درصد از تخت‌های بیمارستان‌ها به بیماران اعصاب و روان
آموزش هیئت‌های مذهبی در مورد چگونگی استفاده از ظروف یکبار مصرف
شوخی پنداشتن طرح پزشک خانواده غیر علمی است
وجود 30 هزار ایثارگر در وزارت بهداشت
مسئولین کارخانه دماوند در جریان کامل اخطارها بوده‌اند + مستندات





۲۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 138]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن