واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۷ مهر ۱۳۹۴ (۱۲:۲۸ب.ظ)
گزارش فدراسيون جهاني تکواندو از مليپوش ايران؛ آقاي «غيرقابل پيشبيني» ميخواهد بزرگترين تکواندوکار جهان شود موج-فدراسيون جهاني تکواندو نوشت: در رشته بوکس، محمد علي کلي، در هنرهاي رزمي ترکيبي، کونر مک گرگور و در تکواندو بي شک ابوالفضل يعقوبي با اعتماد به نفسترين ورزشکاران محسوب ميشوند.
به گزارش خبرگزاري موج و به نقل از فدراسيون تکواندو، ابوالفضل يعقوبي، تکواندوکار وزن 68- کيلوگرم کشورمان، با پيروزيهاي ارزشمند برابر بزرگان تکواندوي جهان در مسابقات گرندپري منچستر به مدال نقره دست يافت.
فدراسيون جهاني تکواندو، پس از کسب مدال او در گرندپري منچستر دقايقي را با او گفتوگو و از او به عنوان «آقاي غيرقابل پيش بيني» ياد کرده است. در ادامه مصاحبه فدراسيون جهاني تکواندو را با ابوالفضل يعقوبي خواهيد خواند:
در رشته بوکس، محمد علي کلي، در هنرهاي رزمي ترکيبي، کونر مک گرگور و در تکواندو بي شک ابوالفضل يعقوبي با اعتماد به نفسترين ورزشکار محسوب ميشود. اين تکواندوکار 18 ساله مازندراني اعتقاد دارد پديدهاي است که در تکواندو تکرار نميشود. او با رنکينگ 18 به منچستر دعوت شده است اما وقتي با او صحبت ميکنيم به خاطر اعتماد به نفس، شهامت و غرورش فکر ميکنيد که نفر اول رنکينگ است.
البته اين غرور توخالي نيست! چراکه او توانست در وزن 68- کيلوگرم، مسيرش را مثل ليزر بشکافد و در راه رسيدن به فينال نمايندگان قدرتمند بلژيک و ترکيه را کنار بزند.
در راند اول فينال با «دائي هون لي» 3 بر يک جلو افتاد اما در راند دوم ورزشکار کرهاي که عنوان بهترين ورزشکار سال 2014 را کسب کرده بود 16-7 پيشي گرفت. ابوالفضل ميگويد:لي تکواندوکار بسيار خوبي است و مبارزه با «ثروت» من را خيلي خسته کرده بود. من فقط توانستم در راند اول خوب مبارزه کنم اما در 2 راند بعدي افت انرژي داشتم و بازي را واگذار کردم.
او ادامه داد: در دو مسابقه قبلي گرندپري مدال برنز گرفتم اما آنها براي من ارزشي ندارند. همان طور که مدال نقره اين رويداد را هم نميخواهم. من فقط طلا را مدال ميدانم.
يعقوبي توضيح ميدهد، از آنجا که در کودکي بيش فعال بوده است، پدر و مادرش او را در باشگاه تکواندو ثبت نام کردند و به سرعت متوجه شدند انرژي متمرکز شده ابوالفضل در تکواندو از او يک مبارز موفق ميسازد.
حالا لقب او آقاي «غير قابل پيشبيني» است و تکنيک مورد علاقه اش ضربه عقرب (باندا) است. او ميگويد: من کسي بودم که براي اولين بار اين ضربه را به نمايش گذاشتم و بقيه آن را ياد گرفتند اما اگر کسي بتواند اين ضربه را به من بزند به او 1000 دلار جايزه ميدهم.
از مرد جواني با اين اعتماد به نفس بعيد نيست که عامل موفقيت خود را نه تکنيک و قدرت جسماني، بلکه قدرت ذهني خود بداند. او تکنيکها را در ذهنش انتخاب و سپس آنها را پياده ميکند.ابوالفضل از مبارزه هيچ يک از ورزشکاران غير ايراني خوشش نميآيد و باور دارد آنها به جاي اجراي تکواندو فقط از کف پايشان به عنوان مانع استفاده ميکنند.
او براي حضور در وزن 68- کيلوگرم قد کوتاهي دارد اما فکر ميکند بقيه ورزشکاران تنها از قدشان بهره ميگيرند و به جاي استفاده از تکنيکهاي تکواندو فقط يک پايشان را بالا نگه ميدارند تا امتياز سر بگيرند که از نظر ابوالفضل اين تکواندو نيست.
در حال حاضر زندگي ابوالفضل حول محور تکواندو ميچرخد و تنها سرگرمياش نيز تکواندو است؛چراکه تمام وقتش را وقف ورزش کرده است. او در دبيرستان با مشکلاتي روبرو بوده است اما تصميم دارد در آينده و پس از شکستن رکورد «استيون لوپز» در دانشگاه، حقوق بخواند.
وقتي از آقاي «غيرقابل پيش بيني» پرسيده ميشود آيا واقعا فکر ميکند که ميتواند رکورد لوپز آمريکايي را با 2 مدال طلاي المپيک و 5 طلاي جهان بشکند پاسخ ميدهد: اگر به توانايي خودم ايمان نداشتم تکواندو را کنار ميگذاشتم.حالا که پا به شياپ چانگ تکواندو گذاشتهام بهترين تکواندوکار تاريخ خواهم شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]