واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۷ مهر ۱۳۹۴ (۱۱:۴ق.ظ)
صدور کارت هوشمند ملي 60 ميليون ايراني/نرخ رشد جمعيت کشور 1.56 درصد است موج - رئيس سازمان ثبت احوال کشور با اشاره به طرح صدور کارت هوشمند ملي، گفت: در صورت تأمين اعتبارات تا پايان سال 97 پروژه 60 ميليوني صدور کارت هوشمند ملي به پايان خواهد رسيد؛ تاکنون براي سه ميليون تن و تا پايان سال جاري هم براي هفت ميليون تن، کارت ملي هوشمند صادر خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري موج، سيد عليرضا آوايي، رئيس سازمان ثبت احوال کشور، در ديدار با اعضاي کميسيون شوراها و امور داخلي مجلس شوراي اسلامي، اين مطلب را بر اساس آمار سازمان ثبت احوال اعلام کرد و اين که نرخ رشد جمعيت نيز 1.56 درصد است.
رئيس سازمان ثبت احوال کشور، جمعيت کشور تا پايان شهريور سال جاري را 79 ميليون و 201 هزار تن اعلام کرد.
وي خاطرنشان کرد: استانهاي سيستان و بلوچستان، خراسان جنوبي و خراسان رضوي بيشترين جمعيت و استانهاي گيلان، مازندران و مرکزي، کمترين جمعيت و ميزان ثبتي را شامل ميشوند.
رئيس سازمان ثبت احوال کشور با اشاره به اين که نرخ ثبت ازدواج در کل کشور 9.3 درصد در هزار است، گفت: اين ميزان 2.7 درصد نسبت به وضعيت مشابه سال گذشته افزايش داشته است.
وي ادامه داد: استانهاي خراسان جنوبي، اردبيل و کهگيلويه و بويراحمد، بيشترين ثبت ازدواج و استانهاي تهران، البرز و سيستان و بلوچستان، کمترين ثبت ازدواج را داشتهاند؛ ميانگين سن ازدواج در کشور 28 سال براي آقايان و 23 سال براي خانمها است.
آوايي همچنين به ميانگين طلاق در کشور اشاره و اظهار کرد: اين ميانگين 9.3 درصد نسبت به وضعيت مشابه سال گذشته افزايش نشان ميدهد که استانهاي خراسان رضوي، گيلان و قم، بيشترين طلاق و استانهاي سيستان و بلوچستان، يزد، ايلام و چهارمحال و بختياري کمترين آمار طلاق را دارند.
اين مقام مسوول در سازمان ثبت احوال کشور اضافه کرد: ميانگين سن طلاق در کشور 35 سال در آقايان و 30 سال در خانمها است.
آوايي، تصريح کرد: بيشترين نسبت ازدواج به طلاق را استانهاي سيستان و بلوچستان، ايلام و چهارمحال و بختياري و کمترين ميزان ازدواج به طلاق مربوط به استانهاي تهران، البرز و گيلان است.
رئيس سازمان ثبت احوال کشور با اشاره به طرح صدور کارت هوشمند ملي افزود: در صورت تأمين اعتبارات تا پايان سال 97 پروژه 60 ميليوني صدور کارت هوشمند ملي به پايان خواهد رسيد؛ تاکنون براي سه ميليون تن و تا پايان سال جاري هم براي هفت ميليون تن، کارت ملي هوشمند صادر خواهد شد.
وي از موازي کاري ساير سازمانها با سازمان ثبت احوال گلايه و خاطرنشان کرد: انتظار ميرود مجلس در اين زمينه ورود کند و از اجراي طرحهاي موازي با طرح هوشمند ملي ممانعت کند.
آوايي با اشاره به توسعه اقدامات سازمان ثبت احوال بيان کرد: ماموران ثبت احوال در تمام بيمارستانها براي ثبت ولادت، مستقر شدهاند و شماري آرامستان نيز به پايگاه اطلاعاتي ثبت احوال متصلاند.
بر اساس اين گزارش، امير خجسته، رئيس کميسيون شوراها و امور داخلي مجلس، نيز گفت: جايگاه ثبت احوال در کشور و دولت ناشناخته است؛ به همين علت، دولت بايد با حساسيت و توجه بيشتري جايگاه ثبت احوال را تعيين کند.
خجسته، تصريح کرد: استقرار دولت الکترونيک يکي از نيازهاي اساسي جامعه است به شکلي که در آينده تمام خدمات بايد از اين طريق تأمين شود و سازمان ثبت احوال نهادي است که بايد زيرساختهاي اين مهم را فراهم سازد که البته تاکنون، گامهاي بلندي در اين زمينه برداشته است.
نماينده مردم همدان در مجلس شوراي اسلامي، اتصال 160 هزار مرکز در سطح کشور به پايگاه اطلاعاتي ثبت احوال و بايگاني يک صد ميليون سند سازمان را ارزنده دانست و اظهار اميدواري کرد که سازمانهاي ديگر هر چه سريعتر به پايگاه اطلاعاتي ثبت احوال متصل شوند تا بتوان شرايط دولت الکترونيک را در تمام کشور جاري کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]