تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ياد خدا عقل را آرامش مى دهد، دل را روشن مى كند و رحمت او را فرود مى آورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871924103




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حفره های بزرگ مالی چگونه منابع خروج ازرکود را می بلعند؟/ دولت پیمانکاران خصوصی واقعی را دریابد


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: سرازیرشدن منابع درنظر گرفته شده برای خرو ج از رکود به حفره های بزرگی که ظاهری فریبنده دارند، پیمانکاران واقعی بخش خصوصی را دستیابی به پول های لازم برای اجرای طرح های عمرانی محروم می کند.مریم یعقوبی محمدرضا انصاری رئیس انجمن صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی در گفت و گو با خبرگزاری خبرآنلاین درباره برنامه های دولت برای تسریع خروج از رکود گفت:« نفس و اصل اینکه دولتمردان در شرایط فعلی به مقوله رکود در اقتصاد توجه ویژه ای داشته اند بسیار مغتنم و مثبت است چرا که ادامه وضعیت فعلی قطعا به از بین رفتن ظرفیت ها و بنگاه های تولیدی و افزایش بیکاری می انجامد». وی ادامه داد:« عده زیادی از پیمانکاران کشور عملا بیکار هستند و اگرچه به صورت رسمی اعلام نمی کنند ولی در عمل هیچ پروژه ای در دست ندارند. این رکود و سکون به بخش تولیدی کشور هم سرایت کرده و تولیدکنندگان نیز عملا دست از کار کشیده اند. بدیهی است ادامه این وضعیت به فروپاشی ساختار تولید در کشور منجر خواهد شد به همین خاطر نیز دولت با درک حساسیت شرایط، اجرای برنامه هایی برای واکنش سریع به وضعیت رکودی فعلی را در دستور کار قرارداده است». عضو هیأت رئیسه اتاق ایران افزود: « دولت باید با اجرای برنامه های ضربتی جلوی تشدید رکود را بگیرد چرا که ادامه این رکود قطعا روند توسعه کشور را در آینده دچار مشکل خواهد کرد». وی با اشاره به محورهای برنامه تسریع خروج از رکود گفت:« تمرکز برنامه های دولت بر تحریک تقاضا در بازارهای داخلی و خارجی است. در واقع دولت می خواهد با پرداخت تسهیلات به مردم آن ها را به خرید تشویق کند تا به این ترتیب تقاضا افزایش پیدا کند و چرخ بنگاه های تولید به چرخش بیفتد. در حوزه خارجی نیز با کمک به پیمانکاران به دنبال افزایش صادرات است». رئیس هیأت مدیره شرکت کیسون در ادامه با اشاره به منابع تعیین شده برای کمک به پیمانکاران گفت:« در مقام برنامه ریزی و روی کاغذ منابع خوبی تعیین شده است اما باید دید چه مقدار از این منابع واقعا تخصیص داده می شود؟ دولتمردان می گویند حدود 35 هزار میلیارد تومان از محل ده میلیارد دلار مانده حساب های خارجی قرار است به طرح های عمرانی تزریق شود. اگر این مقدار نقدینگی و اعتبار واقعا تخصیص پیدا کند می تواند بخشی از نیاز مالی در این حوزه را برطرف کند ولی به خروج از وضعیت رکودی فعلی کمک شود». رئیس انجمن صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی در عین حال تأکید کرد:« نحوه تخصیص این منابع از اهمیت زیادی برخوردار است. دولت باید مراقب باشد این منابع به بخش خصوصی واقعی اختصاص پیدا کند نه اینکه در حفره های عمیقی سرازیر شود که بخش خصوصی واقعی نیستند. پیمانکاران خصوصی و تولیدکنندگان خصوصی باید در اولویت دریافت این منابع باشند».


دوشنبه ، ۲۷مهر۱۳۹۴


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن